Görüntüler ?
Printable View
Görüntüler ?
AA ajansi aa dedirtecek haberler vermeye devam ediyor. resmen kusmus adamlar, ayni cumleleri 50 kere tekrar ederek haberi kuvvetlendireceklerini zannediyorlar herhalde. yok icki sisesi yok bilmem ne, herseyi de geziye baglarlar. yarin pkk teroru baslatirsa ona da gezi odakli diyecekler bunlar.
....................
Doğru camiide bira içtik ayakkabı ile girdik.
[YOUTUBE="slRSx1BWeDU"]helal[/YOUTUBE]
Büyük adam vesselam
Bunun bir çok versiyonu, patch i çıkarıldı Erdoğan tarafından ancak görmek isteyene tabi.
En azından ADAM adam olamayanlara vesselam :)
O 9 dakikalık videoyu hazırlayan adam boşa hazırlamış,eşeğe altın semer vursalar eşek yine eşektir.
hmmm simdi anladım ama yazdıgınla anlatmak istedigin farklı olmuş. sanki videoyu onu destekleyenler yapmıs ve esege altın semer vurmaya calısıyorlarmıs der gibi bi cümle kurmussun.. :)
Bu millet balık hafızalıdır. Bunu da en iyi şekilde kullanıyor Recep Bey.
Ben gerçekten saygı duyuyorum AKP' ye ( İroni değil). Adamlar yaptıkları işi hakkını vererek ve en iyi şekilde yapıyorlar. Sonuçta kimi hırsızlar var, 10.kata tırmanmış, bilmem ne güvenlikli yere girmiş birşeyler çalmış, sen onu görünce adam hırsız ama işin hakkını vermiş diyorsun. Hah işte bu da pek farklı bir olay değil. Adamlar gerçekten muazzam ve sistemli çalışıyorlar. Arada böyle hatalar yapıyorlar ama dile kolay 11 yıl boru değil. Zaten bizim milletin balık hafıza özelliğini de işin içine katarsak, bu hatalar çok da önemli değiller.
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...41534468_n.jpg
Şu karikatürü bir arkadaşa armağan etmek istiyorum. Vaktinde çok aramıştım,bulamamıştım. :m
http://www.youtube.com/watch?v=HHpfJdHCJE4&feature
1.45-2.44 arasıı çok manidar.
Bu arada Taksim gene müdahale var !
Berkin Elvan destek amaçlı cıkan yürüyüşçülere polis tazikli su ile müdahale etti.
Olayların ilk başında çok provokasyon demiştim ama bunların hepsi planlı-programlıymış. Pek diyecek birşey yok. "Sandıktan umudunu kesenler" ortalığı yine karıştırmaya devam edecek. Allah tüm herkese sabırlar versin.
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.n...24986870_n.jpg
BÜYÜK POLİSİMİZ DESTAN YAZIYOR HAHAHAHA
Bide şu sıralar malum partiye yakın kişiler çıkıp eyleme karışanların suç işlediğini bas bas söylüyorlar. Eski bakanlardan biri eylemin müebbete girdiğini söylemiş. Facebook ve Twitter'da karşıt görüşlü kişilerin hesapları bir bir kapatılıyor. Yani amaç psikolojik olarak etkilemeye çalışmak. Bir bakıma eyleme karışanları korkutmaya çalışıyorlar.
Bu saatten sonra pilavdan dönenin kaşığı kırılsın. Öyle korkutmalara gelinseydi daha ikinci gününden bu iş biterdi ama iki ay oldu. Kendi yedikleri bokun sonucu olarak yaşam mücadelesi veren küçücük bir çocuğa destek yürüyüşü bile engelleniyor. Müdahalenin haddi hesabı yok. Allah sizden bunların hesabını gani gani soracak merak etmeyin.
O el hareketini polisin Berkin'in annesinin "oğlumu istiyorum oğlumu verin" cümlesine cevap olarak yaptığı söyleniyor. Kırılır o parmak acısından duramazsın yezid.
#BERKİNELVANUYANACAK !
can dundar, derya sazak, fikret bila ayrilanlar. melih asik da tatilde gorunuyor ama donusu muamma. milliyeti de temizlediler boylelikle. hasan cemal de ayrilali epey oldu.
bu da gaztenin acilis sayfasi...
http://img12.imageshack.us/img12/4485/t3el.jpg
Ethem Sarısülük'ün cenazesine katılan 35 kişi hakkında 3 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.
Bu arada ne kadar haberdarsınız bilmiyorum ama Ergenekon davasında duruşma salonuna bile izleyici alınmayacakmış. Karar belli yani bu kadar basit. İşte AKP'nin ve cemaatin yeni Türkiye, ileri demokrasisi bu.
Bu millete boş abi boş,her şey boş ne desen boş,ben ümidimi kestim.Hep birlikte memleketin nasıl batağa sürüklendiğini seyrediyoruz ve elimizden gram bir şey gelmiyor,en ufak bir tepki de ne vatan hainliği kalıyor,ne dinimiz imanımız kalıyor,hepsi bilmem nerenin oyunları,planlı-programlı çalışmaları oluyor,ama işine gelince hepimiz onun kardeşiyiz.Lan 1 ay boyu millete verdiği tepkiyi o lanet olası teröristlere verseydi değil 11 yıl iktidara geldikten 1 yıl geçmeden temizlerdi oraları,şimdi Türkiye Cumhuriyeti toprağında,Türkiye Cumhuriyeti Karakolu'na lanet olası şerefsizlerin bayraklarını asmalarına göz yumuluyor,ulan yabancı ülkelerde bizim bayrağımız yakıldığında ortalığı yıkan adamlar kendi memleketinde terör örgütünün bayrağı kendi karakoluna asılınca sus pus oluyor.Çıldırmamak elde değil,elde değil,ne ile yargılandığı belli olmayan Mehmet Haberal neredeyse 4,5 yıldır hapiste,bu adam öyle boş bir adam değil Türkiye'nin en önde gelen insanlarından,Dünya'nın saygın doktorlarından birisi.Ahmet Necdet Sezer'den önce Cumhurbaşkanı olması düşünülen bir adamdı,şimdi geldiği duruma bakın.Sen darbe yapmak iste,önüne Cumhurbaşkanı ol diye teklif gelsin ama reddet,bak şu deliye.(Genelkurmay doğrudan Cumhurbaşkanı'na bağlı ya o açıdan söylüyorum.)
Erkin Koray'ın şarkısında dediği gibi;
Bize de bir gün kader güler,güler inşallah.
Türk Silahlı Kuvvetleri İç Hizmet Kanunu'nun 35. maddesi, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün onayladığı yasa ile tarih oldu. Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren yasa ile TSK'nın vazife tanımı değişecek. TSK'nın vazife tanımında yer alan, "Türk yurdunu ve Anayasa ile tayin edilmiş olan Türkiye Cumhuriyetini kollamak ve korumaktır" ifadesi de yasadan çıkartıldı.
Amaç?
Bugün alınacak karar ile türkiye daha da karışacak büyük ihtimal. Tayyip kendi fişini çekiyor.
Yahu Adnan Menderes zamanında yapılan darbeyi geçtim,o zaten saçma sapan bir şeydi ancak 1980 yılında ki darbeyi eleştirenler,bilmezler mi kardeşin bile kardeşi öldürdüğünü ? Bilmezler mi vatanın her parçasının solcular-sağcılar diye parçalara ayrıldığını,şehirlere girişte,otobüslerin durdurulup milletin sorguya çekildiği,karşıt görüşlülerin dayak yediğini,öldürüldüğünü bilmezler mi ? O zaman darbeden sonra ''Yaşa Kenan Paşa'' diyenler şimdi nasılda hükümetin yalakası olmuşlar da Türkiye'yi batağın içinden çıkarmış insanı,insanları eleştiriyorlar.Bu kadar eleştiri yapılırken azcık düşünüp ''Acaba darbe olmasaydı nolurdu ? '' diye bir fikre kapıldılar mı acaba.Çünkü ona göre bir yargı vermeleri gerekir,sanki memleket gül gibi geçinirken darbe yapılmış gibi göstermeye çalışanlar var.
Şu an ki Genelkurmay'a,Asker'e bakıyorum ve utanıyorum.O Genelkurmay'ın başında olması gerekenlerin hepsini içeri tıktılar,yazıklar olsun,bu millet bunun hesabını soracaktır da diyemiyorum,zaten bunları pohpohlayanlar bu millet.
bu haber cok oncesinin bildigim kadariyla, ama yeniden hatirlatmak da faydali tabi. sik sik yazmak lazim ki neyin ne oldugu anlasilsin. orduyu tamamen dis guclere karsi savunma mekanizmasi olarak bicimlendirmek, ic meselelerde polisi onplana koymak niyetinin urunleri bunlar. polis teskilatinin nasil bir yapi oldugunu da dusunursek vay halimize. cumhuriyet kuruldugundan beri onu kuran ve koruyucusu olan ordu birkac yil icinde ne hale dusuruldu. apar topar terfi verilen generallere kuvvet komutanliklari veriliyor. trajikomik bir tarih dilimindeyiz. su anlasilmasin, ordu bizi yonetsin demiyorum ama bu kurumun da haysiyeti hic bu kadar yerlere dusurulmedi. ordunun kurmaylari da nerde yanlis yaptiklarini dusunsun, bu olanlardan ders cikarsinlar.