Salı günü lincoln imza atıcak sanırım bunun gölgede bırakmak için fenerbahçe bir yıldız alıcak deniyor.Yav bu ankaraspordaki özer hurmacıyla neden kimse ilgilenmiyor?Fenerbahçede görmek isterim inş. gelir.
Printable View
http://www.sporx.com/futbol/superlig/69187/
bu arada benim tercihim saviola ama nilmar rüyalarıma giren bir isim
bu arada artık gençlerin değerlendirilmesi lazım
Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp'ın, yönetimle bir görüşme yaparak, Song'un kadroda tutulmasını isteyip, Tomas'ın gönderilmesine yeşil ışık yaktığı ortaya çıktı. Song'a yeni sezonda ihtiyaç duyacağını belirten Alman hocanın, Servet Çetin ve İsmael Bouzid'in transfer edilmesi nedeniyle Tomas'la yolların ayrılmasına onay verdiği vurgulandı.
1.4 milyon euro olan yıllık ücretinde indirim yapmaya yanaşmayan Hırvat futbolcu, bir süre önce 2 senelik sözleşmesi daha olduğunu belirterek Galatasaray'dan ayrılmayacağını açıklamıştı.
Kaynak : Milliyet
önce şu yabancı kontejyan hakkındaki kararı duyalım ona göre yönetimimiz elinden geleni yapacaktır
Biraz daha dikkat. Lütfen
İvankov giderse kaleci almak zorundan kayserinin başka iyi kalecisi var mı ki ??
o kadar saviola konuşuluyor ama daha açıklama yok :(
Lincoln: "Taffarel babam gibi"
Galatasaray'ın uzun uğraşlar sonucu kadrosuna kattığı ve transfer sezonuna damgasını vuran Lincoln hayat sloganının dürüstlük olduğunu söyledi. Brezilyalı yıldız Lincoln kendine ait internet sitesinde hayranlarıyla yaptığı söyleşide birbirinden çarpcı ifadeler kullandı. Kısa bir Lincoln özgeçmişinden sonra Lincoln'ün hayranlarıyla yaptığı söyleşiye bir bakalım;
Cassio de Souza Soarez Lincoln 22.01.1979 yılında Atletco Meneiro şehrinin Sau Bras do Suaçui semtinde hayata gözlerini açtı. Sıkı bir Sao Paulo taraftarı olan Brezilyalı yıldız, futbol kariyerine henüz 10 yaşında Atletico Meneiro'da başladı. Babası Jadir Soarez ve annesi Regina Cele de Souza Soarez ile fakir ama mutlu bir aile yaşamı vardı.
Ta ki babasını 12 yaşında kaybedene kadar. Bu onun için büyük bir yıkım oldu. Artık sorumlulukları daha fazlaydı. Henüz küçük bir çocukken ailesine bakmak zorunda kalmıştı. Yeteneklerini keşfeden antrenörü Erineu onun için ikinci bir baba oldu. Lincoln, sorumluluklarının farkında birisi olarak, kendisine yol gösteren herkese büyük saygı duydu.
2001 yılında o sıralar Kaiserslautern için çalışan Galatasaray Antrenörü Reinard Stumpf kendisini Avrupa'ya götürene kadar 186 maçta 38 gol kaydetti. Kaiserslautern'de başarılıydı, ancak mutlu değildi. Üstüne bir de sakatlık geldi. Futbolu bırakma tehlikesiyle karşı karşıya kaldı. Ülkesine dönüp, uzun süre dinlendi. 2004'de Schalke'ye transfer oldu ve kariyerinin en parlak dönemini yaşadı. Şimdi de Galatasaray'da yeni bir maceraya yelken açan Lincoln'ü bir de kendi ağzından dinleyelim. İşte Brezilyalı yıldızın, kendine ait internet sitesinde hayranlarıyla yaptığı söyleşi:
İş sonrası neler yaparsın?
- Dinlenmeyi severim ve Brezilya dizilerini izlerim.
Hobilerin neler?
- Futbol oynamayı çok seviyorum ama Brezilya kurallarına göre!
En sevdiğin yemek?
- Kurufasulye pilav ve et
Tatilini nerede geçirmeyi seversin?
- En çok ailemin yanında.
Herhangi bir hayat sloganın var mı?
- Evet: Dürüst ol
(Burada bir ara verelim ve Lincoln için Zenit devreye girdiğinde Adnan Sezgin'in açıklamalarını hatırlatalım: “Bu durumu ciddiye almadık, çünkü ona güveniyorduk.”)
Özel hayatınla ilgili hedefin neler?
- İleride bir gün aile kurmak ve çocuk sahibi olmak istiyorum.
Hayatındaki en önemli insan kim?
- Öyle bir kişi yok. Bütün ailem benim için çok önemli.
Hayatının en önemli anı?
- Yeğenimin doğumu
Hayatının en kötü anı?
- Babamın ölümü
Pozitif karakter özelliklerin hangileri?
- Her zaman dürüst davranmaya çalışırım. Yakınlarım ve arkadaşlarıma çok ilgilenirim.
Sence bugüne kadar gelmiş geçmiş en büyük sporcu kim?
-Belli bir kişi yok açıkçası. Benim için en iyi sporcular, özürlüler olimpiyatlarına katılan sporcuların hepsidir.
Şans senin için nedir?
- Ailem ve arkadaşlarımla Brezilya'da olmak.
Seni etkileyen herhangi bir ünlü insan var mı?
- Yok.
En sevdiğin mevkii pozisyon?
- Forvetlerin arkası. Kendimi golcülere güzel pas dağıtacak klasik 10 numara olarak görüyorum.
Futbol kariyerindeki en kötü tecrüben nedir?
- Kesinlikle babamın ölümü. Çok etkilendim ve futboluma çok negatif yönde etki yaptı. Ayrıca neredeyse kariyerimin bitmesine sebep olacak olan sakatlığım.
Futbolda seni etkileyen nedir?
- Tabii ki heyecanlı rekabetler. Ayrıca beni destekleyen taraftarlar. Özellikle Schalke'de olduğu gibi tıklım tıklım dolu tribünler.
Futbolda hoşlanmadığın bir şey var mı?
- Var. Bir futbolcu sakatlığında, kulübün ona gerekli yardımı ve ilgiyi göstermemesi.
Futbol oynayan ve hayallerinde futbolcu olmak isteyen genç yeteneklere ne önerebilirsin?
- Gençler kesinlikle pes etmesin. Herkesin bir hayali olması şart.
En çok hangi teknik direktörlerden öğrendin?
- Bir çok iyi hocayla çalıştım. En çok Jupp Heynckes yardımcı oldu. Tabii Ralf Rangnick de öyle.
En sevdiğin sırt numarası?
- Tabii iki 10 numara.
Maçlara nasıl hazırlanıyorsun, özel bir uğurun var mı?
- Evet, İncil okuyorum.
İleride teknik direktörlüğü düşünür müsün?
- Hayır pek sanmıyorum.
Taffarel babam gibi
Lincoln'ün hayatında hep dönüm noktaları olmuş önemli isimler var. Mesela Atletico Minero'da onu keşfeden Erineu, onu beğenerek Kaiserslautern'e transfer edilmesini sağlayan Reinard Stumpf. Ayrıca Jupp Heynckes ve Ralf Rangnick gibi teknik adamlardan da çok şeyler öğrenmiş. Ancak Galatasaray'la UEFA ve Süper Kupa'yı kaldıran, uzun süre Brezilya Milli Takımı'nın kalesini başarıyla koruyan Taffarel'in yeri onun için bambaşka. Ünlü sambacı, bakın “Küçüklüğünde idolün kimdi?” sorusuna nasıl cevap veriyor: “Küçüklüğümden, bugüne dek geçen süre içinde kesinlikle Taffarel. O benim babam gibiydi...”
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Son Aslan Volkan
Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Polat dün saatler süren pazarlıklardan sonra milli sol kanat oyuncusu Volkan Yaman'ın bonservisine karşılık kaleci Fevzi artı 1 milyon euro teklif ederek Antalyaspor'la anlaştı http://www.milliyet.com.tr/2007/06/2...esim/spo03.jpg HALİL ÖZER
Transferin en hızlı kulübü Galatasaray uzun süredir peşinde olduğu Volkan Yaman'ı da kadrosuna kattı. Daha önce Servet Çetin, Cassio Lincoln, Tobias Linderoth, İsmael Bouzid ve kaleci Orkun Uşak'ın yanı sıra genç gurbetçiler Barış Özbek ve Serkan Çalık'ı renklerine bağlayan Cim-Bom'un 8. transferi Volkan oldu.
Antalya'ya çıkarma yapan Başkan Yardımcısı Adnan Polat ile yönetim kurulu üyesi Haldun Üstünel, Antalyasporlu idarecilerle pazarlık masasına oturdu.
Özgürcan'ı vermediler
Polat ve Üstünel'in, Antalyaspor Başkanı Sedat Peker, Asbaşkan Abdurrahman Yılmaz, Basın Sözcüsü Murat Süğlün, yöneticiler Şefik Öz ve Sabri Ünver ile bir restorantta yaptıkları saatler süren görüşmeler akşam saatlerinde mutlu sonla bitti.
Kırmızı - beyazlı yöneticiler transfer görüşmesinde Galatasaray'dan kaleci Fevzi ve genç golcü Özgürcan'ın yanı sıra para istedi. Fevzi isteğini kabul eden Adnan Polat ile Haldun Üstünel, Teknik Direktör Feldkamp'ın bırakmadığı Özgürcan'ı veremeyeceklerini bildirdi. Polat, Özgürcan'ın yerine Feldkamp'ın hazırlık kampı başladıktan sonra gönderilmesine onay vereceği bir futbolcuyu bonservisiyle göndermeyi teklif etti. Antalyasporlu idareciler bunun üzerine paranın artırılmasını istedi ve kaleci Fevzi artı 1 milyon euro karşılığında taraflar el sıkıştı.
Transfer imzaya kaldı
İki kulüp yöneticilerinin bugün aradaki küçük pürüzleri de ortadan kaldırarak, imzaları atacakları ve transfere resmiyet kazandıracakları bildirildi. Daha önce her konuda anlaşma sağlanan Volkan'la 3 yıllık sözleşme imzalayacak olan sarı - kırmızılı yönetimin, milli sol kanat oyuncusuna yıllık 850 bin euro ödeyeceği ifade edildi.
Song kalsın Tomas gitsin
Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp'ın, yönetimle bir görüşme yaparak, Song'un kadroda tutulmasını isteyip, Tomas'ın gönderilmesine yeşil ışık yaktığı ortaya çıktı. Song'a yeni sezonda ihtiyaç duyacağını belirten Alman hocanın, Servet Çetin ve İsmael Bouzid'in transfer edilmesi nedeniyle Tomas'la yolların ayrılmasına onay verdiği vurgulandı.
1.4 milyon euro olan yıllık ücretinde indirim yapmaya yanaşmayan Hırvat futbolcu, bir süre önce 2 senelik sözleşmesi daha olduğunu belirterek Galatasaray'dan ayrılmayacağını açıklamıştı.
Gökhan Ünal öfkesi
Kayserispor Başkanı Recep Mamur, transfer pazarlıkları nedeniyle Başkan Canaydın'a sert mesaj gönderdi, "Bu durum Galatasaray'a oyuncu dahil hiçbir şey kazandırmayacak" dedi OKTAY ENSARİ/DHA
Galatasaray'ın, milli golcü Gökhan Ünal'la transfer pazarlığı yapması Kayserispor'u öfkelendirdi. Başkan Recep Mamur, Özhan Canaydın'a yazılı bir mesaj göndererek görüşmeler nedeniyle sarı - kırmızılıları çok sert bir dille eleştirdi.
Gökhan'ın satılmayacağını daha önce defalarca duyurduklarını hatırlatan Mamur mesajında şu ifadeleri kullandı:
"Gökhan Ünal'ı satmayacağımızı belirtmemize rağmen, dostluğa ve Anadolu anlayışıyla abi kardeşliğe rağmen, mukavelesi süren oyuncumuzla rızamız olmadan görüşmek, avam ifadesiyle ayartmaya çalışmak ikili ilişkimize ve Galatasaray'ın büyüklüğüne yakışmamıştır. Bizim de 'büyük kulüp' dediğimiz Galatasaray'dan bu tanıma uygun davranış görüntüleri beklemek en doğal hakkımızdır. Büyüklüğe uygun olmayan hatta etik bulmadığımız bu davranış, 100 yılda üretilen asaletten alıp götürmekten başka bir şey değildir. Bu durum, Galatasaray'a oyuncu dahil hiçbir şey kazandırmayacaktır."
http://www.milliyet.com.tr/2007/06/2...sim/spo031.jpg Korkmaz'ı bekliyor
FOTOĞRAF: ORHAN AKYÜZ-AA
Sarı - kırmızılı yönetimin, 'jübile yap' teklifini kabul etmeyerek 13 yıl formasını giydiği Galatasaray'dan ayrılma kararı alan Ergün, Bursaspor'la anlaşmak için gün sayıyor. Tatilini memleketi Zonguldak'ta geçiren tecrübeli futbolcu, yeşil - beyazlı takımın teknik patronu Bülent Korkmaz'ın davetini beklediğini söyledi. Ergün, "Bülent Korkmaz ile konuştuk, beni de takımına çok istiyor. Onunla çalışmaktan büyük zevk alacağım. Çünkü daha önce birlikte Galatasaray formasını terletmiştik" dedi. Yeni transferlerin Galatasaray'a fayda sağlaması dileğinde bulunan Ergün, şampiyonluk yarışında Fenerbahçe'nin daha şanslı olduğunu sözlerine ekledi.
Assunçao çok iyi ama bjkye daha dinamik bir oyuncu alınsa daha iyi olur diye düşünüyorum
Mevkii ne bu adamın ? libero mu
Bize böyle bir adam lazım bazıları sadece frikikleri iyi baska bişey yok diyo dogrumu ?
Adriano alınması çok zor diye tekrarlıyorum ama alınırsa da Aziz Yıldırım büyük iş yapmış olur... Umarım alınır...
Evet Eren öyle sayılır... Roma da oynuyodu eskiden o yüzden gönderildi Roma dan çok yönlü sayılmaz...
Defansif anlamda o kadar iyi değil daha ofansif ağarlıklı bir oyuncu
Kumcuoğlu, Beşiktaş ve Türk futbolundaki son gelişmeleri değerlendirdi. Fenerbahçe’den transfer edilen Rüştü’nün haberinin telefonla kendisine iletildiğini belirten Kumcuoğlu, tecrübeli kalecinin Beşiktaş’a çok faydalı olacağına inandığını söyledi.
Rüştü’nün takım içinde hem ağabeylik yapacağını hem de tecrübesi ile takıma çok büyük destek olacağını belirten Kumcuoğlu, yoğun seyirci baskısı altında oynanan maçlarda tecrübeli kalecinin her zaman takıma artı katkı sağlayacağını ifade etti.
Takımların aralarında gerginliğe dayanan bir rekabet yerine dostluğa dayanan işbirliği anlayışına yönelmeleri gerektiğini, Türk futbolunun bazı sıkıntıları bulunduğunu belirten Kumcuoğlu, şöyle konuştu:
"En önemli sıkıntılardan birisi maliyetler çok yüksek. İkinci sıkıntı şiddet. Diğeri de çok yabancı futbolcu transferi. Yabancı futbolcuların çoğalması ile Türk Milli Takımının ilerde futbolcu çıkaramayacak duruma gelmesinden endişe ediyoruz. Bu durumda Beşiktaş’ın çok tutarlı bir politikası var."
Tomas gitsinde adamın sözleşmesi çok ağır göndermesi zor olacak
yav şu an 6 yabancı ile oynuyoruz milli takımımızın durumu belli galatasarayın 2000-2002 tarihinde esen rüzgarı milli takımıda sürükledi ve dünyada 3.yaptı başka dana neyimiz var ki zaten... birde kontejyanı kaldırarak veya daha açarak deneyelim o zaman nası olacak klüpler ve milli takımlar birde buna bakalım neden ön yargılıyız bazı şeylere UEFA bile 6+5 öneriyor belki seneye bunu kural bile yapacak biz UEFA dan daha iyi mi biliyoruz Beşitaş klüpler birliğinden çıkan kararı desteklemedi mi ??
Evet öyle Tomas bakalım takım transfer etmesi lazım yoksa gönderilince tazminat verilicek...
Cangelle transferi hayırlı olsuN çok iyi bir karar vermiş Kayserispor...
Akdeniz de Güneşleniyordur...:) O adamı alsak acaip gzl olur aslında ama... Yönetim bakalım ne yapıcak...
TFF'nin ne yaptığı belli değil ki ?? Slı günü toplansalar bile kesin karar çıkmayacak görürsünüz ...
hakılsın sekocan adamlar okadar ağırdan alıyorlarki hemde erteleyip duruyorlar..!
İstanbul’a gelen H.Berlin yetkilileri, F.Bahçeli Semih’le anlaştı, yarın da transfer için sarı-lacivertli yöneticilerle görüşecekler
Semih’in transferi için İstanbul’a gelerek F.Bahçeli futbolcunun avukatı Şenol Çelik’le masaya oturan Hertha Berlin’li yöneticiler, anlaşmaya vardı. 2 milyon Euro bonservis bedeli ödemeyi garanti eden Hertha’lı yöneticiler, F.Bahçe yönetiminden yarın için randevu aldı. Eşinin 13 gün sonra doğum yapacağını söyleyen Semih ise transfer için şöyle konuştu:
“F.Bahçe benim yuvam. Ayrılmak zor geliyor ama o kadar çok şey duyuyorum ki... Forvete dünya yıldızı bir isim daha gelecek, Colin Kazım ve Ali Bilgin de olunca şans bulmam zor olacak. Bu yüzden başkanımızdan izin isteyeceğim. Yıllık 1 milyon Euro gibi çok ciddi de bir rakam veriyorlar. Ayrıca oynama garantisi de var. Geleceğimi düşünmek durumundayım. Umarım başkanım izin verir. Vermezse de gelecek sezon için devre arası görüşüp anlaşabiliriz. Ama kulübüme para kazandırmak istiyorum.”
VATAN
zaten 5 6 futbolcu gitti Semihte giderse fenerbahçe bu transfer döneminin en zarar gören takımı olacak valla çok güç kaybediyoruz
Transfer şart FB de... Bi de Deivid gönderilmesi lazım...
semih ayrılması gerekiyor zaten takımımıza gelen hiç bir antrenör bu oyuncuya güvenmiyor sonradan oyuna sokuyor..! semih bence gitmeli eher bu teklif doğruysa
Semih'e de artık bi yol açılmalı 7-8 yıldır yedek kalıyor ve tek şikayeti olmadı artık ya ilk 11 de yada başka takımda ;;)
Semih bencede gitmeli ama Fenerbahçe büyük kan kaybediyor bunu sonlandırmak lazım türkiyeden neden transer yapmıyoruz bende onu anlamıyorum illa yabancı mı olacak
ya bu tomasi niye aldik anlamadim ben zaten fenerde de berbatti hala berbat
İşte LincOIn...
İlk kazancını dağıttı
Brezilya’da doğup büyüyen Lincoln, daha 12 yaşındayken babasını kaybetti. Son derece yoksul bir hayat süren ailesini geçindirmek için kendini futbola verdi. Plajlarda yaptığı sambayı sahalara kadar taşımayı başaran yıldız oyuncu, geçmişini hiç unutmadı. Futboldan kazandığı ilk parayla önce ailesine ev aldı, sonra da mahallesindeki fakirlere yardım etti. Lincoln bundan sonra da hayatını çocuklara adadı; biriktirdiği parayı kimsesizlere, yoksullara, muhtaçlara bağışladı.
ailesini geçindirmek için kendini futbola verdi. Plajlarda yaptığı sambayı sahalara kadar taşımayı başaran yıldız oyuncu, geçmişini hiç unutmadı. Futboldan kazandığı ilk parayla önce ailesine ev aldı, sonra da mahallesindeki fakirlere yardım etti. Lincoln bundan sonra da hayatını çocuklara adadı; biriktirdiği parayı kimsesizlere, yoksullara, muhtaçlara bağışladı.
----------------------------------------------------------------------------------------------
Bu arada bizim yeni transferlerin kaç numara giyecekleri belli mi? Bilgisi olan var mı?
Linderoth - 6
Lincoln - 10
Deiğerleri??
Ankaraspor da iyi bir oyuncu varmış... Mesela onu alsın FB çok faydalı olur...
Şu ana kadar Fenerbahçe'den baya oyuncu gitti.Bu da demek oluyor ki Fenerbahçe en kötü, gidenlerle aynı sayıda transfer yapıcak.E bu oyuncuların bir de takıma alışma süreci falan var.Yani Fenerbahçe ne kadar iyi transfer yaparsa yapsın yine de zor günler bekliyor.Bu kadar oyuncu gönderilmemeliydi.
Olcan Gürhan Kerim gibi isimleri takıma kazandırmak gerekiyor artık ayrıca türkiyeden en az 2 3 yuncu alınmalı ama bir oyuncu soruyorsun en az 3 milyon euro deniyor biz ne yapalım