Evet Fikret Orman 3, Serdal Adalı 2 gidiyor gerçeği de böyle olur inşallah.
Printable View
Evet Fikret Orman 3, Serdal Adalı 2 gidiyor gerçeği de böyle olur inşallah.
beşiktaşlı değildim beşiktaşlı olsam fikret ormana şuanki halimle serdal adalıya verirdim :D
Serdal Adalı'yı severim ama Beşiktaş'ın geleceği için bin tane oyum olsa bin tanesini Fikret Orman'a atardım.
Fikret Orman daha görev adamı, Serdar Adalı şovmen gibi geliyor bana da. Bakalım hayırlısı olsun Beşiktaş için
Fikret Orman Kanaltürk'te canlı yayında.
Olimpiyat stadında oynama ihtimali %5 oran verdi Orman.
Yanlış yere yazmışım :) Neyse stat konusunda yorum yapayım. İnşallah Kasımpaşa'nın stadında oynarız ama asla Olimpiyatta oynamayız.
Fernandes ile 3 sene imzalanacak
Olimpiyat Stadı için % 5 dedi ve hoca için, bir kez daha yabancı olacağını söyledi. Umarım, söyledikleriyle yaptıkları örtüşür, eğer başkan seçilirse.
Şu stadı söyleseydi iyi olurdu. İnsanlar aklında soru işareti kalmadan oylarını kullanabilirdi.
İlk yarı Seyrantepe ikinci yarı Kadıköy kesin gibi stad olayı.
Seçim kacta yapılacak
Yarin 10 da baslayacak diye biliyorum
Bugün değilmi yahu?
Şimdi bjk tv de canlı bır kongre felan var acaba suan mı
Umarım Arena'da oynamayı gündeme getirmeyecek aday başkan olur. Tahminime göre Serdal Adalı kazanacak hem de sağlam bir farkla ama vaatlerinin çoğunu yerine getiremeyeceğini düşünüyorum, tarz olarak daha çok Özhan Canaydın, Aziz Yıldırım, Yıldırım Demirören gibi duruyor, yani çok laf az iş.
Beşiktaş kongre üyelik ücreti 1.200 TL Olarak kaldı. Aylık 12 taksit 120 TL olarak aynen kabul edildi.
İsabetli bir karar olmuş. Bu arada seçim bugün değil yarın. 10'da başlayacak, 17-18 civarı da oylar sayılmaya başlanacak.
Fikret Orman " Beşiktaş'ın gerçek sahipleri kongre üyeleridir" diye bir açıklama yapmış sanırım. Elemanın teki de twitterda "taraftar da bundan sonra formayı kombineyi kongre üyeleri alsın o zaman derse ne yapacaksınız?" demiş haklı olarak.
Talihsiz bir açıklama olmuş Fikret başkan adına. Tabi ne anlatmak istediğine de bağlı. Direkt olarak bunu mu söylemek istemiş cümlenin önüne arkasına bakmak lazım.
Bunun başka bir açıklaması olamaz abi, adam bizi saymıyor bile. Arkadaş çok güzel vermiş cevabı.
Beşiktaş'ın gerçek sahibi benim, Yiğitalp, Anıl, Görkem... Kısaca bizleriz. Sen gidersin, biz kalırız başkan!
O açıklamadan bende hiç hoşlanmadım. Beşiktaş'ın sahibi büyük Beşiktaş taraftarıdır.
Şu anda genel kurul başladı. İki başkan adayıda salona girdi. İkiside girerken salona alkış,tezahürat falan yapıldı. Serdal Adalı'ya tezahürat biraz daha fazlaydı.
Fikret Orman kısa ve öz bir konuşma yaptı.
Serdal Adalı baya gaza getirici bir konuşma yaptı.
Medyada okadar destekçisi var ki Serdar Adalı'nın sırf bu yüzden Fikret Orman sönük kaldı,Büyük ihtimal Serdar Adalı kazanacaktır.Medya 1 tane Fikret Orman'ı öven haber yapıyorsa 10 tane Serdar Adalı yaptı.Tabi getireceği yıldız oyuncular,etrafa sallayabilecek biri olması medyanın işine geliyor :)
Serdal Başkan güzel bir konuşma yaptı gerçekten , yeri geldi gazını verdi yeri geldi realist oldu :)
Bu zamana kadar Fikret Orman'a saygı duydum ama Serdal Adalı'nın başkan olmasını istiyorum.
Turgay Demir , Tuğrul Yenidoğan'ın odasını basmış.
Çok da güzel yapmış.
Aynen öyle Mehmet abi. O yüzden yapıyor zaten kalitesiz herif. Serdal Adalı'nın konuşma yapacağı sıra sesini kıstılar yayının.
Ara ara BJK TV'den izliyorum katılım sanki düşük gibi.
Yanılmıyorsam Serdal Adalı,3-4 bin kişi gelirse Fikret Orman,8 bin kişi gelirse ben kazanırım demişti.
Edit:::
İlk sandık açıldı.
Fikret Orman 29
Serdal Adalı 18
Bu Tuğrul efendinin görevine son verimeli, bizim bunun gibi kişilere ihtiyacımız yok.
1 nolu sandik sonucu fikret Orman 249 adali 92
aşağı yukarı belli oldu. Kötü olacak bu iş. Fikret Orman'ı da destekliyorum ama gerçekçi bakarsak Adalı gelirse iyi olacaktı.
sonuçlar (toplam)
Fikret Orman: 506
Serdal Adalı: 253
21. Sandık
Fikret Orman: 29
Serdal Adalı: 18
1. Sandık
Fikret Orman: 249
Serdal Adalı: 92
20. Sandık
Fikret Orman: 228
Serdal Adalı: 143