Allah korusun:D Ya esmer diyorlarsa Toivonen falan gelir tamam:D
Printable View
Allah korusun:D Ya esmer diyorlarsa Toivonen falan gelir tamam:D
ailton'u geri alırız belki :zuhaha
bu esmer arkadaşın forvet olacağı belli en azından:zuhaha
En kötü Nouma döner :D
Bir Galatasaray'lı olarak bende merak ediyorum bu işi. Yarın ney açıklayacaklar bakalım. İyi bir transfer ( Robinho, Adebayor vs. ) haberi açıklayacaklarsa süper ama bir forma için böyle milleti heyecanlandırıp beklitiyorlarsa eğer çok kötü olur.
Bence hiç de kötü olmaz bu taraftar Guti-Q7'den sonra sabahlara kadar forma bekler..
benim kafama şimdi dank etti bence Ramazan-ı Şerif için:D
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._3125933_n.jpg
Bu nedir yahu Allahım ya.:zuhaha :zuhaha
adam güvenilir kaynak beyler olay bitmiştir:zuhaha
Kadir hoca ? =D Eskişehirde bir hoca var Robinho'nun ismini tersten okuyo falan muhabbetine gider bu =D
Yarını bekleyelim artık yapacak başka birşey yok çünkü her kafadan bir ses çıkıyor..
En son Erdem Ulus'un yazısı içimi kararttı valla..
Beyler geyik için kafeyi kullanalım. Transfer konusunu gereksiz mesajlarla kirletmeyelim.
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=51129
Beşiktaş bu sene gerçekten müthiş transferler yaptı ama şaşırdığım şey Robinho da gelirse bütün taraftarlar namağlup şampiyonluğa kilitlenmiş şekilde. Çok ilginç.
Bütün taraftarlar demek yanlıs olur kardeş ayrıca namağlup sampiyon oluruz diyen şahsım adına görmedim.. O kadar kolay bir iş değil o olay..
Sadece taraftarın kafasında haklı olarak kadro kalitesinin getirdiği yüksek başarı fikri var..
Berkay abartma sadece 2 mağlubiyet alırız dedi :D
evet ahmet 2 mağlubiyet dedi onu kastediyorsan
Tamam namağlup dememişsiniz ama ha namağlup ha böyle bir ifade neyse ama direk namağlup diyen de var inanın bana. Belki aşırı fanatik olabilirler bilmiyorum. Ayrıca sizin bu başlıkta göstermiş olduğunuz sert, agresif tavırları da anlamıyorum. Bunu tartışma amaçlı yazmadım sizinde bu amaçla cevap vermeminizi umuyorum.
nie canım 8 beraberlik falan alırsan neyi ezici :n:
Yarın sırf bu beklentilere kapılmamak için erken saatten denize gideceğim. Öğlene doğru geleceğim, umarım o ara transfer tamamlanır.
Ben en kötü Sercan'ın geleceğini düşünüyorum.
Robi fenere diye haberler çıkmaya başladı :S .
Cidden önce kendimi öldürürüm sonra demiröreni. :zuhaha
Ozan transferi yattı çoktan bence. sağolsun M.Ö kendi reklamı ve kişisel hırsları uğruna bitmiş transferi son anda bozdu.
Volkan transferi olabilir bence. Yabancı oyuncu verip Volkan'ı alabiliriz. Sağ kanada Volkan sola Quaresma ortada Guti ilerde Adebayor. :D
Ben hala sadece forma tanıtımına odaklanmıs durumdayım =))
Bizim kulüp kepenk kapatır artık :D
Olympiakos Nobre için çok ciddi bir teklif yapmış sanıyorum yarın açıklanabilirmiş bu da.
Olympiakos Nobre ile ilgileniyormuş hatta kesin olarak açıklamış
Olympiakos senin transfer politikana kurban be...
OLimpiyakos başka adam buLamamışta bizim Nobreye mi saLdırıyor vah yazık.:n:
SaLı gününe girdik hani nerede? !
Adebayor, Huntelaar, Robinho veya Sercan Beşiktaş'a gelirse yandım çok büyük iddia var işin ucunda, karizma gider .Şaka maka ama şu ana kadar iyi transfer politikası içinde Beşiktaş, elini çabuk tuttu transferde .Trabzonla birlikte en hazır takım şuan .
buldummmmmmm yarın Nobre'nini gidişi açıklanacak:zuhaha esmer santrafor herşey uyuyor ama gelme istibaharatı yanlış:zuhaha
Evvet Nobre'den kurtuLma müjdesi demek! :D Bu Robinho'dan da iyi bir haber yahu.:D