Desenize Selçuk'tan da Kurtuluyoruz :D:D:D:D
Printable View
Desenize Selçuk'tan da Kurtuluyoruz :D:D:D:D
Rize'nin yeni stadının açılış maçı olacak Coşkun.
http://forum.turksportal.net/vb/show...=77016&page=10
Selçuk gibi Türk ön liberoyu şuanda zor buluruz.İnş. doğru haber değildir.
Gülünücek bişey yok.Ben demiyorum ki Türkiye'nin en iyi ön liberosu ama şu anda daha iyisini bulamayız.Bak buraya yazıyorum Selçuk en kısa zamanda Cristian'dan formayı da kapıcak.Kaç tane ön libero aldık yine Selçuk oynadı yine Selçuk oynadı :) İ.Üzülmez gibi o bölgeye ne kadar adam alırsan al yine de o oynuyoor yine o oynuyor :)
selcuk satılır insallah hatta bedavaya bile gitse itiraz etmem bunu istememin tek sebebi o bölgede cristiandan sonra denizin oynamasını istiyorum ben geçen sene ne zaman deniz oynasa daha başarılı oldu orta sahamız ama hocalar tarafından genelde selçuk tercih ediliyo nedenini de çok merak ediyorum aslında
Bologna'da forma giyen ön libero Gaby Mudingayi, Fenerbahçe'nin gündeminde. Kongo asıllı Belçikalı oyuncunun menajeri, sarı-lacivertlilerin ilgisini doğruladı.
Fenerbahçe bir orta saha oyuncusu daha almaya hazırlanıyor. Daha önce birkaç kez Belçika Milli Takımı'na da çağrılan 27 yaşındaki savunma ağırlıklı orta saha oyuncusu Gaby Mudingayi, Kanarya'nın gündemine girdi.
2008-2009 sezonundan bu yana İtalya'nın Bologna takımında forma giyen Mudingayi'nin menajeri Massimo Lattuca, TuttoNapoli.net'e yaptığı açıklamada, "Napoli oyuncunuzla ilgileniyor mu?" sorusunu, "Bu haberler doğru değil. Napoli'den kimseyle görüşmedim. Şu âna kadar tek teklif Türk takımı Fenerbahçe'den geldi" şeklinde yanıtladı.
Palermo'nun da gündeminde olduğu ifade edilen Mudingayi'ye 6 milyon avro bonservis bedeli biçiliyor. Mudingayi 2005-2008 yılları arasında Lazio, 2004-2005 sezonunda Torino, 2000-2003 yılları arasındaysa Gent takımında forma giymişti.
Goal
Mudingayi çok önceden yazılmıştı. Eski haber büyük ihtimalle. Bu kadar ortasaha varken Mudingayi alınmaz. Stoper alacağımız çok açık.
Bu kadar naz ve cilveden sonra Lugano'nun kalmasını istemiyorum..İyi bir stoper alınması durumunda yine altı+iki problemi yaşanacak..Bu durumda ise en mantıklı çözüm Carlos'u kenara göndermek..Transfer olsun diye oyuncu almasınlar..
Lugano kalır ve Lugano-Önder ikilisi oynar.Bilica-deivid'de kenarda kalırlar.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Sonuna inşAllah yazmayı unutmuşum :) pardon :)
Fenerbahçe'de ibre yeniden Lugano
Edu'nun en az iki buçuk ay daha sahalara dönemeyeceğinin belli olmasının ardından Lugano ile yeniden görüşmelere başlayan Fenerbahçe yönetimi, Uruguaylı oyuncudan gelecek yanıtı bekliyor.
Edu’nun en az iki buçuk ay daha sahalara dönemeyeceğinin belli olmasının ardından,, lugano ile yeniden görüşmelere başlayan yönetim, Uruguaylı oyuncuyla anlaşma noktasına geldi.
Fenerbahçe'de ibre yeniden Lugano'ya döndü. Lugano için menajeri ile 3. kez pazarlık masasına oturan yöneticilerin, transfere nokta koymak üzere olduğu bildirdi.
Uruguaylı futbolcuya, istediği fiyatın yarısını öneren sarı-lacivertliler olumlu yanıt aldı.
Fenerbahçe yönetimi, kariyerini İtalya’da sürdürmek amacıyla sözleşme uzatmaya yanaşmayan Lugano'ya taviz vermek istemiyor.
Sportif direktör Aykut Kocaman'ın, Çaykur Rizespor'la yapılan maç için takımla birlikte Rize'ye gitme-mesi de akıllarda soru işaret bıraktı.
Kocaman'ın, Cezayir-Uruguay maçını izledikten sonra, Diego Lugano ile bir görüşme yapacağı ileri sürüldü.
Fenerbahçe Kulübü ise Kocaman'ın, Dani Güiza'yı getirmek için Makedonya-İspanya maçına gittiğini açıkladı.
Ntvspor
13 Ağustos 2009 tarihli Pas Fotomaç Gazetesi'nde "Carlos gitmek istediğini yönetime bildirdi" üst başlığıyla yer alan "Ayrılık sinyali" haberi ve aynı tarihli Sabah Gazetesi'ndeki "Tuncay gelirse Carlos gidecek" haberleri gerçek dışıdır.
Roberto Carlos, Profesyonel Futbol Takımımızın sözleşmeli oyuncusudur. Haberlerde iddia edildiği şekilde, ülkesine dönmek istemesi ve bu konuyu eşiyle konuşması gibi bir durum söz konusu değildir.
Taraftarımız bu tip haberlere itibar etmemelidir. Kaynak gösterilmeden, futbolcunun kendisiyle görüşülmeden yapılan bu haberleri kınıyoruz.
Saygılarımızla
FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
Fenerbahce.org
Fenerbahçe, stoper arayışına son noktayı koymak için çalışmalarını sıklaştırırken; Lugano ile ilgili olarak yeni bir iddia daha ortaya atıldı. Sarı lacivertlilerin "Bizim önerimizi kabul edersen gel" diye haber gönderdiği Lugano'nun İtalya'nın Fiorentina takımıyla anlaşmak üzere olduğu ileri sürüldü.
Urguay'da yayınlanan Pasion gazetesindeki haberde Lugano'nun pazar günü Floransa'ya giderek sağlık kontrolünden geçeceği, daha sonra da sözleşme imzalayacağı belirtildi.
Fenerbahçe'nin ise Çek futbolcu Grygera için kulübü Juventus ile anlaştığı bildirildi. Sarı Lacivertlilerin Grygera'ya da teklif yaptıkları ve yanıt bekledikleri ifade edildi.
Fenerbahçe'nin Tuncay Şanlı için de nabız yokladığı ve Middlesbrough'tan milli futbolcuyu kiralamayı planladığı iddia edildi. Tuncay Şanlı'nın da teklife sıcak baktığı ileri sürüldü.
Fenerbahçe, Sivasspor maçının hazırlıklarını da sürdürürken, sakat oldukları belirtilen Emre ve Alex'in hafta sonunda oynayabilecekleri açıklandı.
Diğer sakat futbolculardan Semih'in yarından itibaren takım ile çalışmalara başlayacağı, Roberto Carlos'un ise durumun iyiye gittiği ögrenildi.
Teknik Direktör Christoph daum'un Çaykur Rizespor maçındaki futboluyla öne çıkan Mehmet Topuz'a da ilk onbirde yer aradığı belirtildi. Daum'un Kazım ile Mehmet arasındaki kararını maç sabahı vereceği bildirildi.
Ligtv
Tuncay Avrupa'da bir kulübe gider.Türkiye'ye döneceğini sanmıyorum.Hedefinden bu kadar çabuk vazgeçmez.
Lugano'nun şu anda tek avantajı takımı ve ülkeyi tanıyor olması.Uyum sorunu yaşamayacak olması.Ama Fiorentina'ya imzalayacak galiba.. :)
Grygera gelirse çok güzel olur..
Ntvspor'da Loran, Lugano'dan 1-2 güne kadar cevap bekleniyor. Diğer adaylar ise; Werder Bremenli Naldo ve Juventuslu Grygera demiş.
Naldo gelirse harika olur.
Evet Naldo cikti simdi de yeni aday olarak gelirse cok iyi is yapmis oluruz ama Lugano'yu beklemekte yarar var..
Fenerbahçe Luisao'nun peşinde
http://img21.imageshack.us/img21/3503/77900430.jpg
Sarı lacivertli ekibin, Brezilyalı stoperle yakından ilgilendiği iddia edildi.
Bu yaz Benfica'dan ayrılması beklenen Luisao'yla, uzun süredir Fiorentina ilgileniyordu.
Jornel de Noticias'ın iddiasına göre ise, Floransa ekibinin Benfica'yla anlaşamamasının üzerine, şimdi de Fenerbahçe, başarılı savunma oyuncusunun peşine düştü.
Transfer şart
Fenerbahçe'nin, Edu'nun sakatlığı nedeniyle, sözleşmesinin fesh edilmesi ve Lugano'dan gelen olumsuz haber nedeniyle, savunmasına takviye yapmasına kesin gözüyle bakılıyordu.
Kendisine 10 milyon avro bonservis bedeli biçilen futbolcu, şu ana kadar kulübüyle de yeni sözleşme imzalamaya yanaşmadı.
Kafası karışık
GLOBOSPORTE'ye konuşan Brezilyalı futbolcu, "Henüz durumumda bir netlik yok. Bende kararımı vermiş değilim. Ancak, Benfica yönetimiyle aram çok iyi" diye konuştu.
Luisao, Benfica'nın önemli parçalarından bir tanesi olsa da, iyi bir teklif karşısında Portekiz ekibinin, bu futbolcuyu satmaya yanaşacağı tahmin ediliyor.
Goal.com
Boumsong,Naldo,Lugano,Luisao sec birini hangisini secersen sec harika stoperler :)
Boumsong gelmez umarım..:D
http://www.dailymotion.com/video/x78...e-comedien_fun
Radyospor programcısı Barış Ertül, Lugano artık imzayı attı.Bizim aldığımız duyumlar 2 yıllık bir sözleşme imzalandığı yönünde dedi. Hadi bakalım inşAllah :)
Lyon'a transfer olmadan önce Beşiktaş ciddi şekilde ilgileniyordu Boumsong ile.Yine forumlarda hep bu video üzerine soğuk bakıldı...
Yapmayın etmeyin...
Adam Auxerre,Rangers,Newcastle,Juventus,Lyon gibi takımlarda oynamış."Oynamış" yani,yedek falan değil...
Fransa milli takım formasını 30'a yakın giymiş ve hala giymeye devam ediyor...
Nasıl bir oyuncunun videolardan iki-üç golünü izleyipte oyuncu mu beğenilir diyorsak bir başka oyuncununda videodan üç-beş hatasını baz alarak beğenmemezlik yapmamalıyız...
Cannavaro'nun,Terry'nin,Puyol'un da böyle hataları vardır bir sürü.Onlarıda video yapıp koysalar kötü mü diyeceğiz...
Benim anlamadığım hep iyi takımlarda oynamış Fransa milli takım forması giymiş bir adamı hiç izlemedilerde mi bu videoya göre konuşuyorlar...
şaka yaptım zaten,sakin..
lugano boumsongtan daha kaliteli bir isim bilica ile fazla bir farkı yok boumsongun fenerbahçe avrupada başarı istiyorsa defansını çok sağlam bir isimle güçlendirmeli.lugano geri gelirse daha iyi bir transfer olur.
lugano olmazsa boumsong yada orta düzey bi stoper bilicadan iyidir adam ya arkaya kaçırıyo ya faul yapıyo.stoper transferini bi an önce bitirmeliyiz artık
Lugano için son 24 saat
Fenerbahçe'de Lugano transferi, 24 saat içinde çözüme kavuşuyor. İki gün önce anlaşmaya varılan Uruguaylı stoper için Lazio'nun yaptığı teklif sonrası sarı-lacivertliler beklemeye geçti.
Fenerbahçe yönetimi, stoper sorununu çözmek için saatleri saymaya başladı.
Diego Lugano ile son olarak iki gün önce görüşen ve kendisinden olumlu cevap alan sarı-lacivertli yönetimin, Lugano'ya Lazio'nun da ciddi bir teklif ile gitmesinin ardından beklemeye geçti.
Lugano ve menajerinin 24 saat içinde Fenerbahçe Kulübü’ne son kararını bildirmesi bekleniyor. Fenerbahçe ve Lazio'nun Lugano'ya yaptığı teklifler arasında fiyat konusunda sarı-lacivertlilerin ciddi sekilde avantajlı olduğu öğrenilirken, Lazio cephesinin avantajı ise Uruguaylı yıldıza bulunduğu ülkede yoğun ilgi ile yaklaşması olarak gösteriliyor.
İki gün önce bitti gözüyle bakılan transferin sıkıntıya girmesinin ardından, Fenerbahçe yönetimi Almanya ve İtalya liginden 3 stoper ile de temasa geçip anlaşma noktasına geldiği bildirildi.
Ntvspor
Ya Aziz başkan adama biraz daha fazla ver be yeni stoper alsak hem bonservisi olacak hemde lugano gibi kaliteli olursa o da isteyecek 2.5- 3 milyon euro. Bu oyuncuya ver biraz daha fazla tut takımda. Adam Uruguay ın kaptanı. Hemde 2-3 yıldır bizde. Takımı tanıyor. Yazık olacak bedava kaptırırsak..
Bu saatten sonra Lugano ile anlaşılmaz. Kaç defa denildi defter kapandı diye, ben başka bir isim alınacağını düşünüyorum. Lugano da gelmesin zaten, ağustos yarılanmış, sezon başlamış, bir tane antrenman yapmayan Lugano'yu istemem. Çok geç kalındı, imzalasa baştan imzalardı.
Boumsong, Naldo, Luisao, Grygera alternatifleri bence çok iyi, doğru isimler üzerinde duruluyor. En kısa zamanda birine imza attırılırsa iyi olur. UEFA'ya liste verilecekmiş 5-6 gün sonra, herhalde o zamana kadar biter transfer.
Tuncay dedikoduları var yine, eğer bir takımla anlaşamazsa kiralık olarak Fenerbahçe'ye döneceği söyleniyor.
Luisao yu estonya maçında izledim. Süper oynamadı ama güzel müdahaleler yaptı. O olursa çok süper olur. Hemde Brezilya kariyeri olan birisi. Yaşıda iyi. 27. Ayrıca Dos Santos ve Elanoda süper oynadılar o maçta.
İtalyan spor gazetesi Corriere dello Sport, Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Uruguaylı Diego Lugano'nun, SS Lazio ile anlaştığını, tek eksiğin imza olduğunu iddia etti.
Gazetenin haberinde, İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından SS Lazio'nun, Fenerbahçe'nin eski savunma oyuncusu Lugano ile her konuda anlaştığı, tek eksiğin imza olduğu belirtilirken, Uruguaylı futbolcunun da SS Lazio'da oynamak istediği kaydedildi.
SS Lazio Başkanı Claudio Lotito'nun, Lugano'nun menajeri Fernando Muslera ile görüşüp anlaştığı, Lugano'nun Roma'da beklenildiği belirtilen haberde, Uruguaylı futbolcunun Cumartesi günü Roma'ya gelerek, imza atacağı öne sürüldü.
Sporx
Başkan lugano yu geri getirsin ilk işim kombine almak olur
Ntvspor'da Loran'ın söyledikleri:
- 2 önemli yöneticiyle görüştüm. Lugano konusu bu gece sonuçlanabilirmiş. Fenerbahçe'nin şansı %50. Biz de bu sabah 4-5'e kadar çalışmaya devam edeceğiz.
- Listedeki diğer isimler; Naldo ve Grygera.
- Bugün Portekiz basını Fenerbahçe'nin ciddi şekilde Luisao ile ilgilendiğini yazdı. Hatta bu transfer için Alex devreye girmiş. Luisao da geleceğinin belli olmadığını açıklamış.
Fotospor'da da Luisao'nun milli maçta Dos Santos tan Fb hakkında bilgi aldığı ve geleceğini söylediği ama Benfica nın bonservis olarak 10 milyon euro istediği belirtilmiş. Eğerki Luisao olmazsa Grygera ve Boumsong'a yönelineceği yazıyor. Luisao zaten günlerdir var inşallah olur.
Gel de uyu simdi :) Umitlendim Loran'in aciklamalarindan sonra :) Bakalim sabaha karsi 4-5 gibi Lugano kararini bildirecekmis.Ntvspora'da tebrikler sabaha kadar calisacaklarmis :) Insallah olumlu sonuclanir Lugano konusu..
Naldo ve Luisao'yu Lugano'ya tercih ederim.
Herşey bir yanada bu senenin en iyi transferi Güiza gibi görünüyor.
Lugano kalsın isterim, kalmayacaksa Naldo'ya razıyım, Luisao'yu istemem.
Lugano'dan herhangi bir haber yok mu sabaha kadar bekledim ama bi sey cıkmadı...