Bence dünyanın en kaliteli forvetlerinden birisi ancak en iyi olması için biraz daha yol alması gerekiyor..
Printable View
Bence dünyanın en kaliteli forvetlerinden birisi ancak en iyi olması için biraz daha yol alması gerekiyor..
En iyisi demek biraz abartili ama Gerrard kendi takim arkadasi oldugu icin ve onu motive etmek icin böyle demis olabilir.
Ama gercekten Torres cok kaliteli,mevkisinin en iyilerinden birisi.Daha gencte,ileride kendisini daha cok gelistirip,Dünya futboluna damgasini vuracaktir.
Bakalım euro 2008'de ne yapıcak Liverpool'da iyi gidiyor kulüp takımlarında kendini kanıtladı ulusal takımdada bunu yapması gerekir.
belkide şu anda en formda forvet. en azından en iyi forvetlerden biri bunu herkes kabul ediyor.
benim en sevdiğim 2 forvetten biri diğeri ise tabi ki agüero.
Ortada Drogba'ya yapılmış büyük bir saygısızlık var.. :)
En iyilerinden olduğu kesin...
Ozaman Gerard'ında en iyi orta saha oyuncusu olması gerekiyor. :)
İkiside iyi ama en iyisi değiller bana göre.
Bencede en iyi forvetlerden birsi şu anda
İngiliz araştırmacıların araştırmasına göre, kırmızı formalı futbol takımları, diğer takımlara göre daha çok maç kazanıyor... Bunun iki nedeninin olduğu belirtiliyor:
Durham ve Plymouth üniversitelerinin bilim adamları, İngiliz takımları Manchester United, Liverpool ve Arsenal'in son yıllardaki, Nottingham Forest'ın da geçmişte elde ettiği başarıların ve çok sayıda kupa kazanmasının forma renkleriyle de ilgisi bulunduğu görüşünde birleşiyor.
Araştırmacılar, kırmızı rengin, doğada erkek saldırganlığı ve gözleri üzerine çekme ihtiyacı ile bağdaştığını belirtiyor.
Takımların gerçek renklerini taşıyan formaları giydikleri iç saha maçlarını inceleyen araştırmacılar, "şaşırtıcı" bir sonuçla karşılaştıklarını, kırmızı formalı takımların, mavi, sarı ya da portakal renkli formalı takımlara göre daha sık maç kazandığının ortaya çıktığını kaydediyor.
Plymouth Üniversitesinden Profesör Robert Barton, bunun 2 şekilde açıklanabileceğini belirtiliyor.
Barton'a göre, verdikleri destek çok önemli olan taraftarların belli bir neden olmadan desteklediği takımlar arasında kırmızı formalılar daha fazla buluyor.
Barton, diğer nedenin de sahada kırmızı rengi formasında taşımanın "psikolojik avantaj" sağlaması olduğunu düşünüyor.
Futbolda son dönemdeki para akışının bile bunu kökten değiştirmediğini belirten araştırmacılardan Doktor Russel Hill, “Kırmızı formanın dengeyi değiştirebileceğini düşünüyoruz" dedi.
Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde bu yıl çeyrek finale kalan 4 İngiliz takımından Arsenal, Liverpool ve Manchester United'ın formalarında kırmızı renk bulunduğu kaydediliyor...
Gerrard'a katılıyorum sonuna kadar...:)
Bencede herşeyiyle dünyanın en iyi forveti şuanda...
gerrard da torres de oynadıkları mevkinin en iyisi bence...gerrard en iyisi olmak için daha ne yapsınki adam takımın bel kemiği...tek başına kaç tane maç aldı...şampiyonlar ligini aldı...tek eksiği lig 1. bitirmesi...ben bakıyorumda milanda kakaya şampiyonlar ligini alırken ya da ligi kazanırken etrafındaki oyuncular bir dünya starı...ronaldinho ya bakıyorum yine oynadıkları oyuncular dünya starı...ama liverpool bir milan bir barcelona gibi hiç olmadı şimdiye kadar...
torres ise yanılmıyorsa 23 ya da 22 yaşında bu yaşda yığınla gol attı...oynadığı futbolda ortada..kendisini geliştirmesi için önünde uzun yılları var...ama yinede şu anda bana kalırsa en iyisi...
Torres en iyi değil. Torres tek tip futbolcu. Adam geçme yeteneği üst düzey değil. Ama iyi bir sprinter.
Saçma bence.. Herşeyi Kırmızıya bağlamamak gerek :)
Ne şimdi Mavi ÖzgürLügün Simgesi MaviLer mac aLamıyor mu ? :)
sevdigim takımların hepsinde kırmızı var :D
Şu anda Avrupanın en formda goLcüsü onu kabuL ederim de en iyisi oLacağını heLe Dünyada ki en iyi forvet oLacağını kabuL edemem bak :D
İlginç bir araştırma. Ancak renklerin insan psikolojisinde yeri olduğunu da biliyoruz.. :)
İbrahimovic bana göre oldukça abartılan bir oyuncu interde banko oynaması tesadüf..
Bencede En iyisi Torres..Zaten karşısına çıkarıLcak kim var ki başka, en iyisi değiL diyenLere göre kim yani dünyanın en iyi forveti Drogba mı ?
En iyisi yok belkide.. :)
formdaki Villa ve Drogba Torres'e 5 basar, ama Torres'in daha genc olmasida bir arti.
Şuan en formda golcü o fakat en iyi forveti o değil :)
http://www.resim-yukle.com/thumbs/18/717882ad.JPG
Chelsea'nin başarılı orta saha oyuncusu Frank Lampard, 2009 yılında bitecek sözleşmesinin yenilemesini bekliyor.
13.3.2008
Çarşamba günkü Derby County karşılaşmasının ardından konuşan yıldız oyuncu, sözleşmesinin bitmesine sadece bir sene kaldığını ve futbola daha iyi konsantre olabilmek için bir an önce yeni sözleşme yapmak istediğini belirterek şunları kaydetti: "Bu konu bundan önce bir kaç sefer daha gündeme geldi. Kulüp, yakın bir zamanda bana yeni bir sözleşmeyle geleceğini söyledi ama halen bir gelişme yok. Sözleşmem yenilenmezse, seneye sona erecek. Bu beni rahatsız ediyor. Kendimi tamamen futboluma vermek istiyorum. Sahadayken tabii ki bunu düşünmüyorum ama eve gittiğimde sözleşmemin durumu beni rahatsız ediyor. Kariyerimin en başarılı günlerini geçirdiğim bu kulüpte kalmak istiyorum."
KAYNAK:FANATİK
Bence kalmasın diyecektim ama, bir durup düşündüm ki, aslında kalmak daha mantıklı şu aralar hiç bir yıldız futbolcu gittiği yerde eskisinden daha iyi değil, ama benim düşüncem kendisine daha ihtiyaç olan bir büyük kulüpte daha mutlu olur ama, başarılı olamama riskini kimse alamaz
Arsene Wenger, Jose Mourinho’yu iğneledi!
Arsenal patronu Arsene Wenger, kendisi hakkında "Hiçbir başarısı olmamasına rağmen idol olarak anılıyor" diyen José Mourinho'ya mesaj gönderdi.
Arsenal menajeri Arsene Wenger, başarının takımın bütünlüğü ve oyun tarzıyla geldiğini belirterek, eski rakibi Mourinho’ya mesaj göndermekten de geri durmadı.
"Kazanmak her şey olmamalı"
Sözlerine “Size Olimpiyatlarda 100 metre koşan ve birinci gelenler arasında hile yapan birçok kişi söyleyebilirim. Bunlar futbolun içinde de var. Ancak bana göre spor sadece kupa kazanmaktan ibaret değildir. Kazanmak her şey olmamalı” diyerek başlayan Wenger, geçtiğimiz gün kendisi hakkında açıklamalarda bulunan Jose Mourinho’yu iğneledi.
Fransız teknik adam, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Benim için önemli olan şey adil bir şekilde maç yapıp, insanları eğlendirmek. Tabiî ki kazanmak önemli; ancak bizim yaptığımız işin de bir ahlâkı olmalı. Kazanılan şampiyonluklar o an içindir, ancak o şampiyonluğu nasıl kazandırdığınız bakidir.”
"İşimi en iyi şekilde yapmak istiyorum"
Eski Chelsea menajeri Jose Mourinho’nun kendisi hakkında yaptığı “Arsenal çok özel bir takım. Hocaları yıllardır birşey kazanamamasına rağmen hâlâ bir idol olarak kalabiliyor.” açıklaması hakkında konuşan Wenger, “Diğer insanların dediklerine saygı duyuyorum. Kendi adıma konuşmam gerekirse, işimi en iyi şekilde yapmaya çalışıyorum. Eğer başaramazsam, bunu diğer insanlardan öğrenmek isterim” diyerek, mütevazı konuştu.
Kuyt: "Torres bir numara!"
Liverpool'un Hollandalı golcüsü Dirk Kuyt, takım arkadaşı Fernando Torres’e övgüler yağdırdı.
62 yıl sonra Anfield’de iki maç arka arkaya 3 gol birden atan 23 yaşındaki Torres’in şu ana kadar attığı 24 golle şimdiden Pemier Lig’in önemli oyuncuları arasına girdiğini belirten Kuyt, Liverpool resmi sitesine yaptığı açıklamada, "Bir futbolcunun daha ilk sezondan başka bir ülkede 20 gole bile ulaşması çok zordur ancak o şimdiden bunu başardı, " dedi.
İspanya’dan gelen ve lisanı bilmeyen birinin bu rakama ulaşmasının çok önemli olduğunu belirten Kuyt, "Onunla gurur duyuyoruz. Bu sezon 30 gol atabilir. Biz de takım olarak böyle oynamaya devam edersek ona daha fazla gol fırsatı yaratabiliriz. Şu anda neredeyse her maç gol atıyor ve bu gidişle ligi 4.sırada tamamlayabiliriz. Ancak olup olamayacağını söylemek için erken. Yaptığı şeyler kolaymış gibi görünüyor ama işin aslı öyle değil. Çok iyi bir oyuncu olduğu için başarılı. Bu daha ilk sezonu ve zaman geçtikçe çok daha iyi olacaktır. O inanılmaz bir futbolcu," diye konuştu.