Zaten kiralanacakmış...
Printable View
Zaten kiralanacakmış...
açıkçası bende dudek i hiç beğenmiyorum.zaten ispanya kupası 1.tur'unda ve bazı önemsiz hazırlık maçlarında oynar.belki de oynayamaz.:icon_cool:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ayrıca pato nun biraz daha pişmesi ve gelişmesi lazım.sonunun saviola gibi olmasını istemem.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ayrıca nasri nin de biraz pişmesi ve gelişmesi lazım.sonunun aimar gibi olmasını istemem.:icon_cool:
Sanırım Fm'dede iyi bir oyuncu.Kulağıma yabancı gelmedi ismi.Barcelona bu yeteneği kaptırmamak için erken davranmış anlaşılan.Kiralanmasıda iyi olmuş.Zaten forma şansı bulamazdı..
Eğer Arsenal'e dönmezse, Atletico onun için çok uygun..
Torres Reyes..
:icon_cool:
Çaçapa'yı da alsınlar.
Beklemek lazım..
şu espanyoldaki adını unuttum kamerunlu onu alsa tamam işte kaleye
Real'den Atletico'ya geçmeeeez.
calderon verebileceği en kötü kararı verdi.sanırım son 4 yılda 6.kez(rakamdan emin değilim) teknik direktör değişmiş olacak böylece.devre arası alınan gençlerle belli bir şablon oturmuş gibiydi.şimdi yeniden başa sarılacak herşey ama gelecek sezon rakiplerin bu kadar kötü olma garantisi yok.
özellikle drenthe ve robben transferleri en gerekli isimler gibi duruyor bence.bir de yanlarına orta sahaya yaratıcı bir oyuncu bulunabilirse yeni teknik direktörün işi biraz kolaylaşır.
Akinfeev'i alıp da yedek bırakırsan yazık olur o kadar genç kaleciye, hele bir de Casillas sakatlanır da o kaleye geçip hata yaparsa, işte o zaman daha beter olur. Dudek iyi seçim, tecrübeli, yaşlı, iyi yedek.
Nasri çok iyi bir oyuncu ancak önce bir Lyon'a gitmesi lazım ordanda Premiership'e oraya daha çabuk adapte olabilir
Nasri bu sene kalırsa zaten Avrupa tecrübesine de sahip olacak zira Marsilya Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek. Onun yerinde olsam Marsilya'da kalıp devre arasında veya önümüzdeki sene daha büyük bir kulübe giderim.
Kaleye iyi bir transfer şart. Muhtemelen 11'leri şöyle olacak mevcut kadroya göre.
........................... Valdes .......................
... Zambrotta ... Puyol ... Marquez ... Abidal ...
.............. Edmilson ..... Iniesta ................
... Messi ......... Deco ........... Ronaldinho ...
...................... Henry .............................
Edmilson yerine Xavi veya Yaya Toure oynayabilir. Yine tek forvet oynarlar, Eto'o'ya gidici gözüyle bakıyorum zaten. İyi bir kadro kurdular, zaten oturmuş bir kadro, yerinde takviyelerle güçlendirdiler.
Etoo'nun gideceğini sanmıyorum Henry ile oynamak istiyorum demişti.önliberoda Xavi ve Deco'nun oynayacağını tahmin ediyorum.Gerçi İniesta Xavi'den iyi ama daha Motta ve Toure de var.
Etoo sağda messi solda R10aldinho ortada oynayabilir
abi naptın ya sen edmilson oynatılırmı orda yaya toure,olmazsa da xavi oynar orda,edmilson düşünülemez bile..marquez kesinlikle oynamaycak önümüzdeki sene ilk 11 de milito,chivu,andrade düşünülüyo stoper olarak.evet kaleci şart porto dan helton harika olur kaleye.decoda gidebilir.bence böyle bir kadro kurmak için daha çok erken.barçanın bombaları daha bitmedi.
Milito'yu da isteyen isteyene zaten ama bence Chivu'yu alacaklar, Roma'nın en iyi oyuncularından, çok iyi bir transfer olur ve orada oynar. Marquez neden oynamayacak seneye?
Hayirli olsun fmde iyi bir oyuncu
Ben ilk kez rastladım bu oyuncuya. Ne diyelim, umarız ileride büyük bir oyuncu olur.
Mista Deportivo’da
Deportivo La Coruna Valencia’nın eski golcüsü Mista’yı transfer ettiğini açıkladı.
Atletico Madrid ile sözleşmesini karşılıklı olarak fesh eden İspanyol oyuncu bir süredir boşta geziyordu. Deportivolu yöneticiler, başkent ekibinde kötü bir dönem geçiren Mista’nın kariyerinde yeni bir sayfa açmasını bekliyor.
29 yaşındaki golcü oyuncu 2011 yılına kadar sürecek olan üç yıllık bir sözleşmeye imza attı. Marca gazetesi, Mista’nın transferiyle kadrosunda sekiz golcü olan Deportivo’nun birkaç oyuncusunu satabileceğini de yazdı.
Kadrosunda Rodolfo Bodipo, Sebastian Taborda ve Ruben Castro gibi oyuncuların fazlalık olduğu Deportivo’da Adrian’ın durumu da birkaç gün içinde kesinleşecek. 2006 yılında Valencia’dan Atletico Madrid’e transfer olan Mista, bu sezon yalnızca altı maçta forma giyerken yalnızca birkez gol sevinci yaşadı.
deco gözden çıktı yerine lampardı istiyorlar, chivuda bitmek üzereymiş. bakalım bekleyip göreceğiz.
Valencia'da bir ara tam iyi oldu derken At.Madrid' satıldı orda kendini gösteremeyince düşüşler başladı. Deportivo'da da dikiş tutturamaz.
Ooo bizim Mustafa Deportivo'ya gitmiş yani. :D
Şaka maka SerKaN'a katılıyorum. Baya bi düşüşü vardı zaten.
İnş.toparlanır.Bir takımda sürekli kalsa toparlıycak kendini ama iki sezonda 1 takım değiştiriyor.
Mista'da Valencia'da bir kıpırdanma vardı ama A.Madrid de kötü bir sezon geçirdi bence Deportivo'da da eski günlerine dönemez.
Barça akıllı bir iş yapmış savunmadaki isimler ömür boyu oynamayacaklar böyle gençleri alıp yetiştirmek lazım.
bence de cok dogru bir hamle.
Çakma ben nolacak :D
Bu adama hiç hayranlık duymuyorum:D Ama isimlerimiz aynı o yüzden Deportivo'da eski günlerine döneceğine inanıyorum. Tabi forma şansı bulursa.
........................... Valdes .......................
... Zambrotta ... Puyol ... Marquez ... Abidal ...
.............. Xavi ..... Iniesta ................
... Messi ......... Ronaldinho ........... Henry ...
...................... Eto'o .............................
İspanyol gazeteleri As ve Marca'ya göre, Atletico Madrid iki yıldız oyuncunun transferini tamamlamak üzere.
Her iki gazetenin de yer verdiği haberlere göre, Atletico Arjantinli oyunkurucu ve Uruguaylı forvet için toplam 30 milyon avroyu gözden çıkarmış durumda.
Haberlere göre, Atletico Madrid her iki oyuncunun takımlarıyla anlaşmaya vardı ve iş oyuncuların bu transferleri onaylamasına kaldı.
Villarreal'de teknik direktör Manuel Pellegrini'yle anlaşamadığı için sezonun ikinci yarısını Boca Juniors'da kiralık geçiren Riquelme'nin teklifi kabul etmesi bekleniyor.
İki kulüp arasında yapıldığı iddia edilen anlaşmaya göre, Kolombiyalı oyuncu Luis Amaranto Perea da Atletico'da Villarreal'e geçecek.
Ayrıca bu transferlerin, İngiliz takımları tarafından istenen Fernando Torres'in de önünü açması bekleniyor.
hocam sende adamı sağ açık yaptın bee oldumu şimdi :)
yaw bence barça 4-2-2-2 oynamalı
Alınırlarsa iyi işler yapar At. Madrid
madrid torresi gözden çıkardı ozman
marquez yedek oturacak.çünkü bu sene thruam ın yedeği kaldı.oynadığı her maçta ort. en az 3 tane kısa pası düşüyo,çok hata yapıyor.hatta rakip takımlar sırf bu yüzden 3-4 gol attı.hücuma çok çıkıyor.onun için chivu düşünülüyor.chivu için şu anda görüşme yapıyorlar.diğer adaylar milito,andrade.
Real Madrid 5.5 milyon avro tazminat ödeyerek İtalyan çalıştırıcı Fabio Capello'nun görevine son verdi. La Liga'da beyazları bu sezon şampiyonluğa taşıyan 61 yaşındaki çalıştırıcı bundan 10 yıl önce yine Real Madrid'in başında bulunmuş ve takımı şampiyonluğu yaşattırtıktan sonra görevi bırakmıştı.
1997 yılında Capello'nun gidişinden sonra Real Madrid 11 teknik adam değiştirdi. Bunların 6'sının görevine Real Madrid son verdi. Sadece bir tanesi kontratının dolmasıyla birlikte 'normal' olarak takımdan ayrıldı. Bu da bir dönem Beşiktaş'ı da çalıştıran İspanyol teknik direktör Vicente del Bosque'den başkası değil.