-
İlk yarıyı izlemiştim, Arsenal'in büyük dediğimiz hiç bir oyuncusu sahada yok gibiydi. Chelsea'da çok iyi durumda değildi ama 2-3 dakika sıktılar mı gol atabilecek gibiydiler. Aytaç abi bu büyük maçları kazanamama konusunda haklı. City deplasmanı neyse de kendi sahanda Chelsea'yi de yen artık.
-
Arsenal son maçlarda fena tökezledi Mesut'un pası da güme gitmiş galiba yazılanlara göre.Şimdi Perşembe de City-Liverpool maçı var City rahat yenecektir bence yarış iyice kızışır.
-
City'den en az 3 gol bekliyorum ama Suarez de gollere devam ederse mükemmel maç olur.Garanti üst o maç :) Zirve yarışı da git gide kızışıyor keşke United'da bu yarışta olsaydı tadından yenmezdi.
-
City ayağını denk alsın dünya üzerinde ki en formda forvet Suarez,öyle vuruşları var ki Liverpool'un top oynamasına gerek kalmadan maçı kazandırabilir.
-
arti 7 olur o mac tabiki city , cityler :D
-
Negredo ne gol atti oyle ya
-
Maç çok efsane oluyor. Çok tempolu.Herkes tek pas böyle bi acaip. bakalım 2. yarı ne olacak. Suarez asist yaptı sayılır golde ve attığı bi pas ofside değildi güme gitti oda asist sayılır. 2. yarı atacak mı bakalım.
-
Hakem sayesinde 2-1 kazandı City,geçmiş olsun.
-
Maçın yıldızı kim oldu bilmiyorum ama bana göre Skrtel.
-
City , cityler demistim :D :D
-
L'pool iyi başladığı bir günde net golü ofsayt nedeniyle gitti, öne geçti korner golüyle beraberlik, kaleci hatasıyla mağlubiyet golünü yedi. 1-2 net fırsatı harcadı, net penaltısı çalınmadı ve mağlup oldu.
-
City'nin sahasında tek rakibi kendisidir yine zorlu bir maçta affetmediler.
-
Hakem sayesinde City yendi.. Suarezîn bi goolünüde arkadaşı yedi.Ofsayttaydı.
-
Hakem ne kadar etki etse de city bu maçı istatistik olarak kazandı.
-
Norwich'i de mağlup ederek çıkışımızı sürdürdük.Bugünkü maçlar önemli. Newcastle kazansa Chelsea de berabere kalsa süper olacak :)
Everton-Southampton
Newcastle United-Arsenal
Chelsea-Liverpool
Tottenham-Stoke
-
Umarım bugün hakem doğru düzgün maç yönetir de Liverpool gene kurban olmaz.Malum geçen City maçında ben burada,binlerce km ötede ki hakeme iyi sövdüm,Liverpool taraftarını düşünemiyorum.
Neyse inşallah kazanırız bugün :0:
-
Chelsea maçı önemli, umarım L'verpool bu maç kazanacak. Sterling oynamasın nolur bu arada. :(
-
Skrteeeeeel !!!
1-0 4.dakika !
-
Guzel mac oluyo hazardin golu de vurus harikaydi tekde.
-
-
Spiker Hazard'a Hazar deyip duruyor çıldırıyorum yahu.
City maçının kopyası.Aferin,aferin.Eto'o attı.
-
Liverpool'un böyle deplasmanlarda kazanması için daha zamana ihtiyacı var City ve Chelsea'yi sahalarında yenmek çok zor.
-
liverpoolun daha cok ekmek yemesi lazim
-
-
Yine City maçı gibi oldu geriden geldiler çevirdiler yattılar skora. :D Liverpool'lular sıkmasınlar canlarını şimdi fikstürleri rahat 2-3 maçlık bir seri gelir şaha kalkar yine takım.Chelsea ve City deplasmanlarında en iyi şekilde mücadele ettiler bu 2 deplasmanın birini kazansalar zaten kesin şampiyon olurlardı benim gözümde Arif'in dediği gibi daha ekmek yemeleri lazım.
-
Bu sene İngiltere de şampiyonluk yarışı çok çekişmeli ve zevkli. City- L'pool maçı öncesi Liverpool 1.ydi yenilince 5. oldu.
Sezon başında Liverpool'un şampiyonluk için nefesinin yetmeyeceğini söylemiştim öyle de oluyor gibi zaten bu sezon asıl hedef ilk 4 Rodgers ilk 4 e girerse başarılı.
-
L'pool bu yıl şampiyon olamaz,onun için biraz zaman lazım ancak Şampiyonlar Ligi'ne gitmelerine kesin gözüyle bakıyorum.Son 2 maçta şanssızlık,tecrübesizlik sonucu 6 puan alabilecekken hiç puan alamadan döndük.Önümüze bakacağız artık.Bu arada Sterling'den bir halt olmaz.
-
Şöyle bi pozisyon varmış
[YOUTUBE="TOXO7VuujRo"]Suarez-Eto'o[/YOUTUBE]
-
Bu pozisyonu görmemiştim,yine yemişler bizim penaltıyı.
-
kasitli yapmis etoo ki iyikide yapmis irkciliga hayir.!