Allah korusun:p:zuhaha.Gecenlerde biri daha yapmıstı burda aynısını onu copy/pste yaptım:zuhaha
Printable View
beyler şaka bi yana..gerçekten çok iyi bir kadro oluştu....Milli takımın yıldızı Arda bile yedek oturuyor
yönetim verelim hakkını.
Arda çok farklı bir oyuncu..
Sanırım FM 2008'de AMRLC olrak göreceğiz onu.Kalli sağolsun..:)
Bu arada Emurafu kardeşimiz uA forumlarında karşılama hazırlanıyor dedi de, onların da çoğu şeyden haberi yokmuş galiba.Halen daha Kone kesin mi türü soranlar var..:(
beyler futbol konuşalım :)
vaLLa
dün süLeyman rodop'u dınLedıkten sonra harbıden bıttımı dıodum ama buqun qordumkı
qeLdı qeLıor yazıor her yerde inşaLLah son anda bir aksiLik çıkmaz
dunyanın en mutLu ınsanıyım su anda :)
cok cok buyuk bir iş yapmıs oLuruz kone transferi tamamsa % 100.bunu lıncoLn transferi icinde soLuoduk
yanı yonetım akıLLandı her sey cok ii qorunuor su an
barca qıbı reaL madrıd qibi kadromuz oLdu vaLLa :)
ben ilk basta afonso alves gundeme geldıgınde tanımıyodum.youtubeda videolarını ızlıyınce hayran kaldım.özellıkle frikiklerine.o gunden berı hep alves dıyodum.inşallah alırlar alvesı
İnşallah böyle bir haber çıkar 10.15 NTV spor haberlerini izledim onda da gazetelerde yazdığı gibi Kone'nin gelmeye sıcak baktığı eğer gelirse sponsor desteğiyle 10 milyon $ ödeneceği söylendi. Kone'nin dışında Postiga ve Afonso Alves ile ilgileniliyormuş.
G.Saraylı'ya çifte transfer müjdesi
G.Saraylıların uzun süredir beklediği müjdeli haber sonunda geldi.. Adnan Polat ve Haldun Üstünel'in bugün ünlü santraforla beraber İstanbul'da olması bekleniyor
G.Saray'da santrafor transferinde sona gelindi. LİG TV'de yayınlanan Maraton programına bağlanan Galatasaray muhabiri Bahri Havadır'ın bildirdiğine göre PSV Eindhovenlı Aruna Kone Türkiye'ye geliyor.
Adnan Polat ve Haldun Üstünel'in Almanya'nın Düsseldorf kentinden Hollanda'nın Eindhoven kentine geçtikleri öğrenilirken Kone transferinin netleştiği ifade edildi. Golcü futbolcunun Pazartesi gününe kadar yöneticilerle beraber Türkiye'ye geleceği belirtildi.
Heerenveen'li Alves'in de sırada olduğu gelen haberler arasında.
alvesde gelırse bızı kımse tutamaz.tabı sagbekıde unutmamak lazım.eger alves gelırse kosa kosa formasını alırım
valla alves ve kone gelirse ligte gol rekoru kirariz uefa da sansimizda cook yuksek olur ins balon haber deildirler
Adnan Sezgin 2 tane oyuncu alacağız dedi.
Sizin çıkarttıklarınızdan farklı çok ciddi görüşmelerimiz oluyor falan dedi birşeyler :D
İnşallah iyi trasnferler yaparız. Koné mükemmel oldu..
Walla kone transferi kesin gibi gozukuo ama ne olsa Galatasarayliyiz son anda gerceklesmyen transferlere asinayiz insallah bu da oyle olmaz ??:S
Bize Kone bile yeter...
Ya aslinda Kone gercekten ii topcu bizde is yapar ama Benim ilk baskta Ruyam Johan Elmander in gelmesiydi gercekten ilerde buyuk bi yildiz olacak bence o Olmayinca Bu sefer Alvesi Cok istiodum insss o da Olurda Sirtimiz 3-4 sene yere gelmez eski efsane gunler Geri gelir :)
Elmander çok iyi bir futbolcu ama Tam yükselme çağında Türkiye'ye gelmez bence...Kone'nin ardından Afonso'da gelse evet 3-4 sene sırtımız yere gelmez.
Kone gelirse, bundan sonra Kaka geliyo deseler inanırım....:)
Kone kesin geliyor.İlgilendiklerimizin arasında en çok Moirentes ve Kone'yi istiyordum.Umarım Pazartesine kadar açıklarlar...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ALVES'de TAMAM GİBİ
Kone'nin işini bitiren Adnan Polat, Heerenveen'li Afonso Alves'i de markaja aldı. Kulübünde rahat olmayan sambacı da G.Saray'ı istiyor.
TEMAS BAŞLADI
G.SARAY'da transfer durmak bilmiyor. PSV'li Kone'ye imza attırmak üzere Hollanda'ya giden Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Polat, Heerenveen'in golcüsü Afonso Alves'i de markaja aldı. Polat, 26 yaşındaki golcü için Heerenveen yönetimiyle temaslara başladı.
34 GOLLE KRAL
GEÇEN sezon Hollanda liginde kaydettiği 34 golle krallık koltuğuna oturan Brezilyalı futbolcun da kulübünde rahat olmadığı ve G.Saray'a sıcak baktığı öğrenildi. Yakaladığı müthiş performansa rağmen Afonso'ya başka kulüplerin talip olmaması, G.Saray'ın elini güçlendiriyor.
Haydi Aslanım al bu ikisini ,getir UEFA ve SÜPER KUPAYI...
Kone geliyor Kone :) :yildiz: gelse muhteşem olur Ümit'e de yol verilse tadından yenmez :)
alvesıde alırsak cok ıyı olur.bırde sunu sorcam bu aksammı gelcekler acaba.bu aksam gelceklerse bugun aksam olmadan acıklamaları lazım.malum karsılama yapıcaz ya onun için.
Haber 7 ve Fotomaç.Hadi Fotomaç'ı salla onlar biraz sallar ama HABER7 'de aynı haber var...
ne zaman acıklıycaklar ya.bu aksam gelcek dıyolar ama taraftara haber vermesı gerekmezmı.yanı transfer gerceklestıgını acıklaması gerekır.karsılama yapılmıycakmı
Şu an "kesin" olduğuna emin değiliz ki arkadaşlar.Bu duruma gelip iptal olan çok fazla transfer olayımız var, unutmayalım..