Umarım Zaragoza maçını alacağız ve son hafta Barnebao'da şampiyon olucaz
Printable View
Umarım Zaragoza maçını alacağız ve son hafta Barnebao'da şampiyon olucaz
barca'nın maçı roni olmamasına rağmen kolay gibi
real bu maçı kazanırsa işi bitirir
Real Madrid bu alcak ve "we are the champions" Olacaklar :D
Güzel bir transfer. Zaten takıma da alışmıştı, şimdi kira süresi bitiyor kokusu da olmayacak.
Kendisi muhteşem bir oyuncu. Şöyle bizim kulüplerimiz de 1 kere olsun uyanıklık yapıp böyle oyuncuları kapsalar ne olur ?
http://img134.imageshack.us/img134/2...eij5xw0vo9.jpg
İşte Real Madrid'in 07-08 formaları. Bir gariplik yok mu? Yoksa ben mi yanlışlık yaptım?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
http://images20.fotosik.pl/339/558f55cbf48887c9.jpg
Bu da deplasman forması.
Adriano'nun Real Madrid için muhteşem bir transfer olacağını düşünmüyorum. Bence Saviola'yı alabilirlerse o daha faydalı olur.
Bence bu sene bu transfer gerçekleşecek adriano ile inter arasında zaten bütün bağlar kopmuş real biraz bastırırse kesinlikle alır adrianoyu
Bazı oyunculara takım değişikliği iyi geliyor(Bkz.Nistelrooy) Adriano içinde iyi olacaktır bu transfer
Adriano onlar için iyi bi transfer olur.Zaten interde mutsuz.bi ara fotospor adriano fenerle anlaştı demişti:icon_lol:
bu sene zaten güseldi.seneyede inşallah bu formu sürer.bide nekadara almışlar???
Süper transfer çokta para harcamış barça
Sağ taraf için alınabilecek en iyi oyunculardan biriydi Alves.Çok büyük işler yapacağına eminim..
Süper transfer oldu Barça için.Sağ tarafı rahat götürür Alves.
Barcelona’nın Sporting Lizbon’un orta saha oyuncusu Moutinho'yu transfer etmek için harekete geçmeye hazırlandığı iddia edildi.
Katalan Kulübünün Deco’nun milli takımdan arkadaşı olan ve Euro 2008’in ilk maçında muhteşem bir performans sergileyen Joao Moutinho’ya talip olduğu bildirildi.
2005 senesinde Sporting’in A takımına yükselen Moutinho kontratındaki maddeye göre 25 milyon getirdiğinde serbest kalıyor. Portekiz kulübünün bu fiyatta pazarlık yapmaya yanaşmaması, şu ana kadar transfere 70 milyon Euro harcayan Barca'yı kara kara düşündürüyor.
bu messi gerçekten maradona yaw:D:D 86'da maradona olduğu gibi espanyola elle gol attı:D belki bu gol barcayı şampiyon yapacak
Barça alabilirse süper bir transfer olur.Ama 25 milyon euro çok para.Biraz daha indirime giderse Sporting Barça alır Moutinho'yu.
Messi attı yine Barca 2-1 önde.
zaragoza 2-1 yaptı
hadi barca şampiyonsun
Her iki maçta 2-1 bitecek gibi gözüküyor...
Real bayağı bastırıyor ama çok istek yok takımda inş. böyle biter 2 maçta :)
Bu arada Valencia n'apmış öle ya... 3 kırmızı kart... :D
Dk:86 || Barcelona: 2-1 :Espanyol
Dk:84 || Zaragoza: 2-1 :Real Madrid
Gooooool beeee.İlahi adalet işte bu..
İki macta 2-2 oldu.
Şansa bak ya... Real Madrid ve Espanyol aynı anda gol atıyor. Eğer bu goller geldiyse Real şampiyon olur kesin. ;)
Dk:89 || Barcelona: 2-2 :Espanyol
Dk:89 || Zaragoza: 2-2 :Real Madrid
:(:(:(:(
Sevinsene Gago ya.Carlos Real'de bize mutl gelir:D.Snn Gago real de oynuyor.:D
Ben Real Madrid kadar sansli bir takim görmedim.Yahu hep son dakikalarda atiyorlar gol.Barca bari kazansaydi 2 puan önde olacakti :(
Deco'nun yerine isabetli bir transfer olacaktır..
Goller:
Diego Milito ( 2 ), Nistelrooy ( 2)
Messi ( 2 ), Tamudo ( 2 )
Tesadüfe bakın... :D