Real sampiyonluktan sonra kendine geldi..
Printable View
Real sampiyonluktan sonra kendine geldi..
Geçen sezon UEFA kupasını kazanan Rus liginin güçlü takımı Zenit, Messi'yi transfer etmek istiyor.
Zenit kulübünün sponsoru olan Gazprom şirketi, Arjantinli futbolcu için Barcelona'ya 18 milyon pound para ve Katalan ekibini transfer etmek istediği Andrei Arshavin'i teklif edecek.
:zuhaha :n: :D
Yeterli sanırım. (:
bu sadece rüya olarak kalır.
Rüyadan öteye gidemez zaten Olacak şey değil :)
Boş işler bunlar:zuhaha
Valencia’nın Sevilla kalecisi Andres Palop için girişimlerini arttırması üzerine As.com bu transferin 48 saat içinde sonuçlanacağını iddia etti.
2005 yılında Valencia’dan Sevilla’ya giden 34 yaşındaki kaleci burada UEFA kupası ve Kral Kupası Şampiyonluğu yaşarken, takımın değişilmezleri arasına girdi. İki kulüp arasında bugün anlaşmanın sağlanması bekleniyordu ancak İspanya milli takımının Euro2008’i kazanmasından sonra görüşmeler ertelendi.
Palop transferinin tamamlanması için 48 saat kaldığı söylenirken, deneyimli kaleci de anlaşmanın tamamlanmasını bekliyor. Sevilla başkanı Jose Maria del Nido’nun bu transfere karşı olduğu ancak bir takas transferine sıcak baktığı söyleniyor.
Bu arada Valencia da Miguel Angel Moya ve Diego Alves’i olası takas olarak gösterdi. Palopsa bütün bu haberleri sessizlikle karşılıyor.
goal.com
arshavin'i vermeye değmez.
eski takımına dönüyor sanırım ama bence hildebrand varken forma şansı zor bulur.
Ancak rüyalarında..
Arshavin'i verirlerse kazık yerler :P
Şaka bir yana :D Rüya olarak kalır, o kadar.
Bu Transfer Neden Olmasınki arkadaşlar....2025 yılında falan gerçekleşebilir:zuhaha
:zuhaha adamlar en azından umud ediyorlar...
inanmak işin yarısı :D
Messi Zenit'e giderek kalitesini düşürür mü hiç ?
Valencia ya yakışır
İyi seçim Hildebrandı pek beğenmiyorum ben
Hildeßrand'da ısrar edilmedi ßence...
Bayern keşke Butt yerine Hildrebrand'ı alsaydı.İspanya'ya uyum sağlayamadı.
Sevilla'ya da acil kaleci gerekecek o zaman Kameni olabilir Sevilla için , Valencia Palop'tan takımı kurtarmasını beklemesin normal performans gösterir
Hildebrandı yedek bırakabilir.
O değil, teklif çok komik bence yahu. :zuhaha
Bu Valencia'yı anlamak zor, elinde muhteşem bir Hildebrand varken, Palop'u alıyor. Bu yıl Koeman ile çok kötü bir sezon geçirdi Valencia ve Hildebrand da doğal olarak kötü gözüktü, oysaki bütün takım kötüydü. Bence bu yıl as olmalı Hildebrand, zira çok iyi kaleci ve sıfırdan başlanacak sezonda çok başarılı olabilir.
Robben alınırsa faydalı olur ama çok sakatlanıyor
Robben Sergen'i hatırlatıyor bana istediği zaman oynayan istediğinde oynamayan.Devamlı sakatlanan. :)
Real kimlere ne paralar verdi bence almalılar Robben'i.
Reyes de yok artık galiba... RobbeN alınırsa faydalı olur... Ama sık sakatlanıyo...
Ama Robben Barça'lı. Gerçi profesyonel bir oyuncu...
barca süper bir ofans gücüne sahip tek eksikleri kaleci
bence robben gitmez madride
Harika bir transfer yaptık.Forvette Eto'o vardı iyiydi ama yeterli değildi.Henry'nin gelmesiyle gol sorunumuzda kalmayacak artık.
Şu Valdez'de gönderilsin artık.Bunu niye tutuyolar bu takımda anlamıyorum.Ancak 2.kaleci olabilir.Kalecide alırsak tozunu attırız ligin ve şl'nin..
Motta ve Edmilson yolcu anlaşılan..
Artık şu defansada biraz takviye yapsalarda, gelecek sene CL'yi alabilseler..
3.transferde geldi.Bu sene bomba gibiyiz.Abidal'in iyi iş çıkaracağını düşünüyorum.Hayırlı olsun Barçamıza..
http://img141.imageshack.us/img141/8465/qm3d5965jg3.jpg
http://img300.imageshack.us/img300/3315/qm3d5780hh5.jpg
İmzayı sonunda attı barca bu sene çok güçlü... toure imza attı mı
6 MN Metalug pay almış yahu.Çok iyi para gerçekten.
Barcelona'nın orta saha oyuncusu Thiago Motta İtalya'ya değil, İngiltere'ye gitmek istediğini açıkladı.
Oyuncunun kulübü Barcelona Yaya Toure'yi transfer etmesinin ardından Motta'yı transfer listesine koymuştu.
İtalyan asıllı Brezilyalı oyuncuysa Katalan ekibinden bonservisini almak istiyor:
"Bütün kariyerimi Barcelona'ya verdim. Eğer hocamız beni istemiyorsa, sorun değil, giderim. Bonservisim elimde olursa daha rahat bir kulüp bulabileceğimi düşünüyorum. Bence Premier League kulüpleri futbol tarzıma daha uygun. İngiliz kulüpleri karşısında çok oynadım; orada oynamanın keyifli olacağını sanıyorum. Ancak şu anki temel hedefim Barcelona'daki içinde bulunduğum iki arada bir derede durumdan çıkmak."
Middlesbrough ve West Ham'ın oyuncuyla ilgilendikleri sanılıyor.
Betis’ten transfer atağı
Orta saha arayışlarını hızlandıran Real Betis, Kevin-Prince Boateng ve Mehmet Aurelio teklifini sunarken, Modeste M’Bami ile ilgili görüşmelere de başladı
İspanyol kulübü işini garantiye almak için aynı anda birden fazla oyuncuyla görüşme stratejisini uyguluyor.
Tottenham’ın bazı oyuncularını göndereceğini ve bunlardan birinin Boateng olduğunu açıklaması üzerine bu oyuncuyla ilgili teklif götüren Betis, diğer yandan Fenerbahçe’nin Brezilya asıllı Türk oyuncusu Mehmet Aurelio’ya teklif götürdü.
Fenerbahce’nin kolay kolay bırakmayacağı bildirilen 30 yaşındaki oyuncu, 5 senedir bu kulüpte top koşturuyor.
İki oyuncunun kulüplerinden cevap bekleyen yeşil beyazlılar M’Bami için de nabız yoklamaya başladı. 25 yaşındaki Kamerunlu futbolcu için fiyat pazarlığının başladığı da gelen haberler arasında.
İngiltere nin orta sıra takımlarından birinde rahatca oynar... Fena bir oyuncu değil...
Barça ya yaramıyodu zaten ingilterede orta halli takımlarda oynayabilir bencede