Postigayı az önce gazetede bende okudum.
Türk futboluna neler oluyor bu sene :p
Printable View
Postigayı az önce gazetede bende okudum.
Türk futboluna neler oluyor bu sene :p
Fm'de Kayserispor'u aldığımda hemen Helder Postiga'yı transfer etmiştim.. :) Umarım Kayserispor Postiga'yı getirebilir de gözümüz forvet görür biraz :D
Postiga mı yok artık? Doğruysa süper bir transfer olur yahu,hakikaten noluyor ligimizdeki takımlara coşmaya başladılar transferde :n:
Resmi aciklama olmadan inanmam :)
Bi ara Kris Boyd'a bi saat icinde imza attiyordu
NtvSpor'da altyazı geçti az önce Rus Spartak Nalchik'ten Gürcü defans oyuncusu Aleksandr Amisulashvili'yle 2 yıllık sözleşme imzalanmış.
Şuan forvette imza atılmadı ilk isim krsi boyd ikinci sırada postiga var boyddan kesin cevap bekleniyor ona göre postigaya yönelinecek
Kris Boyd ile anlasildi fakat ailesi sorun cikartiyor , su anda tatildeler ve tatilleri bitene kadar zaman verildi Boyd'a en kisa zamanda net bir yanitla donucekmis
Yeni takımı belli oluyor!
Kayserispor'a büyük umutlarla gelen ve ilk geldiği dönemde ortaya koyduğu futbol ile beğeni toplayan ancak daha sonra yaşanan sorunlar nedeniyle sarı-kırmızılı kulüple yolları ayrılan Gökhan Emreciksin'in yeni takımı belli olmak üzere.
Bonservisi halen Kayserispor'da olan Gökhan'a, şu ana kadar Bursaspor, Trabzonspor, Kasımpaşa, Karabükspor ve Manisaspor ile Hollanda Ligi'nden teklifler geldiği öğrenildi. Bu takımlar arasında ise Ege temsilcisi Manisaspor bir adım önde bulunuyor.
Emreciksin'in, Ankaragücü'nde futbol oynadığı dönemde teknik direktörlüğünü yapan Hakan Kutlu'nun Manisaspor'un başına geçmesi, ibreyi Ege ekibine çeviriyor.
Gökhan Emreciksin'in vereceği kararda Hakan Kutlu faktörü nedeniyle Manisaspor forması giymeye sıcak baktığı da gelen haberler arasında. Ayrıca şu ana kadar Manisaspor'un Gökhan'ı kadrosuna katabilmek için gösterdiği ilgi ve alaka yetenekli oyuncunun kararını bu yönde vermesinde etki edecek gibi gözüküyor.
Hilmi SEVER / Sporx
Kurtulduk sonunda emreciksinde izmire yaklaştı orada gece alemi daha çok olur ondan manisayı seçmiştir
Şota'dan Boyd müjdesi!
Sezon açılışı için Kayseri'ye gelen Kayserispor'un çiçeği burnunda teknik direktörü Şota Arveladze, uzun süredir peşinden koştukları İskoç golcü Boyd'un salı gününe kadar gelmesini beklediklerini söyledi. Şota, "Başarılı olmak için burdayım. İnşallah başarılı olacağız" dedi.
Tolunay Kafkas'ın görevi bırakmasıyla birlikte Kayserispor'la anlaşan Şota, yarın yapılacak sezon açılışı öncesi 04.00'de Hollanda'dan uçakla kente gelerek ayağının tozuyla taraftara transfer müjdesi verdi.
Transfer çalışmalarının sürdüğünü ve en kısa zamanda gerekli takviyelerin yapılacağını belirten Arveladze, "Henüz netleşen transfer yok ama birkaç gün içinde imzaların atılacağını umuyoruz. Bloyd'la da görüşmelerimiz sürüyor. Yarın ya da Salı günü Kayseri'ye görüşmeye gelecek. Anlaşacağımızı sanıyorum" diye konuştu.
Şota, Kayserispor'a başarılı olmaya geldiğini de belirterek, "Tolunay Kafkas yakın arkadaşım olduğu için Kayserispor'u takip ediyordum. Camiaya yabancı değilim. Başarılı olmaya geldik. İnşallah olacağız" şeklinde konuştu.
DHA
Boyda imzası attırabilseydik hayırlısıyla
Ne oldu Boyd işi son durum nedir ?
Şota, salı geliyor demişte acaba imzaladı da biz mi kaçırdık diye merak ettim. . .
Bati Avrupali bir oyuncuyu Turkiye getirmek icin birden fazla olasiligin bir araya gelmesi gerekli , Ama eger bu oyuncu British ise birden cok daha fazla olasiligin bir araya gelmesi gerekiyor , Kayseri'de de bu sikintilar var ama asicaklar gibi gozukuyor Boyd konusunda sikintilari Cuma gunune kadar aciklanabilinir
Boydda tek sorun şuan ailesi kayseride gelmekte kararsızlar ondan eşinden cevap bekleniyor
2-3 Kg pastırma gönderin. Ertesi gün damLarLar :)
Boyd transfer yattı gibi gözüküyor malesef adada kalmak istiyormuş
kris boyd middlesbrough'a gitmiş.
Kris Boyd 1 saat icinde imza aticakti :) Adama 1-2 haftada imza aticak kalem bulamazsalar boyle olur
Yönetim çok uğraştı ama olmadı Britanyalı birini Türkiyeye getirmek hiç kolay değil helede kaliteliyse
Boyd'un olmaması kötü oldu,lig standartlarımızın üstünde bir oyuncu o bence.Birkaç İskoçya Gol Krallığı var yanılmıyorsam,Glasgow'dan ayrılacağını söylediklerinde garipsemiştim zaten.
Neyse,umarım Helder Postiga'ı alabilir Kayserispor,seyir zevkimiz artar :)
Portekizden iki forvetler görüşüyormuşuz sanırım biri helder psotiga diğeri içinde dün falcao haberi çıktı ama pek ihtimal vermiyorum
Falcao çok zor ihtimal vermiyorum ben pek ona,ama Helder Postiga gelir,eğer gelirse bomba transfer olur Kayserispor için.
falcao gelmez de, postiga gelebilir.
Frankfurttan Selim Teberle anlaşmışız.Geçen sene Hoffenheimde adından baya söz ettirmişti umarım burada aynı performansı gösteriri orta sahaya iyi bir takviye oldu
http://www.kayserispor.org.tr/tur/ha.../ufukselim.jpg