Maç öncesi mi söyleselerdi yahu. Bu maçta hakem bizim bariz golümüz vermeyecek diye :n: Neyse
Printable View
Açıklamayı düzgün okumamış gibi konuşuyorsunuz. Açıklamada en büyük tepki MHK başkanının hakemin yaptığı bu hatalar sonrasında bile pişkin pişkin "Hakem başarılıydı" söylemine yapılmış. Hakem zaten acemi,tecrübesiz ve de görüldüğü üzere bu tür maçları kaldırabilecek yeteneklerden de yoksun gibi. Bu atama olduğunda zaten kafada soru işaretleri vardı. Maçı iyi yönetseydi tabiki bu atama için birşey söylenmeyecekti ama görüldüki hakikaten de çok yanlış bir seçim olmuş. Çok bilmiş MHK Başkanı da aldığı bu tepkilere rağmen hala "Banane, ben tecrübesiz hakemleri önemli maçlara koymaya devam ederim hata yaparlarsa yapsınlar, ben tepkileri umursamıyorum" demiş resmen. Atadığı hakemlerin arkasında durmak ayrı şey, hatalardan pay çıkarıp tekrarlamamak hatayı kabul etmek ayrı şey.
Açıklamayı okudum ancak hiç samimi bulmadım. Federasyon başkanıyla kavgalıyız, sezonun başından beri kritik maçlarda yaşadığımız hakem hataları şu anda Galatasaray'la olan puan farkının daha az olmasını engelleyen faktörlerden biri. Bu sene ligde hakem hataları bir değil, iki değil ve her takım için de böyle. Sürekli kollanan ya da önü kesilmeye çalışılan bir takım göremiyorum şahsen. Benim tepkim buna. Önce Beşiktaş'a saygı duyduğunu belirt, sonra da dolaylı yoldan hakemlerin Beşiktaş'ı kolladığını söyle. Yok öyle bir dünya.
Zaten bu açıklamaya Emre'nin verilmeyen ilk sarısı ve Egemen'in verilmeyen sarı kartını da ekleyemediğiniz için samimi bulmuyorum. Saydığınız pozisyonlar doğru olabilir ama düzgün bir hakem Emre ve Egemen'i de 2. sarıdan atardı, bunları da yazacaksın ki inandırıcı olabilesin.