Dikkat ettimde 2005de Chelsea Liverpool'a elendi Liverpool şampiyon oldu.2006'da Barcelona'ya yenildi Barca şampiyon oldu.
Bu sene aynı olay gerçekleşmesin.
Printable View
Dikkat ettimde 2005de Chelsea Liverpool'a elendi Liverpool şampiyon oldu.2006'da Barcelona'ya yenildi Barca şampiyon oldu.
Bu sene aynı olay gerçekleşmesin.
http://img133.imageshack.us/img133/1475/133971nc4.jpg
(resim:NTVSPOR)
LİVERPOOL UN TAKIMIDA TARAFTARIDA MUHTEŞEMDİ...
REİNA YI DA AYRICA ALKIŞLAMAK LAZIM...
jose mourinho fanı olarak cok üzüldüm..tamda penaltılar sırasında elektrikler gitti cok sinir oldum.penaltıları kaçırdım.diğer yandanda bu avrupa futbolunu izlerken ne kadar hızlı oynadıklarına şayit oldum acaba bi türk takımı ne zaman yarı final oynar yada oynayabilirmi?
trafsız olarak söylüyorum iyi olan kazandı
ama arkadaşlar benim aklım hala şu rooney'in gölünde son gol gerçekten çok güzeldi tabi kaka onunkide 3 defansı yere düşürüp golü güzeldi inşallah milan final oynar ingilizlerden nefre ediyorum...
Liverpool söke söke finale çıktı. Chealse'yi sildi süpürdü. Chealse ligde'de şampiyonluğu hak etmiyor zaten.
Man. Unt. bu gün finale çıkacaktır. Güzel bir final bizi bekliyor.
Tamam GS Liverpool'u yendi. Helal'ı hoş olsunda o Liverpool maçı formalite icabı oynadı. Çünkü onun ülke puanına ve o maçta gelecek üç beş kuruşa ihtiyacı yok. Şimdi bu durumu karşılaştırmak şaçma.
Chelseanin finale çıkamaması güzel, kupa ManU'nun kimse heveslenmesin .. :)
İyi iyi 2005'in acısını bu kez fena çıkaracağız liverpool'dan.. Hadi Kaka yap bi şov daha..
Pennant'a hayran kaldım. Mourinho açısından bende üzüldüm ama Liverpool'un çıkmasını istiyordum. Bugünde umarım Milan çıkar ve 2005'in rövanşını yaparlar.
Manu kupayı alır Finale çıkarsa.
Offf ya su Kaka yıne attı nefret edıyorum adamdan ya
Bende sinir oluyorum, ama hakkını vermek lazım .. Güzel bir gol attı ..
Ne ballı takı su Milan ya off offf
Süper bu adam ya Kaka' Leite...2-0 oldu burdan sonra vermez Maçı Milan... Kaka'da gol kralı olur büyük ihtimalle...
Olamaz ya, şoktayım resmen .. Hiç beklemiyordum .. ManU'nun işi çok zor artık ..
Manchester devre bitmeden bir tane atsa ikinci yarı kurtarır.Atmasa ile ben Manchester'ın çıkacağına inanıyorum.Umarım yanılmam.
C.Ronaldo 20kere geçmeye kalktı Gattuso yu, 20sinde de aldı topu Gattuso...
Şair Ferguson en güzel iki mısrasını kurşun kalemle yazmış Ertem,yağmurda ikisi de silindi -şu anki msn iletim-
ben demiştim kaka'da keramet var:D zaten dediğim gibi her zaman dedim milan yener c.ronaldo rooney boşlar
Gattuso kaba adam şiirden falan hiç anlamaz.
3-0 oldu Gilardino
İyi oldu ManU'a şimdi sıra ligde Chelski olacak inşallah şampiyon...
C.Ronaldo artistlik yapamadı bu maç ;;)
Milan maçı 3-0 kazandı.
Liverpool - Milan Atina'da Liverpool penaltılarla alır. (Bakınız İstanbul.:D)
Kaka' nın sayesinde Finalde AC Milan... C.Ronaldo yu göremdim ben shada... İşte Kaka' farkı... Kupayı inş. Milan alır...
Kupa Liv'in :)
Kaka Ronaldo ile olan kişisel duellosunu tereddüte yer vermeden bitirdi...