Eğer bir daha buluşma olursa hep beraber denize girmeye gidelim. Şile'ye veya adalara...
Printable View
Eğer bir daha buluşma olursa hep beraber denize girmeye gidelim. Şile'ye veya adalara...
Serhat şeker çocuktur yahu. :D
Güzel resimler..
ama açıkca söylemek isterim o nargileli resimler çok berbat.
Ben böyle nargle içn birini görmedım valla :D
Çağrı abi nargileyi öyle bir içiyorki mümkün olsa o sopasınıda atıcak ağzına :D
Serhat sen asıl nargileli fotoyu gördün benim telefonda... Onu bunlarla karşılaştırdığımızda bunun hiçbişey olduğunu görüyoruz di mi kardeşim ? :D
sopa diil ayrıca o! MARPUC!! :D
En yakışıklısı Özkan abi :).Bende olacaktım orda of......Çok üzülüyorum ya :(:(:(.
o değil pes turnuvası şampiyonu kim oldu ya onu unuttum ben.
Turnuvada dönen entrikaları yazarım bir ara.
Ben gece burdayım Aydın. elimden geldiğince bişeyler karalicam. zaten fotoğrafları da anlatıcaz biliyosun.
Şu sahilde çekildiğimiz resim kimde kanımca baya güzel çıkmıştır çünkü atmosfer süperdi...
Benle konuşurken çok güzel çıkmışsınız:) Resimler harika.
evet daha resim varmış.. bu arada niye ben sabahın 07.46'sında yazıyorum anlamadım.. ne dengesiz adamım.. neyse
videoları çağrı ekler 22 mb ekleyecek gücüm yok :D
Bende de bir kaç resim vardı.(Örneğin Eray'ın koltuğunun altında ki kutu..:D.).Akşama eklerim heralde.Vidyolar nerde..:).
Ayrıca amcamın durumu iyi.Bu sabah ameliyatı sona erdi...
Sevindim Erdem geçmiş olsun dostum.
İyi bari büyük geçmiş olsun. O koltuğun altındaki tavlayı eklersen ve skoru da yazarsan sevinirim Erdem. :) Skor tanıdık çünkü. :) Ya arkadaşlar ben hikayeyi yetiştiremedim. 4'te yattım şimdi kalktım. Kahvaltı falan edecem. Biraz gecikebilir. Haberiniz olsun.
Geç olsun güç olmasın bu arada Çağrı abi senin kablo bi ara yerlerde dolaşıyordu :D
Hadi abi en azından biriniz birşey eklesin. :)
Bendede sadece 2 resim var onlarında çok güzel çıktıgı söylenemez neden çünkü resimlerde ben yokum :D
http://img161.imageshack.us/img161/2870/tsinh0.jpg
http://img409.imageshack.us/img409/6420/tsi2os4.jpg
Birde isimleri yazsaydın iyi olurdu.:) 6zkan abiyi biliyoruzda diğerleri kim ? :)
Siyahlı Eren
Beyazlı Özk6n abi
Yeşil Çağrı abi
ve Penbe Eray...:D