Tebrik ederim Mert güzel bir galibiyet.10 kişi ile mi fazla değilmi Mert :D
Printable View
Tebrik ederim Mert güzel bir galibiyet.10 kişi ile mi fazla değilmi Mert :D
http://img384.imageshack.us/img384/8...7102347fi5.jpg
Los Galacticos Chiellini istiyor.. !
Real Madrid Juventus'un başarılı sol beki Giorgio Chiellini'nin peşine düştü.Madrid ekibi bu transfer için 11.25 Mn $ ı gözden çıkardı.Bakalım Torino ekibinin bu teklife yyanıtı ne olacak..
Satmamanı öneririm Mert o bölgedeki kaliteli isimlerden birisi dünya çapında.
Mert satmamalısın bence Chiellini çok daha iyi para eder...
O satılırsa Birindelli mi oynucak :n: .Şaka bir yana bencede satma
çok yavaş ilerliyor kariyer
Mert Chiellini benim Juventus kariyerimde 30 milyon doları geçti(2. sezondayım) ayrıca çok faydalı bir oyuncu satmazsan pişman olmazsın ;)
Arkadaşlar kariyerin yavaş gittiği konuusnda haklısınız ama bu aralara bir araya gelemiyoruz bir türlü daha hızlı olmaya çalışacaz:)
Chiellini'yi bende satmak istemiyorum aslında.Real az para verdi şöyle bir 20 Mn falan verselerdi satardım ;)
Müthiş Derbi İnter'in!...
Serie A 16.Hafta | AC Milan 0 - 1 İnter
Bizim için önemi çok büyük olan maçı müthiş bir mücadeleyle kazanmaısnı bildik.Haklı bir galibiyetti artık tek hedef liderlik koltuğunu geri almak!...
Geç olmasına rağmen başarılar.:D Favorim Juventus.
Takımımdan rahat bir galibiyet bekliyordum ama tahmin ettiğim gibi olmadı.Girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik bu maçtan sonra transfer çalışmasına hız verdim.1 hafta içinde bir forvet oyuncusunu kadromuza katıcaz.
Mertcan naptın :rolleyes: .Tebrikler Deniz müthiş bir galibiyet olmuşş...
Brezilyanın yeni Ronaldinhosu olarak adlandırılan süper yetenek 15MN Dolar karşılığında İnter'e transfer oldu.Gen oyuncu yaptığı açıklamada İntere geldiği için çok mutlu olduğunu kulüpte kalıcı olmak için elinden geleni yapacağını söyledi
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Serie A 17.Hafta | İnter 1 - 0 Udinese
Yeni genç transferlerimizinde takıma katılmassıyla iyi bir hava yakaldık.Çıkışımız sürecek:)
http://img183.imageshack.us/img183/8844/7272jr8.jpghttp://img183.imageshack.us/img183/1...nget205xd5.jpg
Fabio Liverani&Petri Pasanen Juventus'ta .. !
Kulübümüz Fiorentina'da forma giyen başarılı orta saha oyuncusu Fabio Liverani ve Werder Bremen'in başarılı stoperi Petri Pasanen ile sözleşme imzalamıştır.Oyuncuların sezon sonunda kontratları biteceği için bu transferlere para ödenmeyecektir..
Liverani ve Pasanen 2008/09 sezonundan itibaren Juventus forması giyeceklerdir.
Transferlerinizi begendim .Udinese galibiyeti güzel olmus Deniz tebrikler :D
Mertcan derbiyi kaybetmesine rağmen şampiyon olur;)Ayrıca Mertcan'dan yıldız bi forvet bekliyoruz:D
Juve'de Transfer Gündemi
Fabio Liverani'nin tek dezavantajı yaşı.Gerçekten çok kaliteli bir oyuncu,ortasahada alternatif sıkıntımızı çözecektir.Takımımda seneye ortasahada çok çetin bir mücadele olacak.Tiago,Veloso,Sissoko vb.. Belki yıldız transferi de yapabiliriz.
Petri Pasanen'i önümüzdeki sene defansa monte etmeyi düşünüyorum.Eminim ki defanstaki sıkıntılarımızı çözecek.Jorge Andrade'yi iyi teklif veren bir takıma satacağız..
Saygılarımla;
Juventus T.D
Mert Çeken
Cristian Zaccardo İnterli oldu!...
Palermonun ve İtalya milli takımının süper sağbeki Zaccardo 0/09 sezonunda İnterde forma giyecek.Oyuncunun sözleşmesi sezon sonu biteceğinden İnter kulübü Palermoya herhangi bir bonservis bedeli ödemedi
Çıldırmamak elde değil.Saat 7'den beri oynuyoruz oyunu ve 2 saatlik emeğimiz bir crash dumps hatasıyla gitti.
Şu an ne diyeceğimi bilemiyorum.Oyuna Milan - İnter maçındna devam edeceğiz.Herkesten bu hata için özür diler,anlayışınız için teşekkür ederiz.
Gerçekten çıldırmamak elde değil ya tüm tranferlerimiz maçlarımız yaklaşık 3 saattir oynadığımız oyun boşa gitti çok siniriliyim şuan kariyer hakkında ne yapacaımızı bilmiyorum:@
Öncelikle geçmiş olsun üzüldüm.MİLAN -İnter maçı yeniden oynanıcak mertcan eger bu maçı alırsa o kadar şanslı oldugunu kanıtlayacak :zuhaha
Birdenbire çıktı,kafamdan kaynar sular boşaldı adeta.Ne diyeceğimi bilemiyorum gerçekten.3 saatlik emek,maçlar,transferler hepsi gitti..
O maçı yeniden oynamıycaz o maçta tatile cıkıcaz.Deniz kazanana kadar gir cık yaparz.:zuhaha.Haksızlık olmasın;)
Deniz abi tebrikler son 2 galibiyet harika.Puan farkı az aranızda kapanabilecek farklar.Mert transferler güzel.
Beyler devamını bekliyoruz :)