krasic sivasta cok basarili olur, kesinlikle almalilar. :p
batuhan da artik patlasin kardesim. milli takima da forvet lazim. yillardir bekliyoruz adami :D
Printable View
krasic sivasta cok basarili olur, kesinlikle almalilar. :p
batuhan da artik patlasin kardesim. milli takima da forvet lazim. yillardir bekliyoruz adami :D
Macauley Chrisantus Sivasspor´da
http://www.sivasspor.org.tr/tr/image...a5a5bff89a.JPG
Sivasspor´umuz, 2014 - 2015 sezonundan itibaren geçerli olmak üzere profesyonel futbolcu Macauley Chrisantus ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.
Transfer çalışmalarını sürdüren Sivasspor'umuz Nijeryalı 24 yaşındaki forvet oyuncusu Macauley Chrisantus ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.
Dün akşam saatlerinde Sivas'a gelen Macauley Chrisantus bugün Cumhuriyet Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nde bir dizi sağlık kontrolünden geçti.
Son iki sezon İspanyol ekibi Las Palmas'ta forma giyen Macauley Chrisantus 75 karşılaşmada 22 kez gol sevinci yaşarken 4'te asist yaptı.
Macauley Chrisantus Kimdir?
20 Ağustos 1990 Nijerya'da dünyaya gelen 1.83 cm boyunda ve forvet mevkisinde oynayan Macauley Chrisantus futbola Hearts Of Abuja Kulübünde başladı. 2007 yılında FIFA U17 Dünya Şampiyonası'nda 7 gol atarak 'Adidas Gümüş Ayakkabı' ödülünü kazandı. Birçok kulübün ilgisini çeken Chrisantus 2008 yılında Hamburger SV kulübüne transfer oldu. 2009-2011 yılları arasında Karlsruher SC ve 2011-2012 sezonunda FSV Frankfurt kulüplerinde kiralık olarak oynayan Chrisantus, son olarak da İspanya'nın Las Palmas Kulübü'nde forma giydi.
Macauley Chrisantus'a Sivas'ahoş geldin der, Sivasspor arması altında başarılı bir futbol kariyeri dileriz.
Takımımız 7 Futbolcuyla Sözleşme İmzaladı
http://www.sivasspor.org.tr/tr/image...585871e4f8.JPG
Sivasspor´umuz daha önce anlaşmaya vardığı futbolcularla bugün kulüp tesislerimizde resmi sözleşme imzaladı.
Samsunspor'dan Musa Sinan Yılmaz Yılmazer, Elazığspor'dan Serdar Özkan ve Batuhan Karadeniz, Las Palmas'tan Macauley Chrisantus, 1461 Trabzon'dan Berk Nezioğulları, Anadolu Üsküdar'dan Pekin Köşnek ve Deniz Öksüz kendilerine kırmızı-beyazlı formamıza bağlayan sözleşmelere imza attı.
İmza töreninde konuşan Kulüp Başkanımız Mecnun Otyakmaz, Sivasspor'umuzun geçtiğimiz sezon ilk 5 hedefi ile yola çıktığını ve bunu da başardığını söyledi.
Geçtiğimiz sezon ilk 11'de forma giyen futbolcularımızdan sadece 1'iyle yollarını ayırdığımızı belirten Otyakmaz, "Bu yıl ilk 5'ten daha iyi bir noktada sezonu kapatmak için yaptığımız transferlerle hocamızın da daha önce belirttiği gibi koymuş olduğu hedeflerle bu amaca ulaşmak için gerekli transferleri gerçekleştirmiş bulunuyoruz. İnşallah arkadaşlarımızın da katılımıyla daha güçlü bir Sivasspor izlettireceğiz taraftarlarımıza" dedi.
Otyakmaz, transfer çalışmalarımızın devam ettiğini ve kadroya 1 ya da 2 ismin katılabileceğimizi ve takımımızın yedek kulübenin yapılan transferlerle daha zengin olduğunu sözlerine ekledi.
Kelecimiz Deniz Öksüz Sivasspor'da ilk Süper Lig tecrübesini yaşayacağını belirterek transferinde emeği geçen herkese teşekkür etti.
Sol kanat oyuncusu Berk Nezioğulları ise Sivasspor'umuzun büyük bir camia olduğunu belirterek, "Ben de bu kulübe geldiğim için çok mutluyum. İnşallah bu sene katkı sağlayıp başarılı olacağız. Geçen sene ilk 5'e gitmiş bir takım zaten. Bu sene de daha önde bitirip Avrupa kupalarında şans bulacağız" diye konuştu.
Nijeryalı golcü Macauley Chrisantus'da, "Burada olmamda çok büyük katkısı olan Başkanımıza ve diğer insanlara çok teşekkür ediyorum. Büyük bir kulübe geldim. Buraya layık olmak için elimden geleni yapacağım. Burada olmak benim için çok büyük şeref" dedi.
Batuhan Karadeniz ise yaptığı açıklamada Sivasspor forması giyeceği için çok mutlu olduğunu belirterek, "Bir futbolcu kariyerinde büyük takımlarda oynayabilir ama önemli olan hedefi olan takımlarda oynamaktır. Sivasspor'un da iyi hedefleri var. Bizim de hedeflerimiz yüksek. Buraya geldiğim için mutluyum. İnşallah bana güvenenleri de kendimi de mahcup çıkarmam" ifadesini kullandı.
Başkanımız Mecnun Otyakmaz'a teşekkür ederek sözlerine başlayan Serdar Özkan, "Sivasspor geçtiğimiz sezon çok iyi bir sezon geçirdi. Biz de bu başarıyı devam ettirmek istiyoruz. Fazla konuşmaya gerek yok inşallah sahada gerekli konuşmayı yaparız" açıklamasında bulundu.
Sol kanat oyuncusu Musa Sinan Yılmaz çok çalışarak Sivasspor'umuzu daha ileriye taşıyacaklarını belirterek, "Ümit ediyorum bu sezonu çok iyi yerde bitireceğiz. Beni bu kulübe kazandıran herkese teşekkür ediyorum" dedi.
Orta saha oyuncusu Pekin Köşnek'de Sivasspor'umuzun büyük bir kulüp olduğunu ve hep beraber başarılı olmak istediklerini kaydetti.
Konuşmaların ardından 7 futbolcumuz kendilerini Sivasspor'umuza bağlayan sözleşmelere imza atarak basın mensuplarına poz verdi.
[YOUTUBE="57FK9CUE20Y"]İmza Töreni[/YOUTUBE]
Sivasspor, Beşiktaş'tan defans oyuncusu İbrahim Toraman'ı kiralık olarak kadrosuna kattı.
http://www.sivasspor.org.tr/tr/image...1663cbebd0.JPG
Sivasspor, sezon başında transfer ettiği Serdar Özkan ile olan sözleşmesini karşılıklı olarak fesh etti.
Sivasspor, Fenerbahçe'nin genç kalecisi Ertuğrul Taşkıran ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.
https://pbs.twimg.com/media/BwMgalhIEAAMOGq.jpg
Orhan Gülle ve Erkan Kaş ile sözleşme imzalandı.
Karabükspor'dan Hakan Özmert, Kerkyra'dan Ernestas Setkus, serbest transfer olarak Bengali-Fodé Koita alındı ve Fenerbahçe'den Beykan Şimşek kiralandı.