Valla helal olsun genel kurula getirmişler adamı :D
Printable View
Valla helal olsun genel kurula getirmişler adamı :D
Resim resim :D resim olmadan inanmam :D
Umarım böyle transferlerle Ankaragücü fazla borç altına girmiyordur. Malum bu borçları çıkarabileceği, forma satışı, kombine satışı, stad geliri gibi şeyleri büyük takımlara göre daha az.
Neyse bu borç olayı bir gün Ahmet Gökçek giderse ortaya çıkacaktır, o zamana kadar bekleriz.
Yazdıklarım bir yana Geremi transferi eğer resmilik kazandıysa çok iyi transfer. Madem böyle yabancılar alacaklardı neden Ankarasporun yabancıları önce Ankaragücüne kiralayıp sonra devre arasında serbest bıraktı anlamış değilim. Başka takımlara kiralasalardı keşke...
Borç mu? Belediye destekli değil mi artık yahu, belediye takımlarında genelde borç olmaz, bir şekilde kaynak aktarılır belediyeden Mustafa. Boşuna Ankaraspor'u ortada bırakıp Ankaragücü'ne geçmediler herhalde.:D
Hayırlı olsun Ankaragücüne.
Gökçekler, Sercan'a da talip olurlar mı acaba ? :D
Hayır Belediye destekli değil. Ankarada belediyelerin ilişki içerisinde olduğu tek takım Keçiörengücü kaldı.
Ankaraspor zaten AŞ oldu.
Gökçek Ankaraspor'a olan katkısını artık Ankaragücü için vereceğini söyledi. Birde yönetim kurulundaki kişilerin katkısı var.
Dediğim gibi bu kişiler giderse ciddi borç altında kalabilir Ankaragücü. Gerçi bu kişiler giderse Melih Gökçek seçimleri kaybettiğinde gider, o zamande kendi başkan olarak geçer. :D
Fanatik yazmştı biz kaynak yapmıştık hadi canım falan diye :D Hatta ben Kongrede sürpriz olurmu dedim :D Vay anasını yaa yürüüü Ahmet Gökçek kim tutar seni (::)
Başarıları
Kulüp
Olimpiyat Oyunları Şampiyonluğu
2000 Kamerun
Afrika Uluslar Kupası Şampiyonluğu
2000 Kamerun
2002 Kamerun
Afrika Uluslar Kupası 2.liği
2008 Kamerun
FIFA Konfederasyon Kupası 2.liği
2003 Kamerun
Kariyere bak. Helal olsun Ahmet Gökçek. Vizyon budur işte.
http://img705.imageshack.us/img705/2...remigokcek.jpg
Heyt koçum benim :D
Resmiyet kazandıysa iyi transfer.İşte bu adamı diyorum ben kim Geremi'nin yanındaki ? :D He Ahmet Gökçek sanırım :D
Ankaragücü oyuncu alımından çok, oyuncu göndermesi gerek. 50 küsür oyuncu ile idman yapıyorlar. =)))
Sonuçta arkasında bir güç var, belediye. Mesela İzmir'de de belediye destekli takım yok ama belediye destek veriyor kulüplere. Bu sezon hala devam ediyor mu bilmiyorum ama geçen sene alınan puan başına belediye İzmir kulüplerine yardımda bulunuyordu.
Şimdi Gökçek, Ankaragücü taraftarı diye kulübe başkan oldu diyemeyiz.:D Bir gücü var ve bunu taraftarın da desteğiyle kullanmak için başkan oldu. Bu gücün de büyük bölümü babasından, çevresinden geliyor. Ulaşımda mesela belediyenin otobüslerinin kullanılması bile masrafı düşürür.
Ama dediğin gibi, baktı başarı yok, bırakırsa ortada kalır kulüp, borcun altına girecek paralı birisi çıkmazsa sonu kötü olur. Umarım kurulan takım istikrar sağlar, ve uzun dönemde harcanan paralar normal şekilde takımın dengesinin oluşmasını sağlar. Ben pek olumlu bakmıyorum, devre arasında da bir sürü oyuncu doldurulacak takıma bence, teknik direktör d ne kadar tecrübeli olsa da, bizi bilmiyor, işi çok zor.
Geremi'ninse mutlaka faydası olacaktır, yararlı olmaz diyen de yoktur herhalde.:D
vay ankaragücü için süper bi transfer. 2-3 tane daha ünlü adam gelse türkiyenin City'si olacak ankara. :)
Melih Gökçek kongrede konuşmuş..Quote:
MELİH GÖKÇEK KONUŞUYOR
İlk kongremizde elimden gelen desteği vereceğimi söylemiştim. En az 5 milyon lira nefes almak için para aktarılacağı ifade edilmişti. Bu genel kurula gelirken arkadaşlara sordum, "Ne kadar para aktardınız" diye. 7 milyon lira aktarılmış. Ligin ikinci yarısı için 12 milyon lira daha kaynak sağlanacakmış.
Ve Njitap Geremi.Quote:
GEREMİ SAHNEDE
Başkan Ahmet Gökçek, bomba transfer Geremi'yi sahneye çağırdı. Genel Kurul delegelerine bir de konuşma yapan Geremi, "Ankara'da tekrar olmaktan çok mutluyum. Başkan Ahmet Gökçek'in çağrısı üzerine Ankaragücü'ne geldim. Kariyerimi bu kulüpte sonlandırmak istiyorum. Başkanımızın büyük projeleri var. Ben de bu projelerin içinde yer almak .istedim
Ahmet Gökçek.Quote:
BAŞKAN AHMET GÖKÇEK KONUŞUYOR:
Sözler vererek bu göreve geldik. Bu sözlerin bir kısmını yerine getirmenin gururunu yaşıyoruz. Allah'ın izniyle artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacak. Ayrılık, dargınlık olmayacak. Fitne fesat kendine destek bulmayacak. Geçmişi kötülüyerek bir yere varamayız. Geçmişte hatalar varsa, bunlardan dersler çıkartacağız.
http://img138.imageshack.us/img138/1...nkaragller.jpg
Bu pankarta Gecekondu çok kızacak :D
Aaaa Ankaraspor'un tesisleride Ankaragücü kullanıyomuş :D Yeni öğrendim :D
Bende diyorum Saray'da Ankaragücüdemi tesis yapmış diye.
Bilmeyenler için Havaalanına 5 dakika uzaklıkta muhteşem devasa bir tesis. 16ydı sanırım farklı çimlerden saha var. İçerisinde başta futbolcular için yapılmış daha sonra halkada satılması kararlaştırılan süper lüx villalar var. Mini bir stadyum var.
Türkiyedeki sayılı tesislerden biri.
Dünya'da sayılı tesislerden biri Mustafa. Ankaragücü artık orda yapıyo çalışmalarını. Lemerre ilk geldiğinde görünce çok etkilenmiş. Hatta spor akademisi kurmayı düşünüyolar. http://tr.wikipedia.org/wiki/Clairefontaine Bu tesis örnek alınacakmış.
Bir de belediye desteklemiyor diyorsun, Ankaraspr için Melih Gökçek'in yaptırdığı tesisler değil mi onlar?:D Belediye illa ki cebinden para vererek destek olmaz ki, bunlar da bir destektir. Yanlıştır demiyorum çünkü ülkemizde belediyelerin bu şekilde desteklediği çok takım var, az azından tesis yapılmış, kalıcı yatırımlar kazandırılmış.
Geremi transferi hayırlı olsun öncelikle.İyi bir transfer olduğundan şüphesi olan yoktur herhalde.Ankaragücü yönetimi daha planlı programlı bir şekilde elindeki gücü kullanırsa önümüzdeki senelerde adlarından bahsettirebilirler..
Geremi transferinde aracı Lemerre imiş.
Tesisleri belediye Ankara için yapmıştı evet, ben destek biliyodumda her kaynağına kadar destek olduğunu bilmiyodum :D
Bu arada dipnot ekleyim, Ankaraspor'un isim hakları başka bir ilden başka takıma şu günlerde satılabilir. Eğer doğruysa bir kaç güne haberinide görürüz.
Bir kılıf uydurabilirler, bunun örneğini bir çok defa ülkemizde gördük. Gerçi farklı bir il oldumu hatırlamıyorum ama yapılacaksa elbet bi şekilde hallederler.
Vallah helal olsun Ankaragücü'ne beni sasirttilar :) cok iyi bir transfer Geremi.
En büyük transfer kırsaçlı adamın artık gitmiş olması. 13 yıllık hegomanyası sona erdi.
Kongreden fotoğraflar..
http://www.milliyet.com.tr/Spor/SonD...1181338&PAGE=1
ForzaBeşiktaş forumundaki arkadaşlarada helal olsun açık yüreklilermiş bayaa eğlendim akşam akşam :n:
http://img245.imageshack.us/img245/7435/geremi.jpg
Geremi iyi transfer Ankaragücü için.. Yaşıda daha 30 falan olması lazım 2-3 sene iş yapar.
hangi konuda resimi mi forzadan yapmışlar anlamadım da :n:
Ayrıca kıraçlı adam kim cemal aydın mı ?
Bence Anadolu takımlarına böyle güçlü eller lazım.. Helal olsun süper bir politika.. Bakalım daha kimleri alacaklar.. Yakında Beckham felanda gelir heralde :D
Bu arada Vassel kampı terketmiş deniyor.. Bunun aslı nedir? Bir mazereti mi var? Tatilden dönmüş Antalyada 1 saat kalmış ve mazeretsiz ayrılmış diye okudum.. Vassell açılacak 2. yarı bana göre gitmemesi daha iyi olur A.Gücü için... Parasal sıkıntısı mı ne varmış
Youla haberleri var. İnşallah olur. :D 2 oyuncu+para veriyolarmış. Gerçi Youla o kadar etmez ama olsun. :D
Yok hayır transferi tartıştıkları mesajlar vardı 2-3 tane onlardan bahsediyorum : )
Evet cemal aydın'dan bahsediyorum.
Ankaragücü'nde parasal sıkıntı var ama dünde eklemiştim Gökçek'ler 12 milyon YTL kaynak aktarıyolar takıma..Quote:
Ankaragücü Genel Menajer yardımcısı Cenk Karayel konuyla ilgili yaptığı açıklamada Vassell'in ailevi nedenlerden dolayı teknik direktör Roger Lemerre'den izin alarak kamptan ayrıldığını söyledi. Karayel, taraflar arasında bir sıkıntının olmadığını da belirtti...
Sanırım olacak gibi Mustafa.. Oyuncu dedikleride muhtemelen Ceyhun Eriş 1 takas oyuncusu olacak. Çok istiyo onu Eskişehirspor.
Sezer Öztürk'le ilgileniyo Ankaragücü.. Bu futbolcu için Manisaspor'la anlaşmaya çalışıyomuş Ahmet Gökçek..