ailtonu göndermeden o adamı alamayıs ki. kurtulsunlar şu adamdan yaw...
Printable View
ailtonu göndermeden o adamı alamayıs ki. kurtulsunlar şu adamdan yaw...
Quote:
Originally Posted by eraser212
inşallah ingiliz vatandaşı olupta onların milli takımında oynamaz...
ailton inşallah gider de bir transfer daha yaparız
beşiktaş alacaklarnı bitirdi kaldı yollayacakları... Ailton demır attı gıdecek gibi değil.
bencede gitmez bu saatten sonra.gerçi gitse bile yerine başka bi transfer daha yapmazlar.yeterince yaptık zaten bu senede şampiyonuz transferde :D
her sene ki gibi:pQuote:
Originally Posted by şampiyon
nedense şampiyonluk sadece transferde kalıyo...
ailton thun takimina gidiyomus die duydum insallah gider...
inşalla gider...Quote:
Originally Posted by life law
Bu Akşam Oynanacak BJK - Nancy maçında Bjk ye başarılar diliyorum...
dip Not: Beşiktaşlı Arkadaşlar Bu Benım Turksportalda 1903 mesajım Beşiktaşa atmak istedim.. :)
Güzel bir jest olmuş,sağol.Quote:
Originally Posted by SaMaNYoLu
Jorgensen'de sona geliniyormuş diye duydum.Ailton'a da birkaç talip varmış ama en az zararlı kapatmaya çalışıyoruz.M.Jorgensen işi temyizden çıkan karara bağlı ama 25 temmuzda belli olur gibi.
Ben ısrarla stoperde açık var diyorum ama orayı hiç düşünmedik.İnşallah Gökhan Zan-İbrahim Toraman ve Koray Avcı bu sene performanslarını katlarlar.
valla ailton gider gitmez transfer bence gerçekleşecek jorgensen olmaz ise bir başkası mutlaka olacak
jorgensen şu anda adı geçenler içinde en gerçekçi vbe takıma en çok yararı olabilecek oyuncu.kanatlardaki zaafımızı giderebilir diye düşünüyorum.
Beşiktaş, problem çocuğu Ailton’dan kurtulmak üzere. Ailton için İsviçre’nin Thun takımı yöneticileri İstanbul’a geldi. 2. Başkan Murat Aksu’yla yapılan görüşmelerin ardından pazarlık masasına oturmak üzere gelen İsviçreli yöneticiler, bu oyuncuyu almak için bonservis bedelinde indirim yapılmasını istedi. İndirimi göze alan yöneticiler bu defa da Ailton’un isteği karşısında şoke oldu. Alacağını isteyen Ailton, “Transfer taksitlerimi ödemezseniz Thun’a değil İsviçre’de ancak UEFA’ya giderim” diye diretti. Brezilyalı oyuncunun bu çıkışı karşısında görüşmelerin tıkandığı belirtildi. Ailton’un rıza göstermesi halinde transferin bugün gerçekleşeceği belirtildi. Siyah-beyazlıların, Thun’lu yöneticilerle 1 milyon euroya anlaşmaya vardıkları öğrenildi. Beşiktaş, Ailton’un gitmesinin ardından Jorgensen’in transferini bitirmek için son görüşmeyi yapacak.
bu sefer gidecek herhalde
Bu seferde gitmez ise Fenerın ortegaya yaptıgını yapsınlar. Futbol hayatını bitirsinler nasıl bir dengesiz çıktı bu.
bomba elimizde patladı :D
Elınızde kaldı adam atsan atılmıyor satsan satılmıyor :)
besiktas iki senedir turk kalecileri topluyo haladaha yabancı kaleci arıyo tursusunu mu kuracak
Quote:
Originally Posted by TüMeR_yAğıZ
Dış basında Jorgensen'in Nisan ayında Fiorentina'da çok mutlu olduğunu ,Floransa'da ki hayatından çok memnun olduğunu ve her hafta yeni birşeyler gördüğünü ayrıca futbolu Fio'da bırakmak istediğini okumuştum,bu kadar teklife ve Fio'nun düşmesine rağmen bakalım bu dediklerinde ne kadar doğruluk payı var ve ne karar verecek.
ama futbol bu bir anda kararlar değişebiliyor bence gelebilir
bizdeki de hiç farklı değil (Heinz)Quote:
Originally Posted by SaMaNYoLu
Fiorentina temyiz ile Seri A'da kaldı..
üzücü bir haber ama daha üzücüsü ailton elde kaldı
yollar pafa onlarla çalışsın bjk maddı kayıp oLur baska bısı olmaz...Quote:
Originally Posted by Laz_Asker_61
yokya yönetim ne yapar ne eder onu elden çıkarırda tigana brezilya ve arjantin den oyuncularla görüşüyorum demişQuote:
Originally Posted by Laz_Asker_61
ze roberto ıle gorusluyormus
KARTAL AILTON'DAN KURTULUYOR!..
28 Temmuz 2006 11:37
Ve Beşiktaş nihayet Ailton’dan kurtuluyor... Kulüp bulması istenen ve bu nedenle çalışmalarını da tek başına yürüten Brezilyalı golcü, kendisine talip olan Thun takımı ile görüşmek için hafta sonu İsviçre’ye gidecek. ‘850 bin Euro getir bonservisini al’ denilen Brezilyalı oyuncu, İsviçre kulübünü bu konuda ikna etmeye çalışacak. Ancak Beşiktaş’ın 6. yabancısından dolayı kontenjan sorunu yaşadığını bilen Ailton’un taliplileri, bu konuda acele etmezken, Kartal da liglerin yakında başlayacak olması nedeniyle bu sorundan bir an önce kurtulmak istiyor.
kanat arayışlarını sürdüren Beşiktaş listesine yeni bir isim daha aldı.
Siyah beyazlı takım, Brezilya'nın Corintihans takımında oynayan Gustavo Nery ve külübü ile masaya oturdu. 2009 yılına kadar kulübü ile sözleşmesi olan 29 yaşındaki futbolcunun transferiyle başkan Yıldırım Demirören ve Sportif Direktör Erdil Arpacı özel olarak ilgileniyor. Nery, 9 kez milli oldu ve geçen sezon 34 maçta 7 gol kaydetti. Beşiktaş sol kanat için daha Brezilyalı Ze Roberto'ya teklifte bulunmuş ve 3 milyon euroluk bir para önermişti. Fakat Türkiye'ye gelmek istemeyen yıldız futbolcu bu teklifi geri çevirmişti
yuh artık bu adam sol bek değil mi zaten 3 tane sol bek varQuote:
Originally Posted by semsi1991
Ze roberto bitmiştir. Beşiktaş ile anlaşmış ve geliyormuş. Hayırlı olsun