Bence de sampiyonsun Ilhan Abi...
Printable View
Bence de sampiyonsun Ilhan Abi...
ŞAMPİYON ŞAMPİYON OLEY OLEY OLEY OLEY ŞAMPİYON ŞAMPİYON BİR BABA HİNDİ ÇEKERDİM AMA YASAK....BRAVO İLHAN ABİCİM
Son Bomba Anderson!
http://dn.sapo.pt/2006/10/29/327872.jpg
Aston Villa'nın ligde ve Avrupa'da dolu dizgin giderken kapalı kapılar ardında Porto'nun süperstarı, yeni Ronaldinho Anderson'u bitirmeye çalıştığı söyleniyor. Aydoğan'nın 15 milyon avro teklif ettiği, Porto'nun kapıyı 18 milyon avrodan açtığı söyleniyor. Bakalım Aydoğan yeni Ronaldinho'yu alabilecek mi?
Anderson'u yeni takıma alırdın yahu İlhan. :p
VAAAAAAAAAAY STARLAR GELIYO YAVAŞTAN ABİ SANA RONALDO YAKIŞIR...........BENCE TECRUBELI BIR ORTASAHA AL ABİ MESELAAA RIQUELME YADA ALEX (FENERLI)
Umarim alirsin Anderson'u profiline baktim gayet iyi hayirlisi olsun
Arkadaşlar bu benim kariyer hikayem ve burda sadece benim kariyerim ile alakalı konuşalım. İlgisiz mesajları siliyorum.
afedersin ilhan abi
İstediğin kulüplerden teklif gelene kadar buradasın yani İlhan ha. :)
Ozaman jübileni burada yaparsın ha. :p
hadi bakalım hayılısı...
NE BARCA NE CHELSEA ÖLÜMÜNE VİLLANS LI İLHAN ABİİİİİ OLEEEEEEEEEEEY OLEEEY
Sezon bitse de orensek su takimi yaw... Bence Italyan olucak bu takim :D
Bence İspanyol olacak
ilhan abi teklif gelirse git intere fethet italyayi
ILHAN ABI BENCE ISPANYA YA GIT YADA INGILTEREDE KAL BASARILARIN DEVMINI DILERIM ASISST YAPAN OYUNCU AL ABI BENCE SANIRIM TAKIMDA KIMSE bu yuku almiyo
__________________________________________________ ____________
BAYERN KARIYERIM
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=48064
yani 1 sene sonra italya yolcususun
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
en iyisi italya
İlhan Abi başlığa yakışır bir oyun oluyor... Gerçektende aranan adamsın... İtalya Fransa...:)
maçları bekliyoruz abi...
juve 2 sezondan sonra çıkıyor genelde. juve yi al eski günlerine döndür derim :)
Arkadaşlar, öğleden sonra ekleyeceğim maçları.
bekliyooruum
ŞOK LUKE MOORE SEZON SONU AYRILIYOR MU?
Aston Villa nın genç ve yetenekli forveti Luke Moore sezon sonu takımdan ayrılması gündemde. Gelen haberler arasında genç oyuncunun takımda kalmak istediği fakat eşi Seda Sayan nın türkiye ye dönmek istemesi üzerine GS , FB ve BJK nin devreye girdii öğrenildi. Bu arada BJK başkanı Sn. Demirören in bu transfer için Seda Sayan ın eski eşi sinan engin we İlhan Aydogan ın sağ kolu Demirörenin eski dostu Celal kolot u devreye soktuğu öğrenildi. Bu konu hakkında İlhan Aydogan nın önümüzdeki günlerde basın toplanbtısı düzenlemesi beklenior ancak bu transferde önemli olanın aile saadeti olduunu unutmamalı...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
abi bu arada yaptığın son mMan utd maçlarından sonra avatarımı deiştirdim yoksa rezillik diz boyu man utd da
Premiership’te Haftanın Mücadelesi: Aston Villa – Portsmouth
Premiership’te 35. hafta maçları oynanıyor. Şampiyonluk yolunda ilerleyen Aston Villa ile orta sıralarda dolaşan Portsmouth ekibinin maçı bu hafta çok ilgi görecek gibi gözüküyor. Portsmouth sahaya puan için çıkacak, Aston Villa da hedef mutlak 3 puan. Maçın kilit oyuncuları Portsmouth kalecisi ve Aston Villa hücum hattı olacak gibi gözüküyor. Bakalım bu önemli maçta gülen taraf kim olacak?
Rahat alırsın maçı Abi.
Premiership 35. Hafta
Aston Villa:3–1:Portsmouth
http://www.resim-yukle.com/img01/13/8755271.JPG
Villans evinde güldü: 3–1
Aston Villa, tamamını üstün götürdüğü maçı kazanmasını bildi. Villans’ın golleri 23. dakikada Leyrielton, 39. dakikada Modric ve 78. dakikada Sosa’dan gelirken, Portsmouth’un tek sayısını 73. dakikada Benjani kaydetti. Aston Villa bu maçla puanını 79’a yükseltip rakibi Chelsea ile arasındaki 5 puanlık farkı son 3 haftaya taşıyarak büyk avantaj sağladı.
Cok da kacirmissin aslinda daha da farkli olurmus.
Italya yakisir sana..
Süpersin İlhan abi.Yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin,artık şampiyonluk bekliyoruz ;)
Şampiyonlar Ligi’nde Yarı Final Mücadelesi: Aston Villa – Barcelona
Şampiyonlar Ligi’nde yarı final maçlarının ilk ayağı bu maçta oynanacak. Aston Villa ile Barcelona Villa Park’ta mücadele ederken, bir tarafta da Chelsea ile PSV mücadele edecek.
Villa Park’taki maçın favorisi Barcelona ancak otoriteler gollü beraberliğin de muhtemel olduğunu belirtiyor.
Bu sezon Premiership ve Şampiyonlar Ligi’nde flaş skorlar alıp başarılı bir grafik çizen Villans’ın bu maçtan çıkaracağı skor merak konusu.
Mükemmel bir kariyer.Mesaj sayısı falan uçmuşşşşşş.
Barcelona icin aci bir mac olur. Ben 4 mu atcan 5 mi atcan onu merak ediyom
Şampiyonlar Ligi Yarı Final İlk Maçı
Aston Villa:5–1:Barcelona
http://img517.imageshack.us/img517/1562/92106161tq5.jpg
Aydoğan’ın öğrencileri Barcelona’yı şaşkına uğrattı.
Aston Villa yarı final ilk maçında büyük bir sürprize imza atarak rakibini 4 farkla mağlup etmeyi başardı.
Henüz Eto’o ile 1. dakikada öne geçen Barcelona, maçın rahat geçeceği sinyalini vermişti sanki. Ancak soğuk duşu Aston Villa hemen yaşattı. 7’de Moore’un füzesi ve 9’da Iversen’in süper kafa golü ile Villans öne geçmişti bile.
İlk 10 dakikada 3 gol izleyen taraftarlar daha çok şaşıracaktı. 15. dakikada Iversen farkı ikiye çıkardı, bu golden 10 dakika sonra, 25. dakikada Adriano farkı 3’e çıkardı.
29. dakikada Moore takımının beşinci kendisinin 2. golünü atıp farkı 4’e çıkarıyordu. Kalan 60 dakikada gol olmayınca maç 5-1 sona erdi. Aston Villa tur için büyük avantaj elde ederken, Villa Park’a gelen az sayıda Barcelona taraftarı sahadan boyunları bükük ayrılıyorlardı.