murat abi geldınmı
Printable View
murat abi geldınmı
Abbasi bir imza ver :D
Meşhur oldun Murat Abi :zuhaha
üye olsun bari:icon_biggrin:
Hehe biz takib ederiz diyor bide Adını herkese verme diyor Ardından :D
İlginç bir dinleyici idi dedi zaten Murat Abi bağlandığından beri sanki insan değil farklı yaratık bağlanıyo:mad:
tüh keşke kone bitmeye yakın demeseydin şimdi tüm türkiyeye yayılır başka klüpler peşine düşer şimdi:d
şaka bi yana kone transferi bitmek üzere..
Beyler noldu yaa Kone trasnferi gelişme varmıı avatar flan yapmışsınız...??
Kusura bakmayın arkadaşlar Bilgin abi konuyu biraz kişisel yaşama çekince aslınd kimsenin ilgilenmeyeceği noktaları dile getirmek zorunda kaldım umarım Cem Yılmaz'ın bir oyunundaki gibi "abi dün canlı yayında gördüm seni aynı mal gibiydin" durumuna düşmemişimdir ve siteyi bir şekilde iyi temsil etmişimdir.
RadyoSpor'un frekansı kaç????
107.2 İstanbul...
Radyospor
beyler özhan baglanınca haber verın
Murat ,taraftar için söylediğin "ceza bile almadılar" biraz canımı sıktı,olmadı...
Gayet iyiydin abi...Konuyu sen dağıtmadın zaten...Sen futbol transfer dedikçe o meslek dil dedi....Zaten bize bi bilgi veremezdi kendi de söyledi...
Konu dagıldı arkadaslar dıkkat edelım:):)
kone bizde diyebilirz alvesle pazarlıklar sürüo 3-5 güne kadar durum netleşicek ama sadece alves diil daa başka oyuncularlada görüşmemiz sürüyo
evt arkadaslar biraz önce adnan sezgin söledii
Kone bizde dedi mi?
kaynak ne kardesım??
bence bu gece saat 00.00 dan sonra hersey bitecek.ya olacak ya olacak
abi nerden duydun???
Kone yarın gelecek deniyor, bir çok sitede bu tarz haber var..
Trt 2 dede vermiş.:0: :D
Beyler nereden dinliyorduk bu radyoyu? Bilgisayar için bir adres verilmişti sanki..
kone yarın gelmez ki.. ilk önce resmi açıklama lazım.. eğer gelcek olursa en az 2 hafta sonra forma giyer..
ben vermiştim Eray Abi..
2-3 sayfa önce sanırım
www.radyospor.com canli yayin kismindan
Arkadaşlar bu radyoya bağlanma durumunu bu knuda konuşsak daha iyi olur.
http://forum.turksportal.net/vb/show...942#post823942
hade be özhan
Konu dagılmasın arkadaslar radyo ısını eraya ben verdım...
Bugün bütün kanallar kone bitti der.....
evet geldı özhan canaydın
Canaydın geldi..
Unutun Arkadaslar....Bigin yine konuyu baska yere cekiyor..
Stv spor geldi.....
oo bunlar transfer sormuycakmıs.bu bilgin varyaa..
Öncelikle hepinize teşekkür ederim arkadaşlar. Konununda fazla dağılmaması için bağlantlı olan noktaları burda dile getirdiğim için kimse kusura bakmasın.
Arkadaşım bizde birçok maça gittik fakat yöneticilere kızgınlığımızı uzun dönemde kulübün aleyhine olabilecek tepki metotlarıyla göstermedik. Şu anda orda çıkan çatışma ortamından en büyük cezayı Galatasaray taraftarı görüyor. Lincoln'ün golüne bağıramamak sanırım Fenerbahçe maçında sahaya yabancı cisim atan atmayan ve stadda bulunmayan milyonlarca tüm taraftarlarımız için en kötü cezadır. Ben bu açıdan bakıyorum ve gerçek sorumluların yani olayları başlatanların adli olarak cezalandırılması konusunda da fikrimin arkasındayım. Çünkü Galatasaray tarihinde buna benzer bir olay yaşanmamıştır bizim kültürümüze de uymaz ki 14 sene şampiyonluk hasreti çektiğimiz yıllarda bile bu yaşanmamıştır.
Transfer konusunda ise artık isimlerin netleşmesi konusunda başkanın ağzından laf almaya çalışmasını istedim ki şu anda burada herkes yakınlarından ve çeşitli medya ortamlarından aldığı duyumun doğrulanmasını bekliyor. En azından açık ve seçik şekilde başkanın ağzından Kone bitti açıklaması veya iması hepimizin rahat etmesini sağlayacak umarım en azından bu konuyu gündeme getirir. Bu arada Başkanın Saran Holding binasında bir görüşmede olması beni geçen hafta yayınlanan ve kulübümüz tarafından yalanlanan bir haberde ortaya atılan iddiaların gerçek olduğu konusunda kuşkulandırıyor. Fakat normal iş görüşmesi de olabilir.
Şimdi başkan çıktı neler diyecek bakalım.
sormucakmıs kı bılgın
Transfer konuşmaya başladılar sanki..
müjde vermek çok yakın diyor..
Müjde vermek çok yakın..
Özhan Canaydın
"Müjde vermek çok yakın." dedi Özhan Canaydın, transfer için çalıştıklarını söyledi.
Bilgin abi laf almaya çalışyor ama başkan sır vermiyor