Oğuz abi Tophane diyor :)
Printable View
Oğuz abi Tophane diyor :)
Tophane olur ama seni almazlar oraya Aygün? Sen dışarda mı dolaşacaksın biz çıkana kadar?
Seni almazlar :0:
Saat 13'de Beşiktaş iskelesinde buluşuyoruz arkadaşlar.
Biz 4,5 kişiyiz sanırım :D Ben,Şemsi abi,Oğuz abi,Batu abi ve meçhul Emre abi :)
Sekocan ve nekop da gelmiyor.
Eren'e de haber salın
Eren'e mesaj attım. Cevap atsın bir zahmet,
Mehmet, Batuhan gelirse Çağrı, yine biz bize bir buluşma olacak, bir açılamadık kitlelere.
duruma göre yarın gelebilirim. haber salarım ben size.
Serkan gel sen gel
Gelebilecek durumda olursan mutlaka bekliyoruz Serkan.
Anadoluda oturup karşıya geçecekler için söylüyorum. Üsküdar'dan geçin, Kadıköy'de miting var.
Ben önceki haftalarda müsaittim yapmadığınız bu hafta da ben yokum. Neyse iyi eğlenceler size. :)
11'de çıkıcam yola :) Karşıya geçip geri dönücem :D
bende her hafta musaittim ama bu hafta olmaz kız arkadasımın dönuş haftasın pazar 19da dönüyo onu bırakıp gelmem sıkıntı olur
Bu buluşma gerçekleşti.
Şuan, Serkan, Oğuz ve Şemsi tophanede olabilirler. İsteyenler geçebilir.
Batu mesaja cvp veremedm kontör yoktu.. Memlekete döndüğüm gün buluşma haberi geldi.. Sağlık olsun ben gelince de buluşuruz artık :)
Buluşmayı gerçekleştirdik.
Ben,Şemsi abi,Oğuz abi,Batu abi,Serkan abi ve EL BARTO :) Elimizde 1 adet resim var.O resmi de Emre abi çekti yani yine göremeyeceksiniz onu :p Çok yoruldum bu yol yüzünden uzun uzun yazacağım sonra :)
Keyifli bir 4 saat geçirdik. Aygün ve ben erken ayrıldık daha devam ediyordu yoksa. :)
Bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. :)
Artık hocaların mı, yoksa başka birisi mi izin vermedi bilmiyoruz.
Emre abinin geleceğini bilmiyordum. :) Onu görmek güzel oldu.
Aygün'ü de tebrik edin arkadaşlar, nedenini sormayın, siz sadece tebrik edin.
Abi naptım ben :D Yol yüzünden mi ? :D
Ne yaptım diyor?
Beşiktaş'da buluşacaz.
Avcılardan geliyor.
Avcılar'dan Kadıköy yapıp, vapur ile Beşiktaş'a geçiyor, daha ne diyeyim.:)
Abi hem daha güzel hem daha hesaplı :D Hem karşıya geçtim hem vapura bindim hem daha az para verdim ne güzel işte :D
Ohooo olmadı ama EL Barto'yu yinemi göremicez :n:
Oğlum görülcek bir tarafım yok zaten bak sor adamlara. :D
Aygün'ü Sirkeci'den sonra yalnız bıraktım ama sağsağlim evine varmış.
Tarif ettin falan o kadar da olsun abi zaten ordan sonrası kolay o Beşiktaş karışık bayağı.
Emre abiyi görmeyen çok şey kaybeder :D
İnsan çaktırmadan 2-3 tane resim çeker :n: Olmaz sizden :D
Aslında aklıma gelmedi değil ama benim telefon bozuktu :D
Serkan abinin olay komediydi ya :n: Emre abinin olduğunu bilmiyordu Şemsi abinin abisi diye yutturdular hemen inandı :D
ahh be bilsem bende gelirdim +0
ulan aygün ne adamsın. :D neyse en azından kadıköyde inmiş, pendike kadar gidebilirdide. :D
Ooo mangal partin bitti mi nekop :D
Bir dahakine artık Pendik ordan trenle Söğütlüçeşme :D
Daha yeni vardım eve.Güzel bir buluşma oldu.İştirak eden herkese teşekkürler.:)
İyi de buluşmada ne yaptınız kimse yazmamış. :D
resim yok mu :)
Ben tophanede katıldım arkadaşlara, Şemsinin abisi (el barto) ve Oğuz tavla oynuyorlardı. Sonra akıllarını çeldim hadi dedim ps oynamaya.
Oğuz bizi Beşiktaş'a götürdü, ps3 oynadık. Emre abi ve Aygün aramızdan erken ayrıldılar sonra Batuhan gitti. Kaldık 3 kişi.
Oğuz'la Wc2010 oyununa hasta kaldık Şemsi kalkalım demese sabaha kadar oturabilirdik, muhteşem bir oyun.
Haftaya Cumartesi tekrar buluşup sabahtan ps oynamaya gideceğiz gelmek isteyen varsa buradan söyleyebilir.
Resim var 1 tane fakat yarın atarım büyük ihtimalle.
Kısa bi özet geçiyim ben :) Biz Anadolu'dan Şemsi abiyle geldik.Gittiğimizde Emre abi,Batu abi,Oğuz abi vardı.Emre abinin oyununa geldik orda :D Sonra Tophane'ye geçtik.Orda çeşit çeşit güzel mekanlar varken Batu abi dandik bi yere getirdi bizi :p Oturduk maç izledik(!),yemek yedik,muhabbet ettik(genelde ben dinledim) :) Sonra klavye delikanlısı sıfatlarına maruz kaldım hiç yakıştıramadım abilerime :D Sonra Seko abi geldi ona da Emre abinin gizeminden yararlanarak bir oyun yapıldı :D Sonra bir resim çektirdik.Emre abi çekti.Beni merak eden varsa gelsin görsün dedi :p Sonra PS oynamaya gittik.Biraz oynadık sonra Emre abi ve ben geri döndük sonra ne oldu bilmiyorum (: Ama gün boyu 11 vasıta değiştirdim kafam kazan gibi oldu.Ama değdi kesinlikle.Gelen tüm abilerime teşekkür ediyorum.Eğlenceli ve zevkli bir gündü.