Pişkinlik değil, o başka bir şey; ama burada yazamıyoruz. Eğer, bu adam kulüpten ihraç edilmezse ve bu davaya karşı hesap sorulmazsa, yazıklar olsun derim tek cümleyle.
Printable View
Yöneticilerden ricam tek bir günlük yahut bir saatlik on dakikalık veya tek bir mesajlık artık ne olursa forum kurallarını rafa kaldırın , rahat rahat içimizden yazalım...
Bu camiaya o veya bu şekilde girdiğin güne milyon kere lanet olsun Yıldırım Demirören..
Beyler sakin olun aman diyim :)
Yok abi burada yazacağımızdan değil zaten benimki ütopik bir ricaydı sadece :) :)
Anıl'a katılıyorum. 1 saatliğine küfür serbest konusu açılsın, biz de ydye dilediğimizce boşaltalım içimizi. :D
Seneye Sinan Bolat ile bir defans birde kanat alsak super olur .
Nefretimizsin Yıldırım Demirören. Beşiktaşlılar seni asla affetmeyecek, hakkını helal etmeyecek !
Yaptıkları yanına kar kalmaz. Elbet bir gün hesabını sorarlar. Ankaragücü değil ki bu koca Beşiktaş.
Allah aşkına açın şu küfür serbest konusunu. Burada, patlamaya hazır volkanlar var. :D
@erginaslan
Ethem Sancak 6 yil sonra BJK Baskanligina aday olacagini soyluyor. Kanalturkte candas tolga'nin konugu...
Şampiyonluk şanslarıyla ilgili bir soruya Aybaba, "BÖYLE BİR HEDEF OLDUĞUNU SÖYLEMEDİK." yanıtını verdi.
Allahım sen bizi bu basiretsizlerden kurtar. YD gitti sıra sende Aybaba. Tez zamanda o koltuğu boşaltırsın inşallah.
Carvalhal ve Samet Aybaba son 15 yıldır en kötü teknik direktörlerimiz olabilir. Briegel, Scala zamanında bile taktiksel olarak daha derli toplu düzenliydik.
İşin taktik , teknik konusu ayrı abi inan ben onun için paylaşmadım bunu. Koskoca Beşiktaş Futbol Takımı'nın teknik direktörü nasıl olur da böyle birşey söyler ? İlk yarıda yakaladığımız yenilmezlik serisi sırasında havasından geçilmiyordu. Şimdi ne oldu ?
Sezon başından beri verdiği hatalı kararlar , oyuncu seçimleri vs vs işin taktik teknik kısmı ama önce Karabük maçında Ersan'ı taraftarın önüne attı yetmedi iki haftadır üst üste Emre'nin üzerine oynuyor sanki adamı pes ettirmek istermiş gibi o da yetmedi en son bu demeç. Bunlar tamamen işin karakter kısmı. Diğerleri tolere edilebilir belki Beşiktaş camiası tarafından , bu zamana kadar Trapattonilerle Lippilerle çalışmadık en nihayetinde ama işin karakter kısmında bir eksiklik varsa bu tolere edilemez , edilmemeli.
Büyük takımın hocası böyle açıklama mı yapar ya, rezillik. Bu adam bu düşünceyle küçük takımların hocası bile olamaz.
Maç konusunda da söyledim şimdi de söylüyorum, bu takımın kalesinde adam gibi bir kaleci, başında adam gibi bir teknik direktör olaydı şimdi biz liderdik.
Bundan sonra, bu açıklamanın üzerine Samet Aybaba gidene kadar karşısındayım. Takımımın hocası da değil, benim için.
Önümüzdeki sezon için çok doğru bir planlama yapmamız şart. İbrahim Altınsay bir şekilde yönetime dahil edilebilirse tekrar çok iyi olur. Transferde minimum hataya ulaşmamız gerek.
Sezona havlu atmışız gibi konuşmayalım. Daha oynanacak 8 maçımız var. Her şey olabilir, henüz bitmiş hiçbir şey yok. Lige verilen arada kendimize geleceğimizi düşünüyorum. En azından inanmak istiyorum.
Samet Aybaba'nın şampiyonlukla ilgili "böyle bir şey söylemedik" açıklamasından sonra pek beklenti içinde değilim ben açıkçası, ligi ilk ikide bitireceğimize dair inancım da çok azaldı. Umarım yanılırım.
Peki aynı türden bi açıklamayı sene başında yapsaydı, bu kadar tepki olurmuydu Aybaba'ya?
Sezon başında, 'Biz, bu yıl FEDA sezonundayız, bu sene gençleri çıkarıp kazanmayı düşünüyoruz. Taraftarımız bizden başarı beklemesin, sadece sabretsinler ve destek versinler' diye bir açıklama yapsaydı tek kelime etmezdim şahsım adına. Hem bu açıklamaya uygun şeyler yapılmadı hem de yapılan transferler gençleşmeyle alakası olmayan transferlerdi. Sırf bonservisi yok diye Escude, Mehmet Akgün, Olcay ve Uğur Boral gibi adamlara dünya paralar verildi. İçlerinden sadece Olcay faydalı olabilidi, o kadar. O da, bir var bir yok zaten. Batuhan transferi ise, tamamen fiyaskoydu. Onun söyledikleriyle yaptıkları arasında çelişki olduğu, çift forvet oynayacağız deyip tek forvetli sistemden vazgeçmemesiyle gün yüzüne çıktı zaten. Sonraki süreçte yaşananlar da tuz biber oldu üstüne. Bu son açıklaması ise, bardağı taşıran son damlaydı.
Şunu anladım ki hocayı övmeye gelmiyor kim ne derse desin. Açıklamaları kendine göre haklı olabilir ama kulübe zarar veriyor. Bu sezon iyi kötü idare etti ama gelecek sezon kesinlikle SA ile devam edilmemeli diye düşünüyorum. Bu sezon sorunlardan dolayı takım amatör ruhla mücadele ediyor. Bu kadar sıkıntı varken bu anlayış seni sezonluk bir yere taşır ama hala bu kafa ile devam edilirse gelecek sezon bu sezonu mumla arar çok büyük patlarız. Şu konuda eminim bu sezon iyi performans sergileyen oyuncuların çoğunun gelecek sezon performanslarında düşüş yaşanacak. Çoğu oyuncu max. vermeye çalıştığı için adeta sezonluk oynuyor. Bir kaç oyuncuda şu şartlarda mevkisinin dışına çıkmak zorunda kaldı.
Mesela Galatasaray'ın Gerets ile şampiyonluk yaşadığı sezonu göz önüne getirin şu anki durumumuzla hiç bir farkı yok. Galatasaray şampiyon olduğu sezondan sonra ertesi sezon aynı hoca, aynı oyuncu grubu ile o başarıyı tekrar ettiremedi. Çünkü şampiyon olduğu sezon iyi oynayan oyuncular ikinci sezonunda performanslarında düşüş yaşanmıştı. Sonrası sezon Feldkamp o oyuncuların alayını gönderip (Cihan,Orhan,Necati..) yeni bir kadro inşa etmişti. Feldkamp'ın takım üzerinde çok fazla etkisi olmamasına (teknik,taktik bakımından..) rağmen onun kurduğu düzen o sezon Galatasaray'a şampiyonluk kazandırdı.
Bize teknik direktörden ziyade futbolun başına futbolu bilen adamlar lazım. İşte bu yüzden İbrahim Altınsay bu yönetimin en büyük yanlışı oldu. Bir tek Tamer Kıran var ama yetmiyor. Kesinlikle gerekli hamleler yapılıp gelecek sezon için sahada ne yaptığını bilen bir takım olmalı. Bunlar içinde ligi ilk dört içerisinde bitirip gelecek sezon Avrupa kupalarına katılma hakkı kazanmak şart. Bu nokta çok kritik. Geriye kalan 8 maç belkide gelecek sezonun planlamasını yaparken çok büyük önem taşıyacak.
Adamın kafası eskide kalmış. Eskiden şunu yapardık, eskiden bunu yapardık vs vs vs.. Saçma sapan bir ruh haline sokuyor kulübü ve taraftarı.
Başkanın açıklamalarını okudum. Açıklamaları garip geldi. Gelecek sezon Avrupa kupalarına katılamama riski varmış. Fenerbahçe maçından sonra bir şeyler dönüyor ya hayırlısı yakında kokusu çıkar. Ligin sonunda kongreye gidilirse şaşırmam. Bu iyi bakımdan mı olur yoksa kötü bakımdan mı olur göreceğiz. Ayrıca hoca hakkındaki görüşlerine bakılırsa SA'nın gelecek sezon takımda kalması zor. Bu sezonu bi şekilde tamamlayacak.
Başkanın açıklamaları banada garip geldi. Kapalı kapılar ardında oyunlar oynanıyor gibi duruyor. Onu bunu bilmem de, seneye ne yapıp ne edip Avrupa Kupalarına katılmamız gerekiyor.
Avrupa kupalarına katılamama durumu ile ilgili daha önce olumlu konuştuğu bir açıklama yapmamış mıydı, ben mi yanış hatırlıyorum? Ne değişti böyle anlamadım.
Doğru hatırlıyorsun, bende öyle hatırlıyorum. Şimdi kalkmış Avrupa Kupalarına katılamama durumumuz var diyor. Böyle konuşması hiç iyi değil, var bunda bir iş.
Twitter'da Fırat Günayer başkanın açıklamasını Alves ve Ferrari meselesine bağlamış.