Quote:
Originally Posted by
büyükpivot
Gelecek vaad edip de hiçbir işe yaramazsa sonu böyle olur normaldir. Oynayabileceği kulübe gitti 3'ü de, Orkun geldiğinde nasıl bir gelecek vaad ediyordu Allah rızası için ya. Hadi YAser ediyordu, Mehmet Güven de altyapıdan başka yerden gelmedi ki...
1.si ben buna itiraz etmiyorum.Bu oyuncuLarın sonunun böyLe oLması gayet doğaL :) 2.si Orkun için geLecek vaadedenden ziyade oynayabiLecek bi kaLeci gözüyLe bakıLmadımı ? İkincisi aLt yapıdan geLdiğini bende biLiyorum :) a takıma yükseLirken bu oyuncu için ne dendi geLecek vaadeden bir oyuncu o zaman bu adam a takıma geLiyorsa bi yerden geLmiştir bence :) konuda siz hakLısınız fakat geLen genç oyuncuLar oynamassa köreriyor.. bknz Yaser , İlhan ParLak vs vs
Quote:
Originally Posted by
hakan769
Mehmet Güven paf takimdan cikti ve kendini geliştiremedi
Orkunu Aldik oda istenileni veremedi Yaser desen Büyük takım oyuncusu değil.
Mehmet'in nerden geLdiğini bende biLiyorum sonuçta bu takım'a geLdi aLt yapıdan .. Konu hakkında size karşı bi çıkışım yok sadece genç oyuncuLarın oynaması Lazım bunu beLirtmek istiyorum :) yukarıda yazdım zaten bunu ..
Quote:
Originally Posted by
malakaci
bu dediğinde haklısın ama şanslarını kullanamadılar bu dönemde şuan bu 3 ünü toplasanız değerleri 3m euro etmez hadi etti diyelim 1m da ekstra vermiş olsak manisaya bize 4 m avro ya mal olmuş olacak 30 yaşında ve gelecekte yarı fiyatına satama ihtimaliniz bile olmadığı tabataya 8m euro vermektense bence akla uygun bir transfer
Çok doğru bi tespit :=)