Trabzonspor oluşturulurken birleşen kulüpler sanırım. İdmanocağı ile İdmangücü'nün armalarını tanıdım.
Ekleme: Diğer ikisi de Karadenizgücü ve Martıspor imiş.
Hımm,hiç duymamıştım.Bilgilendirme için sağol abi.:)
Roma görüşüyormuş Emanuelson ile.
Emanuelson'u alırsanız iyi iş yapmış olursunuz çünkü gayet yetenekli bir oyuncu. Yaş olarak da gayet iyi durumda Milan bu sezon sol bek olarak bir kaç maç çürüttü ona rağmen savaşıyordu.
Roma imzalamak istiyormuş işte tek sıkıntı bu.
Yok sen yanlış anlamışsın.
Sol bek olarak kullanmak aptallık zaten Milan yoklukta yapmıştı bunu ona rağmen orda da fena iş yapmadı.
Alınacaksa kanat oynatılmalı kesinlikle bizim ligimizde iyi işler yapacaktır. Çok yönlü olması bir seçenek ama kesinlikle sol bek olmaz.
Emanuelson'dan iyi bir 4lü orta sahanın solundaki adam olur, iyi bir sol bekle öttürür orayı Türkiye'de.
Yerli olarak Adem ve İshak ile ilgileniyoruz. Bunların yanına Serdar Taşcı'yı da eklemeliyiz. Kendisinin Trabzonspor'lu olduğu söyleniyor zaten. Yabancı sıkıntısı da varken 3e 5e bakmadan Serdar'ı almamız lazım. Tahminen 5 mlyon euro bonservis bedeline bitiririz Serdar'ı. Ama görünen o ki Serdar için hiç bir girişimimiz yok.
Sonunda Olcan gitmiş. Bir an hiç gitmiycek sanmıştım. Takımı sabote etmekten başka bir cacık yapmıyordu.
Trabzonspor gs ye verdigi oyunculari elinde tutsa demekki 2 kere sampiyon olmustu
Ceyhun ve Engin de bedava gitmişti diye biliyorum.
Boşuna açıklama yapmaya çalışmayın bence, insanlar sadece görmek istediklerini görürler. Fenerbahçe son 6 sezonda Kayserispor'dan 5 futbolcu alıp 6 futbolcu gönderince ses edilmez, Galatasaray ve Trabzonspor arasındaki ilişki için alt yapısı herhalde muhabbeti yapılır. Alıştık artık.
Salih Dursun'un Trabzonspor'a pek bir şey veremeyeceğini düşünüyorum, bence o opsiyonu kullanmayacaklar. Olcan transferinden ise güzel para kazandılar, seneye bedava gideceğine şimdi 4 milyon euro güzel iş. Neden hep Galatasaray'a gidiyor oyuncular diyenleri takmayıp daha az paraya Beşiktaş'a satmayan Hacıosmanoğlu tebriği hak ediyor.
Bu senenin flaş takımı Trabzonspor olacak gibi.
Trabzon ilk defa düzgün transfer stratejisi yaptı iyi paraya verdiler üstüne de bence geleceği çok parlak Salihi aldılar.Olcan da fit olamazsa GSde hiçbir iş yapmaz.
Trabzonspor taraftari Salihin gelisine pek sevinmedi genel olarak ama ben Salih'ten umitli olanlardanim. Canli izledigim bir futbolcu bence dogru ortamda oynadiginda cok verimli olur.
geçen senelerdeki bi aciklama :D
https://pbs.twimg.com/media/BrsTyqYIgAAzn_B.jpg
Engin 1.1 milyon euro'ya gitti. Şenol Hoca ile ilgili problemi vardı, ondan gitti. Ve o zaman için karlı bir anlaşmaydı. Yedek oyuncumuzu 1.1 milyon euro'ya sattık.
Ceyhun'u hatırlamıyorum ama şimdi araştırdım. Ceyhun'un da sözleşmesi bitmiş ve öyle gitmiş. Yani bizlik bir durum yok.
Biz bir tek Olcan ve Engin'i sattık. İkisinden de iyi paralar kazandığımız düşüncesindeyim.
Olcan ise sanıldığı gibi iyi bir oyuncu değil. Aşırı derece de bencil ve oyun görüşü sıfır olan bir oyuncu. Bu sezon oynadığı en iyi maç Apollon Limassol ile olan maçımızdı. O maç da bile beni en çok sinir eden futbolcu Olcan'dı. Ayağın da o kadar çok top ezdiki o maç, biz taraftarları etmişti. Çok skorer bir oyuncu olmasına rağmen çok fazla top ezer, çok fazla karşı karşıya kaçırır. Çok skorer olmasının nedeni ise bu sezon ki Trabzonspor'dur. Bizim takımın yetersiz olması nedeniyle Olcan takımı sürükledi. Her top Olcan'a gidiyordu takımda. Ondan dolayı Olcan o kadar ön plana çıktı. Biz de İHO'ya göre şampiyonluğa oynayacak kadro kuruyoruz. Bu takım da Olcan buluncak olsaydı geçen sezon skor anlamın da yaptığı katkının 3de 1ni bile yapamazdı. Geçen sezon takım oyununa hiç katkı verememişti zaten. Bu sezon vermesi de beklenilemezdi.
Özet geçeyim. Olcan kötü bir takım da sürükleyici rol oynar ama takım oyunu oynayan sistemli bir kadroda sırıtır. Bizim kurmak istediğimiz takım da takım oyunu oynayan sistemli bir takımdı. Bu takım da ise Olcan'ın yeri yoktu. Sözleşmesinin bitmesine 1 yıl kalmış oyuncuyu iyi paraya sattık.
Salih'i Sakarya yıllarından beri takip ederim. Adamın oynamadığı mevki kalecilik var galiba bi tek. :D Ama ondan en çok verimi ön libero da alırsınız. Sağ bek falan denemeye bile kalkmayın yıkıp geçerler orayı.
Bence Salih için en uygun yer stoper. Pek bi maliyeti yok zaten. 4. Stoper olarak durur takımda.
1. Stoper: alınacak
2. Stoper: Mustafa
3. Stoper: Aykut
4. Stoper: Salih
şeklinde olur.
Son cikan transfer haberlerine gorede istedigimiz forvet Ibisevic'mis :)
salih bonservisiyle mi geldi, yoksa kiralik olarak mi alindi? oyle bir soylenti vardi, kiralik adam verilecek diye verilen paranin yaninda.
bi de trabzon gs iliskisi uzerine bence cok da laf etmeyin. yukarda arkadasin da dedigi gibi adamlarinizi kaptirmamis olsaniz 2 sene sampiyon siz olacaktiniz, sonra 2011 de biz sampiyonduk diye surekli gundem yaratmaya calismazdiniz. ayrica kayseriden fenerbahceye ile trabzondan galatasaraya transfer baska seyler. sampiyonluk yolundaki rakibine adam kaptirman kadar abes birsey yok. elindeki en iyi yerli topculari tutamiyorsan taraftarina biz sampiyonluk mucadelesi veriyoruz diye sikmayacaksin. mevcut yonetim zihniyetiyle trabzon sampiyon falan olamaz. kim sivrilse istanbulun yolunu tutuyor.
Yeni hedef Mitroglou. Mehmet Karagöz diye bir gazetecinin haberi. Adamın pek salladığını görmedim.
Burak'ta mevcut madde vardı zaten.Yani Bjk'de Fb'de alabilirdi Burak kalmak istemediği sürece.Selçuk zaten en büyük voleyi vurdu bize.Sözüm senet dedi ilk sizle masaya oturacam dedi görüşmeden gitti.Bunun dışında Engin'i satmak doğru hamle Şenol Hoca ile problemliydi.Gs'de de pek rahat durmadı zaten.Bir de Olcan'ı sattık işte.Kaldıki Bjk 2.Asbaşkanı'nın Trabzonlu olması sebebiyle transfer önceliği bile Bjk'ye verildi İHO tarafından.Fakat Bjk istenilen rakama çıkamadı.Gs bence çok fazla para verdi Olcan'a.
Rakibine oyuncu satma konusunda haklısın fakat arada şehir farkı var bilindiği üzere.Herkes bir Onur Kıvrak çıkmıyor malesef.Ya kendi içimizdeki Tekke'leri Yumlu'ları çıkarıp İstanbul'a gider mi sıkıntısı yaşamayacağız ya da sürekli İstanbul'a kaçmak isteyen oyuncuların yerini Dortmund gibi doldurabileceğiz.Asıl sorun oyuncuların gitmelerinde değil yerlerinin doldurulmamasında.
Kaldıki biz ve İstanbul takımları arasında her zaman oyuncu transferi oldu ama malum sezon yüzünden Fenerbahçe ile herhangi bir masaya oturulma düşünülemeyeceği için ve Bjk'nin vereceği paralar belliyken Gs'nin ön plana çıkması doğal.Biz Gökhan Ünal'ı 3m€'ya Fener'e verip üstüne bir de Burak'ı aldık Fener'den mesela :) oluyor ve olacakta İstanbul'la oyuncu transferi.Ha bu sene için hem şampiyonluk diyorsun hem Olcan'ı satıyorsun diyorsanız bence burada haklısınız.Keşke 4m€'ya ihtiyaç olmasaydı da Olcan 1 sene çürüyüp gitseydi klüpten.Ama menejeri de kendisi de biliyor klübün içinde bulunduğu mali durumu.O yüzden bu kadar rahat konuştular.
Neyse bu sene 3 oyuncudan 11m€ gibi bir para kazandık.gündemde 3 ya da 4 yabancı alınabileceği konuşuluyor.Stoper,Orta saha ve forvet bence de mantıklı fakat sol bek'e yabancı alacaksak sıkıntı olur bizim için kontenjan açısından.Defans dörtlüsünden 3 yabancı olmamalı.Umarım bu da düşünülüyordur.Bir de Kolo Toure yerine umarım Ricardo Costa alınır.Naktho ise bizim orta sahaya level atlatır.
Olcan kötü bir kadro için de sürükleyici rol oynar ama takım oyunu oynayan sistemli bir kadro için de sırıtır. Bize bu sezon hiç bir katkısı olmazdı. Gitmesi iyi oldu. Gönül isterdi ki; kadro dışı bırakalım, 1 sene çürüsün paf takımda ama maddi durumlar el vermedi.
Amer Gojak onerilmis.
1997 dogumlu Bosnali.
[YOUTUBE="F3wyWZPBBjs"]:)[/YOUTUBE]
+3 icin iyi bir oyuncu olur.
hirvatistanin yeni yildizi olacak diyorlar bu oyuncu icin.
http://www.ntvspor.net/haber/manset-...ona-kotu-haber
Şöyle bir haber var.
Pazar gunu gelecekmis diyorlar, gelmessede siz ozaman izleyin komediyi :D
Profesyonel Futbol Takımımız Teknik Direktörlüğü için Sayın Vahid Halilhodzic ile görüşmelere başlanmıştır.
2 kondisyoner 1 yardimci antrenor ile geliyormus vahid hoca.
Görüşmelere başlanmadan öncesinde yaptığı açıklamalarla kafaları karıştırdı epey umarım gelir iyi bir teknik direktör " Trabzonspor'a " yakışır.