1905 Doğumlu Galatasaraylı Fatma Ninemizi malesef kaybettik. Allah rahmet eylesin.
https://p.twimg.com/Ap9xDP_CQAEuV1j.jpg
Printable View
1905 Doğumlu Galatasaraylı Fatma Ninemizi malesef kaybettik. Allah rahmet eylesin.
https://p.twimg.com/Ap9xDP_CQAEuV1j.jpg
allah rahmet eylesin.
Sergen Yalcin: "Galatasaray'in bu PlayOff'u kaybetmesi icin igrenc olmasi lazim. Berbat oynamasi lazim. Ya mümkün degil"
Sergen Yalcin: "Galatasaray 2 galibiyet alsa yeter. 3-4. takimlar 2. lik icin bastirsa desek, 2.nin de 1. olmasi sansi kalmiyor o zaman."
Ridvan Dilmen: "Bu saatten sonra Galatasaray'in sampiyonlugu kaybetmesi zor. Cok büyük sürpriz olur."
Ridvan Dilmen: "Galatasaray sürekli disardan ve uzaktan ya da penaltidan, frikikten gol atiyor. Daha fazla ceza sahasina girmesi lazim
R.Dilmen: "Galatasaray mac nasil giderse gitsin karsindaki takimi yenecegini her zaman düsünüyor. Penalti olur, sut olur, sürekli deniyor"
Ridvan Dilmen: "Hali sahada oynarken biz söyleriz. 'Ya yeneriz bu adamlari" - Galatasaray da o kafada. 0-0 gidiyor mac ama biliyorlar"
Ridvan Dilmen: "GS'in ilk penaltisi penalti degil ama ikincisi dogru. Kirmizi kart dogru. Selcuk'un golü de maci bitirdi."
Ridvan Dilmen: "Fatih Terim bence bu aksam Muslera'ya penalti attirarak kariyerindeki en büyük hatayi yapmistir."
Güntekin Onay: "Küme düsmüs bir takima karsi Galatasaray'in macta net gol pozisyonu yok."
Güntekin Onay'ın dediği doğru. Bu akşam çok kötüydük, oyuncular yeterince konsantre olamamışlardı maça. Sürekli geriye dönerek paslaşıyorlardı. İkinci yarı Aydın girdide hareketlendi oyun. 1-0 giderken bile kötü bir futbol vardı ama Selçuk'un golü açtı işi. Gerçi kötü oynayarak kazanmakta başarıdır.
4. alıntıda aslında onu Selçuk İnan için söyledi Galatasaray için değil. Çok daha fazla gol atma potansiyeli var, ama attığı goller ceza sahası dışı ya da duran toptan dediler. 11 golün bir 7-8'i ceza sahasından olmalı o özelliklere sahip dedi Rıdvan Dilmen.
Takim Fatih hocadan Riera ve Melo icin af istemis.
Şu mantığı çözemedim çözemicemde. Küme düşmesi kesinleşmiş takıma karşı pozisyonu yok. Bana kalırsa pozisyonun olmamasının mantıklı açıklamasının yapılabileceği tek maç bu maçtır. Oyuncular konsantre olamaz, rakip için herşey bitmiştir sadece kapanırlar falan uzar da gider.
Fatih Terim laf arasında Melo olayı tatlıya bağlandı dedi...
Fatih Terim: "Burasi Arda'nin yuvasi her zaman dönebilir gelebilir. Ama orada da mutlu gözüküyor. Orada kalsin, orayı sarssın isterim"
Fatih Terim : "Biz hiç ceza yemedik"
Fatih Terim : "Stadımıza gelen herkes misafirimiz oldu hiç birinin şikayeti olmadı en büyük payeyi GS seyircisine vermek lazım"
Fatih Terim : "Bugün yerli yabancı tüm oyuncularmız odama geldiler. Melo ile ilgili af dilemeye."
Fatih Terim : "Bu olay hiç hoş değil, biz buraya takım olarak geldik dediler lütfen affeder misiniz diye sordular"
Fatih Terim : "Disiplin cezası verildi ama henüz ben karar veremedim."
Fatih Terim : melo benim odama 4 defa geldi ozur diledi
Fatih Terim : "Sonuçta biz insanları kazanmak için burdayız kaybetmek için değil."
Fatih Terim : "Melo'yu biz 34 haftaya göre ayarladık"
Fatih Terim : "Şuan bir karar vermedim Melo hakkında çok üzüldüm, alın terimize renklerimize saygısızlığı kabül etmem münkün değil."
Fatih Terim : "Bugünkü oyuncuların hareketini hiç beklemiyordum..
Fatih Terim: "Prensipler ugruna bazen cok sey fade edilebilir
Fatih Terim : "Uyumuyorum akşamları bu olayı düşünmekten, Melo bizim önemli bir oyuncumuz"
Bu sene 34 maçlık periyod sonunda ''Şampiyonluk''un gerektirdiği bütün işlevleri yaptık. Kötü oynadık kazandık, fazla gol yemedik aksine fazla gol attık,derbilerde kaybetmedik, içeride dışarıda kazandık, son dakikada attık, maç çevirdik.
Ama Play-Off denilen zımbırtı çıktı başımıza. Allah'ın izniyle oradada iyi oyun ve galibiyetlerlerle birlikte şampiyonluğumuzu kutlarız, İnşAllah...
Fatih Terim: "Baros'un son zamanlarda en sevdigim ozelligi takimi sahiplenmesi. Benden once Emre'yi o fircalamis dün soyunma odasinda."
Ne var yani bende fırçaladım benide sevsin Fatih Hoca :D Tabii fırçaladığımı kimse bilmiyor orası ayrı :icon_neutral:
Ondan önce selçuk var :D
Fatih Terim: "Dün aksam ucakta olmamiz iyi oldu aslinda. Bu penalti meselesini saygisizligin ötesine götürenler olmuş"
Fatih Terim : "3-0 maçtan bahsediyoruz,düşmüş bir takımda bahsediyoruz,bir de tüm oyuncularının gol attığı bi takımdan bahsediyoruz"
Fatih Terim: "Maalesef kendi icimizde top oynayan bazi arkadaslarimizdan gelen enterasan yorumlar beni üzüyor."
Fatih Terim: "Deniliyor ki, "Hic yakismadi" - Ne yakismadi? Kimseye terbiyesizlik mi yaptik? Kimseye yanlis mi yaptik?"
Fatih Terim : "Kaleci 90.dakika gol atmaya gittiğinizde kimse birşey demiyor."
Fatih Terim: "Bizim kimseyle alay etmek gibi bir tavrimiz olamaz. Galatasaray'in olamaz."
Fatih Terim: "Manisa son macla düsmemis ki, daha önce düsmüs zaten. Düsen takimla dalga gecmek ne demek?"
Fatih Terim: "Baska türlü anlasiliyorsa özür dilerim ama niyetimiz bu degildi. Siz nasil anlamak isterseniz öyle anlarsiniz."
Fatih Terim: "Bazi kurumlarin, bazi kisilerin son dönemde yorumlari ve tavrilarini da gözlemliyoruz. Bunlardan biri de devletin kanali"
F.Terim: "Belki yillardir hosgorulu olmadik fazla. Bu yil buna azami dikkat ediyoruz. Ancak bakiyoruz ki sabirlari da zorlamaya basladilar"
Fatih Terim: "Bizim, takimin, Fernando'nun niyeti düsünüldügü gibi degil. Manisa tarafinda yanlis anlasildiysa da özür dilemesini biliriz"
Fatih Terim: "Ben takima zaman zaman fazla gitmeyin, yari sahada cevirin oyunu da diyen, rakibe saygi duyan bir hocayim."
Fatih Terim: "Aykut sana katiliyorum. Haklisin. Biri diyor ki hayatinin hatasini yapti. Vay anasini be.. Ne yapmisiz böyle ama..."
Allah aşkına Fatih Hoca nerede konuşuyor bizde görek bakak :D
Ligtv :D terim-senol hoca - aykut hoca - tayfur hoca
Off ya :( LigTv olaydı iyiydi şimdi :(
Bizde var da izlemiyorum :D Arif ftw reyizi taşımışsın resmen buraya :D
digitürk play ücretsiz olarak yayınlıyor
Ooo iyimiş ben yumuluyum hemen.
İMPARATOR : Dün aksam ucakta olmamiz iyi oldu aslinda. Bu penalti meselesini saygisizligin ötesine götürenler olmuş.Maalesef kendi icimizde top oynayan bazi arkadaslarimizdan gelen enterasan yorumlar beni üzüyor.Deniliyor ki, "Hic yakismadi" - Ne yakismadi? Kimseye terbiyesizlik mi yaptik? Kimseye yanlis mi yaptik?Bizim kimseyle alay etmek gibi bir tavrimiz olamaz. Galatasaray'in olamaz." Baska türlü anlasiliyorsa özür dilerim ama niyetimiz bu degildi. Siz nasil anlamak isterseniz öyle anlarsiniz.Bazi kurumlarin, bazi kisilerin son dönemde yorumlari ve tavrilarini da gözlemliyoruz. Bunlardan biri de devletin kanali.Belki yillardir hosgorulu olmadik fazla. Bu yil buna azami dikkat ediyoruz. Ancak bakiyoruz ki sabirlari da zorlamaya basladilar.
Fatih Terim: "Hepimize turnuva teklifleri geliyor. Yaz icin. Kimseye cevap veremiyoruz. TR'de ne olacak bilemiyoruz ki."
Fatih Terim: "3 oyuncu isinmaya gidiyor. Reklam tabelasina dayanip maci izliyorlar. Neden kondusyoneri yollayamiyorum oraya. Niye, Yasak!"
Fatih Terim : Afrikadan Turnuva Teklifi Geliyor Para Kazanmak istiyoruz , ama cevap veremiyoruz Turkiyede ne olcak bilemiyoruz ki
burda link var bedava veriyorlar
https://twitter.com/#!/LigTV/status/189398828426858496
Tamam sağolun beyler izliyorum şu an :)
Fatih Terim: "Birtakim insanlar Türkiye'de amatörden Super Lig'e kadar futbolu kullaniyorlar."
Fatih Terim: "Super Final ile ilgili tek endisem A.Albayrak'in sagligi."