Bunu Mustafa hoca söyledi.Ferrari Gökhan Zan gittiği için alındı.
Printable View
kaynak:fotomaç :D bu benim için yeterli :D
Yurtiçi transferlerde yetkili isim Adnan Sezgin diye biliyorum?Quote:
Haldun babanın böyle bir oyuncuyu alacağını zannetmiyorum..
Lafın gelişi dedim ha Haldun Üstünel ha Adnan Sezgin sanmıyorum Serdar haberi basının sallamasıdır bana kalırsa..
Govou haberleri başlamadı mı yahu :n:.
bi orta saha bi solbek bi forvet yeter bize kanımca
"Marcelo Gallardo Galatasaray'da.." Bu manşeti bekliyorum. Crespo da olabilir.
Ben aslında bir '' Morientes '' haberi bekliyorum.
Transfer haberi beklentileri diye bir konu olsa güzel olurmuş.
Sene 2002-2003. Gallardo Haberleri boy gösteriyordu (2006'ya kadar).
2006'da Robert Pires baslamisti.
2 Senedir Van Nistelrooy vardi.
Simdide Nery Castillo, Sercan Yildirim ve (Küme Düserse) Mehmet Yildiz haberleri boy göstericek. AdIm kadar eminim ( :
Forvete yabancı bir isim alınacağını pek düşünmüyorum Baros'un yedeği olarak yabancı alınıp kontenjan doldurulmayacak bence.. Oyunu çift yönlü oynayabilen Emre Belözoğlu,Nuri Şahin tarzında bir ortasahaya ihtiyacımız var ve 1 sağ 1 de sol beke. Görünüşe göre de Servet'le Gökhan Zan sene sonu yolcu gibi.. Uzun boylu sağlam bir stoper de alabiliriz gibime geliyor.. Takım bu sene biraz değişecek gibi hadi hayırlısı.
Keşke alsa ya Galatasaray Serdar'ı :D Minnettar oluruz...:p
Elano gider Riquelme gelir :)
Elano gitmemeli bence kalitesi,kumaşı belli bir oyuncu kendisini mutlak bulacaktır..
Galatasaray eger buyuk dusunuyorsa , yeni stadinda buyuk isler becermek istiyorsa artik transfer politikasindada degisiklik yapmasi gerekiyor , Hamit Altintop , Nuri Sahin , Gokhan Inler , Omer Toprak bu oyuncularin 3 u alinmalidir diye dusunuyorum , gelmiycek olanda olmaz bu oyunculardan
O değilde Serdar Özkan işi ne alemde. :D
Elano gayet iyi adamı defansif oynatıyorlar gol mol beklemeyin dc oynamıştı bi maçta çok iyi hatırlıyorum Rijkaard bu adamı defansif oynatmak içinmi aldı yahu Brezilyada forvet arkası oynadığından gol atıyor,asist yapıyor..Bizde oynasa forvet arkası kim bilir ne yapar.. :) Serdar Özkan'a gelirsek almayız bence 2. bi hataya düşmeyiz :D
Yeni transferimiz Ali Turan idmana çıktı.
Galatasarayımız, çalışmalarını Metin Oktay Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.
Jupp Derwall antrenman sahasında basına ve taraftara kapalı olarak yapılan antrenman, Frank Rijkaard, Johan Neeskens, Nezih Ali Boloğlu, Albert Pujol ve Carlos Cuadrat yönetiminde, saat 10.30'da, ısınma ve açma germe çalışmalarıyla başladı.
Antrenmanın ana bölümünde teknik ve taktik çalışmalar yapıldı.
Kendisiyle 1 Haziran 2010 tarihinden itibaren geçerli olacak prensip anlaşmasına varılan Ali Turan, kondisyoner Fatih Yıldız yönetiminde salon ve sahada takımdan ayrı olarak çalıştırıldı.
Harry Kewell tedavisinin ardından salonda ve sahada takımdan ayrı olarak çalıştırılıyor.
Galatasarayımız, çalışmalarını 22 Nisan Perşembe sabahı saat 10.30'da basına ve taraftara kapalı olarak yapılacak antrenmanla sürdürecek.
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._3219068_n.jpg
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._1833228_n.jpg
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._5620429_n.jpg
Galatasaray hayran sayfasında böyle yazıyordu.
Serdar Özkan? :D
Ali Turan'ın sözleşmesi devam etmiyor mu Kayserispor ile?
Mustafa Pektemek haberleri tekrardan başlar. Ayhan+Barış+1 milyon diye :)
Elano'yu Ruslar istiyor diye haberler vardı. Doğruysa satsınlar hemen. İnş dünya kupasında 1 gol atar..
Serdar Özkan Galatasaray'da haberi olsa keşke yaa :p :D
Kayseri'ye müthiş bi ders verdik ,
Bence forvete yerli bir alternatif gelecek Musta Pektemek olabilir alınırsa müthiş bir iş basarmıs oluruz,
Gidecek oyuncular hemen hemen belli ; Servet,Topal,Jo,Caner hatta Arda da olabiilir
Orta sahaya Musa Cagıran'ı aldık Mehmet'i aratmaz o .
Evet Musa Çağıran Mehmet Topal'ı aratmayabilir ama ondan daha tecrübeli ve daha iyi bir çift yönlü ortasahaya kesinlikle ihtiyaç var. Keşke Nuri'yi alabilsek veya Hamit'i.
Topal'a takas formulü!
Milli ön libero ile 4 yıllık ön anlaşma imzalayan Valencia'nın 4 milyon Euro'luk teklifi Galatasaray'ı memnun etmedi. Mehmet Topal'da ısrarcı olan İspanyol kulübü, transfer için Zigiç'i de gözden çıkardı
Sabah Gazetesi'nin haberine göre Galatasaraylı Mehmet Topal İspanya'da gündemden düşmüyor. Menajeri aracılığıyla Valencia ile 4 yıllık ön anlaşma imzalayan Topal konusunda sıcak gelişmeler var. İspanyol ekibi, milli ön libero için 4 milyon Euro'luk teklifle Galatasaray'ın kapısını çaldı. Ancak sarı-kırmızılıların Valencia'ya yanıtı olumsuz oldu.
İki kulüp arasında görüşmelerin başladığını duyuran Superdeporte gazetesi ve Radyo 9, "Hayır" yanıtını alan siyah-beyazlıların bu transferden vazgeçmeyeceğini kaydetti. Radyo 9'a bağlanan Valencia Teknik Direktörü Unai Emery de, "Yönetimin bilgim dahilinde Mehmet Topal'ın getirilmesi için çalışması var. Topal'ın özelliklerini biliyoruz ve takımı güçlendirmek için aradığımız özelliklere sahip" diyerek 24 yaşındaki oyuncu için ısrarcı olduklarını vurguladı.
ZİGİÇ SESLERİ YÜKSELİYOR!
Galatasaray'ı 4 milyon Euro bonservis ücretiyle ikna edemeyen Valencia cephesi, takas önerisini gündemine aldı ve Sırp oyuncusu Nikola Zigiç'i gözden çıkardı. Jo ile yollarını kesin olarak ayıracak Galatasaray'ın, 2.02'lik forvete sıcak baktığı öğrenildi. İspanyol kulübüyle 2012 yılına kadar sözleşmesi bulunan Zigiç'in, Frank Rijkaard faktöründen dolayı sarı- kırmızılılara "Evet" diyeceği iddia ediliyor. Milli ön libero ile 4 yıllık ön anlaşma imzalayan Valencia'nın, "Zigiç+para" önerisiyle Mehmet Topal transferinde mutlu sona ulaşması bekleniyor.
LigTv
Mehmet Topal'ı göndermememiz Lazım bence öncelik Mustafa Sarp olmalı...
Bülent Timurlenk haftaiçi Twitter'da yazmıştı, ön protokol imzalandı diye.
Quote:
tmblnt;
Mehmet Topal, Valencia ile 4 yıllık sözleşme için ön protokol imzaladı. 8:40 AM Apr 21st via web
Topal'ın gitmesi maddi olarak bize mental ve teknik olarak Mehmet'in yararına.. Hayırlısı olsun.
Topal'in stilini Viera'ya benzetiyorum.. Giderse umarim kendisini gelistirir adindan bol bol söz ettirir.
Sarp gitmez bence alternatif olarak kullanılacaktır.
Bugün Habertürk gazetesinde Giovani'nin sene sonu geri yollanacağı yazıyordu. Umarım asılsız haberdir Giovani bizde kalırsa geleceği çok açık..
Cim Bom'dan Kartal'a tarihi çalım!
Florya’da G.Saray Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin’le yıllık 1 milyon Euro’ya prensip anlaşmasına varan Serdar’ın Beşiktaş macerası sona erdi.
27/04/10 11:53
http://im.htspor.com/2010/04/27/5109...jpg?1272379205
Bu sezon Beşiktaş’ta istenilen performansı bir türlü sergileyemeyen Serdar Özkan’la Beşiktaş’ın yolları ayrılıyor. Siyah-beyazlı forma altında bu sezon toplamda oynadığı 17 maçta gol ya da asist yapamayan ve bir türlü sözleşme imzalamayan Serdar’ın G.Saray’la görüşmesi Beşiktaş’taki sonunu hazırladı. Siyah-beyazlıların alt yapısından yetişen ve Mustafa Denizli’nin verdiği forma şansını iyi değerlendiremeyen Serdar Özkan, yönetimin sözleşme teklifini de bir türlü kabul etmemişti.
ARDA ÇOK İSTEMİŞTİ
Her fırsatta Beşiktaş ne derse onun altına imzasını atacağını ifade eden Serdar’ın, geçtiğimiz pazartesi günü Florya’da G.Saray Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin’le gelecek sezon için el sıkışması Beşiktaş yönetimini kızdırdı. Bunu duyan siyah-beyazlı yöneticiler genç yıldızla sezon sonunda yollarını tamamen ayırmaya karar verdi. Geçen sezon Gökhan Zan’dan sonra şimdi de ezeli rakibinin bir başka önemli yıldızıyla bonservis bedeli ödemeden anlaşma sağlayan sarı-kırmızılılar Serdar’la yıllık 1 milyon dolar karşılığında prensip anlaşmasına vardı. Daha önce Arda Turan da sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan yakın arkadaşı Serdar’ın alınması için yönetime birçok kez öneride bulunmuştu.
SERDAR’A CEZA KAPIDA
Özellikle Serdar’ın Sivasspor maçının devre arasında tribünde yer alan bir taraftarla girdiği sözlü tartışma teknik heyet ve yönetimin sabrını taşıran son damla oldu. Daha önce de birçok kez bu tip olaylar yaşayan, teknik ekip ve yönetimden uyarı almasına rağmen bir türlü uslanmak bilmeyen genç yıldıza ceza kapıda. Manisaspor maçına giderken de Mustafa Denizli’nin önünde bir taraftarla tartışan Serdar’a, Beşiktaşlı bir futbolcuya yakışmayan ve etik olmayan davranışlar içerisinde bulunmasından dolayı para cezası verilecek.
(VATAN)
Duaların kabul oldu Emre Abi :D
Gökhan Zan'dan sonra bir gereksiz transfer daha, boşa verecek çok paramız var herhalde. Yazıktır ya.
Böyle çalıma can feda ;) :D
Teşekkürler Adnan Sezgin :p