daha çok zaman var mert kimin kapatacağı belli olmaz:D
Printable View
daha çok zaman var mert kimin kapatacağı belli olmaz:D
Bi sen eksiktin Aykut.:D
Ben uyumaya gidiorum Şemsi kusluk sana emanet
Guslugu ben kapatiyorum bugün!
baran sen burdamıydın hala gelsene msn den konuşalım
sabahladim semsi bugün :) artik her cumartesi günü geleneksel olarak sabahliyorum :)
ama kusura bakma guşluğu ben kapatacağım:D
ya daha 22 dakika var guslugun kapanmasina :) biraz sohbet edelim kapatiriz sonra :D
tamam edelimde ben kapatmayı kafaya koydum kardeş:D
görüsürüz bakem :) ee semsi artik sabahlari seni buralarda cok görür olduk,tam uykunu almadan uykulu uykulu bilgisayari aciyon galiba :D
yoo ben hersabah erken kalkarım:)
erken kalk tabi iyidir,cik disari biraz kosu yap falan :D
ben aksamlari uyuyorum geceleri kalkip sabahliyorum en iyisi :D
yaw koş dedinde abi bende kondüsyon sıfır geçen halısahada maç yaptık iki turladım sahayı bayılıyordum az kala:D sonraki dakikalarda pek koşmadım:D
maalesef baran kaybettin ben kapatıyorum guşluğu:D
günaydın tsi c@feyi bugün ben açıyorum:D
günaydin arkadaslar :)
iyi geceler:D
saohbete buradan devam baran bu arada kuşluğu ben kapattım ben anlamam:D
Herkese Selamun Aleyküm.. (:
Merhaba Tansel.Aydın abiyle konuşcamda benim şu nicke bi baksa.Ben okur grubundaydım.Değiştiremedim.:(.Gerçekten çok huzursuz oluyorum artık.İsmimle değilde nickimle hitap edilmesi kötü birşey.:(
olum semsi ben 2 dakika gec yaziyom sen 7 dakika gecmis guslugun kapanmasi gerekiyo gene yaziyon,diyom kapattim guslugu :D
Neyse ee nerede kalmistik :)
bencede değiştir bnm dediğimi yap:D
olum ben anlamam ben kapattım guşluğu ben sadece onu belirttim:D
Zaten senin dediğini düşünüyorum.Ama Aydın abi şunu sölemişti.Ö.m leri okumam diye.Gerçekten değiştirirse çok çok sevinirim:(
allah allah biz burada guslukta nöbet tutalim,sabahliyalim sonra sen gel 1 saat kala gusluga sonra guslugu kapat,delikanliliga sigarmi bu :)
o zmn geçmiş olsun:D
ne alakası var be sen kapatmak içinmi sabahlıyon:D
olum ben guslukta sabahladim sonrada yeri gelincede kapatma görevi bugün benimdi ondan dolayi söylüyorum :D
neyse uzatmayalim :)