günaydın hepinize
Printable View
günaydın hepinize
günaydın millet Öss açıklanacak merakla bekliyorum
selam millet günaydın bugün sorunusuz bi şekilde bağlanabiliyorum internetime akşam rahat rahat sohbet edicez kuşlarda :D:D
yaf sanki kazanıcan isim oğuz du dimi usta :D
bende bekliyorum açıklanmasını ama bi yeri tutturamayacağım için açıklanmasa da olur zaten konuyla ilgili birkaç telefon görüşmesi yaptım bugün ertelerler heralde :D:D
evet açıklandı sonuçlar 27000 kişi 0 çekmiş
uykulu gözlerle sana sarı laleler aldım :D
selam millet..
nasıl açıklarlar ya ben erteleyin dedim :D
selam nart nabersin :D
problemi hallettim akşam kuşlarda rahat bi şekilde muhabbete başlıycaz kadroyu toparlayalım şimdiden :D
iyidir Sefareis, sen nasılsın demeye gerek yok herhalde :D telekomla problemi hallettiğine göre iyisindir
bakalım gece guşlar nasıl olacak :D
valla ismail in şarkısı gibiyim bomba bomba :D:D
guşlar gelseler bari akşam bizim grup gelse yeter 8 kişi :D
o kadar varmıydık ya :D
Günaydın millet :)
günaydın arkadaşlar bikaç gündür gece kuşlarına katılamıyorum kusura bakmayın ama bikaç gün daha katılamayacağım neler yapıyosunuz nasıl gidiyo :)
guşlukta hayat yok bea :D
Abi siz böyle gece muhabbet edince sabahtan akşama kadar uyuyomusunuz? :)
ben halen ayaktayım dün akşam 5-6 gibi kalmıştım, dengem şaştı valla :D
Abi nasıl iş öyle yav :D Dengenizi bozmayın. Gününüzü net başında ve uyuyarak değil arkadaşlarınızla gezip eğlenerek geçirin :p
o denge çoktan şaştı valla, düzelecek gibi değil.. zaten sıcaktan saat 4-5 e kadar bişey yapılmıyor :D
Valla bence dengeni yeniden oturt derim abi :D Neyse ben kaçtım :) Dershaneye gidip tercihlerimi yapacağım. Tahminen akşam 7-8 gibi gelirim yine :D
iyi günler, inşaallah iyidir durum vaziyet :)
Sağol :) Erken geldim biraz :p Tercihlerden önce bir babamın bürosuna uğradımda ordan giriyim dedim :D Daha zaman varmış :D
selam turksportal halkı :D
Biraz geç kaldık ama Selam Serhat :D
dün erken uyuduk.. bugun gece takılcaz ıns.. SImdıden selam oLsun gece kuşlarına...
arkadaşlar duydunuzmu fenerbahce Shev.. ile Anelkayı takas ediyormus :) Ben okudum baya güldüm sizinlede paylaşmak ıstıom
bende okudum fıkra gibi yaw :D
Şaka mı :n:Quote:
Originally Posted by SaMaNYoLu
ne kuslugu ben 10 dakika sonra yatıcam buralar size emanet hadi iyi geceler...:)
s.a. millet ben gelsdim
ayrıca haber kesin şakadır
Herkese iyi akşamlar iyi geceler :D Keyifler nasıl?
selam millet nasılsınız bugün
guşlar yine yok heralde :D
abi bu dükkan saat 12 de açılıyor