Partizan maçından alınacak sonuç bekleniyor %90. Tur atlanırsa ön libero alınacak, atlanmazsa alınmayacak diye düşünüyorum.
Printable View
Partizan maçından alınacak sonuç bekleniyor %90. Tur atlanırsa ön libero alınacak, atlanmazsa alınmayacak diye düşünüyorum.
Mehmet Topuz un fenerbahçe ile anlaştığını şu an tv ler son dk haberi ile verdi, klüpten doğrulama haberi bekleniyor...
Bu eğer gruplara kalırsak iyi oyuncu getiririz mantığı çok yanlış bence sen alırsın oyuncunu kurarsın takımını elersin elenirsin en azından oyuncu elindedir.Uefa'da devam edersin belki gider şampiyon olursun.Bayern Uefa'ya gideceği sene Toni,Klose,Rşbery gibi isimleri aldı.
Tutumlu: "Aurelio'nun mutsuzluğu yok"
Fenerbahçe'den Real Betis'e transfer olan Aurelio'nun menajeri Bayram Tutumlu, Milli oyuncunun Türkiye'ye geri dönmek gibi bir niyetinin olmadığını ve bu hafta sonu başlayacak olan La Liga'daki ilk maçına Huelva karşısında çıkacağını söyledi.
DHA'nın haberi şöyle devam ediyor: 2 gündür çeşitli basın ve yayın organlarında yer alan Mehmet Aurelio'nun Fenerbahçe'ye dönmek istediği yönündeki haberler üzerine görüşünü aldığımız ve gelişmeleri sorduğumuz Tutumlu, "Aurelio'nun hiç bir mutsuzluğu yok" dedi.
Real Betis'in lisans işlemlerini de hallettiğini belirten Tutumlu, "Aurelio'nun benimle de problemleri var gibi yansıtılıyor. Böyle bir şey yok. O burada gayet mutlu. Hafta sonunda Betis'in evinde oynayacağı Huelva maçına bir aksilik olmazsa çıkıp oynayacak. Tabii ki Fenerbahçe ve İstanbul'u özleyecek ama o bir profesyonel ve işinin geriğini yapacak" şeklinde konuştu.
Tutumlu, Fenerbahçe'nin Aurelio'yu yeniden almak gibi bir düşüncesinin olabileceğini, buna hakları olduğunu da ifade derek, "Ancak bunun yolu bu değil. Böyle bir düşünce varsa bizimle konuşurlar. Basından birileri ortaya asılsız haber atmış. Şu unutulmamalı ki Aurelio artık Betis'in sözleşmeli futbolcusu.
Kaynak : DHA
Hani lisans verilmemişti Fifa'dan ve TFF'de Nasıl oluyor bu ?
http://www.ligtv.com.tr/uploads/news...etTopuz006.jpg
Lige kötü bir başlangıç yapan Fenerbahçe'nin 2 önemli ismin transferinde imza aşamasına geldiği öğrenildi. Fenerbahçe yönetimi Kayserisporlu Mehmet Topuz ve Espanyol'un sol kanat oyuncusu Riera'yı açıklaması an meselesi..
Fenerbahçe'de transfer konusunda hareketli saatler yaşanıyor.. Gaziantepspor yenilgisiyle lige kötü bir başlangıç yapan Fenerbahçe'de Mehmet Topuz ismi yeniden gündeme geldi. Milli oyuncuyu uzun süredir kadrosuna katmak isteyen yönetim geçtiğimiz gün Kayserispor yönetimine yeni bir teklifte bulundu. Bu arada Mehmet Topuz ile her konuda anlaşan Sarı lacivertliler gelecek cevaba göre yılın transferini kamuoyuna duyuracak.
Öte yandan yurt dışında transfer çalışmalarını sürdüren Sarı lacivertliler Espanyol'da forma giyen İspanyol sol kanat oyuncusu Riera ile her konuda anlaştı. 26 yaşındaki İspanyol oyuncu asistleri ve isabetli ortalarıyla tanınıyor. Riera'nın Kulübü Espanyol ile 2010'a kadar sözleşmesi bulunuyor.
Kaynak: Habertürk
Mehmet Topuz transferin gerçekleşme ihtimali çok çok az İnanmak istemiyorum bu habere sonra hayal kırıklığına uğruyoruz :p :D
mehmet topuz haberleri dogrudur inş. ama pek zannetmiyorum
Mehmet Topuz haberleri her zamanki gibi yine yalan, bu yıl da satmaz Kayserispor onu. Aurelio üstüne para verse yine geri dönmesini istemem, gündeme bile gelmesin artık.
mehmet topuzu satmıyorus diye bağırıoyo kayseri yönetimi bunlar yine de yazıo ya kardeşim şu Süleyman Hurma mıydı neydi manegerleri bu adamı meşhur ettinis ya bu kolpa haberler yüzünden o adamı görmek istemioz artık ya
Mehmet Topuz kalack diyoz hala adamlar yazıp çiziyo bu saatten sonra Topuz satılırmı akıl var mantık var lig başlamış gerçi normaldede satmıyoruz ama anlamıyolar
Fenerbahçe c.ronaldoyu alsa inanırım ama m.topuz imkansız..
:D
Riera için Liverpool'un teklifini reddetmiş Espanyol diye bir yerde okumuştum.Ne kadar doğru bilemem..
Mehmet Topuz haberleri her sene olduğu gibi yalan,yahu bu basın bu kadar mı yüzsüz olur.Süleyman Hurma o kadar afiş bastırdı,bas bas bağırıyor her yerde satmayacağız diye.Satmaz Kayseri M.Topuzu.
Satmasın:)
Riera güzel transfer olur aslında..Ayrıca Aurelio gelmeyecek bu kesin
Şu saatten itibaren en az 3 transfere ihtiyacımız var
Sol Kanat,Ön Libero ve olursa orta saha..
Bizim transfer politikası muamma. Eğer yeni transferler yapılmazsa bu sezon tüm kulvarlardan umut kesilir. Kadroda çok istikrarsız futbolcu var.
TFF tarafından 22.08.2008 tarihinde kulübümüze tebliğ edilen, FIFA Futbolcu Statüsü Komitesinin Tek Hakimi tarafından 15.08.2008 tarihinde alınan karar ile Mehmet Aurelio'nun Real Betis takımına kayıt edilmesine ilişkin olarak, İspanyol Futbol Federasyonu yetkilendirilmiş ve bu şekilde futbolcu ile kulübümüz arasındaki istihdam ilişkisi sona ermiştir. İstihdam ilişkisinin bu şekilde sonlandırılmasına ilişkin muhtemel tazminat talepleri bilahare karara bağlanacaktır.
Kulübümüz, futbolcumuza geçmiş hizmetleri sebebiyle teşekkür etmiştir. Artık arkaya bakmadan ileriye yürümek gerekmektedir. Yüzyıllık kulübümüz, ayrılan tüm futbolcularının yerini yeni futbolcular ile doldurmuş ve tarihi başarıları yenilenen kadroları ile elde etmiştir. Değişmeyen tek şey, Fenerbahçe Spor Kulübü ve onun yüksek idealleridir. Mevcut kadromuz ile yola devam edilecek, kadro yenilemesi teknik ekibin istekleri doğrultusunda yapılacaktır. 2008-2009 futbol sezonunda mücadele edecek kadromuzun, kulübümüzün yüksek beklentilerini karşılayabileceğinden en ufak bir şüphemiz yoktur. Kadromuz, hedeflenen başarılara ulaşabilecek güç ve tecrübeye sahiptir.
Fenerbahçe Spor Kulübü
Fenerbahçe kesinlikle ortasahaya birini almalıydı..
Partizan'ı bu kadroyla ve kadrodaki eksiklere rağmen geçebiliriz.Ama gruplar ve Turkcell Süper Lig'de ben bu sezon başarı beklemiyorum.Eğer gruplardan Uefa'ya gidersek iyi bir başarı yakalamış oluruz.
iyi de teknik ekip zaten transfer istiyor. Aragones kaç kere dedi zaten
yönetim öle diyecek tabi....ihtiyacı olduğunu alenen beyan etmesi transfer edilmesi düşünülen oyunculun fiyatını yükseltecektir....yönetimde çok iyi biliyor ki kadro yetersiz...
Transferi kapattı mı şimdi Fb ? Benim görüşüm 1 DM almazlarsa çok zorlanırlar. 1 oyuncu almaları lazım o bölgeye.
Hele bir şampiyonlar liginden elenelimde ondan sonra alırlar bir gecede 3 kişiyi :mad:
İlginç, yönetim yani resmi site Aragones'i yalanladı...
Aragones ne demişti? Transferde sorumluluk yönetimde.. Yönetim ne diyor? İsterlerse alırız.
Ben bu sahneyi hatırladım. Zico adam istemiş yönetim almamıştı ve bu olay sonrasında zico anlatınca öğrenilmişti...
Yönetim yanlış yapıyor.. Fenerbahçe...
Olmaz kardeşim olmaz bu kadroyla olmaz.Geçen sene bu takımda direk oynayabilecek sadece 14 kişi vardı ve sayı azdı.Bu sene ise bu sayı 12 ye düştü bence 12 den de az ya neyse.Transfer konusunda ki laitlik ne anlamak mümkün değil.Bu takıma bir ön libero,bir sol açık ve bir forvet lazım.
Semih sakatlandı yok.Kim oynıycak Partizan maçıında Güiza ile beraber.Allah korusun Güiza'ya şimdi bir şey olsa napı caz İlhah Parlak'la sezonun en önemli maçına çıkıcaz.Takımın bencine bakın bizi kim kurtaracak Can Arat'mı Gürhan'mı Yasin'mi,Ali Bilgin'mi sadece gülerim bu yedek kulübesine. Olmaz kardeşim olmaz büyük takımsan takımında en az çok iyi 3 forvet ve direk oynayabilecek 18 kişi olması lazım.Fenerbahçe yönetimi sakın biz kurumsal bir yapı kurduk demesin.Çünkü kurumsal yapıyı kırmuş takımlar.Teknik direktörlerinide alacağı oyuncularıda taaa önceki sezonun ortasından belirliyor.