:) Bence ucuza kapatacağız Melo'yu.Bu olaydan dolayı fiyatı düşer. Başka da alıcısı çıkmaz.
Printable View
:) Bence ucuza kapatacağız Melo'yu.Bu olaydan dolayı fiyatı düşer. Başka da alıcısı çıkmaz.
Evet değişik bir bakış açısı. Yararımıza olabilir :D
rieyra melonun ağzını burnunu kırsa acaba verilecek ceza ne olurdu hadi bakalım beyin fırtınası yapalım :D
Rierada yediği dayakla kaldı :D :D :D :D
:) 2 ihtimal var. ikisinde de riera yolcu. 1. ihtimal ikisi de sezon sonu gider. 2. ihtimal ucuza alırız melo'yu ama riera gider.
neden ucuza alıcaklarını hala anlamış değilim bu adam kariyerinin en iyi sezonunu burda geçirmedimi ?
Galatasaray Kulübü'nde Divan Kurulu başkanlık seçiminde, 366 oy alan mevcut başkan İrfan Aktar yeniden başkan oldu. Diğer aday Türker Arslan ise 340 oy aldı.
Melo yaptığı bu hareketten sonra gözümde en küçük bi değeri kalmadı.Bonservisi alınmasın ve derhal terketsin bu kulübü.
Yahu siz hiç mi sinirlenip kavga etmediniz hayatınızda. Onlar da insan. Uzaylı degiller. Kavga ettiginiz arkadasınızla sonradan barısıp can ciger olmadınız mı ? Abartmayın bu kadar. Olur böyle şeyler. He eğer tekrarlanırsa, bir cok defa olursa böyle 'büyük' şeyler o zaman gönderilir..
riera'nın gözünün resmine bakarak şunu söyleyebilirim , yakını olsam şikayetçi olmasını söylerdim , melo tutuklanır , ceza alırdı.
Ee Riera'nın eline ne geçicek ? Yahu adam affetti affetti. Daha ne istiyorsunuz ? Silah çeksin vursun istiyorsanız. Büyüttükçe büyütüyorsunuz.
ben abartmıyorum böyle bir tavsiye verirdim , kendi yakınıma olsa yine aynı tavsiyeyi veririm
eline ne geçicek ? belki biraz adalet , melo'yu affetmek , süper finalde oynatmak adına oynanan gururu , yöneticilerinden , teknik ekibinden bulamadığı adalet , bu geçebilir eline .
Galatasaray 62 - 50 Fenerbahce
3. periyod sonucu
Melo twitterdan basket taraftarına övgüler göndermiş :)
ya siz hiçmi yakın bi arkadaşınızla vs. kavga edip barışmadınız görende sancak adam her hafta birini dövüyo takımda
Tebrikler Yenilmez Armada :)
Galatasaray MP 84-72 Fenerbahçe
Edit: Daha yeni eve geldim yeni haberim oldu vurmayın :(
tamam biraz fazla hırpalamış ama kim biriyle kavga ederken çok canını yakmim kalıcı hasar bırakmim gibi düşünür sinirden ne yaptığını bile bilmez insan kavga ederken önemli olan olayın çıkış noktası ve o çıkış noktasındaki sorunu halledip barışmış olmaları bence ne kadar hırpalanma olduğunun önemi yok bu sorun aşıldıkça
Melo'yu mu savunuyorsun yoksa ben mi yanlış anlıyorum?
Olay basit, oynamayanı dövüyorlar. :D
Olayın çözüme kavuşması rakip taraftarların hoşuna gitmeyen bir durum.Galatasaray her anlamda bu kadar başarılı bir şekilde ilerlerken ortaya çıkan bu olayın büyükbir krize dönüşmesi ve bizim ilk 11'de ve hırsla oynayan,takıma büyük katkıda bulunan oyunumuzun kadro dışı kalması ya da kulüpten ihracı haliyle rakip taraftarların sevinmesi için çok güzel bir neden. Bu gerçekleşmeyince hayal kırıklığı yaşıyor olmaları da normal. Biz önümüze bakalım,yolumuza devam edelim. Oyuncularımız gereken cezaları alırlar, barışmışlar zaten ama eskisi gibi olmalarını beklememek lazım.Takımdaki diğer oyuncular toplanıp melo-riera adına Fatih Terim'den özür dilemeye ve af dilemeye gittiklerine göre onlar da affetmiş oyuncuların hatasını.
"Şampiyonluk uğruna herşey mübahtır mantığındasınız" demeye getriyor rakipler ama kendi takımlarında böyle brir olay olsa aynı tepkiyi vermiyorlar.Hedefe az kaldı Allah'ın izniyle...
Şampiyon olamasak da benim takımım bu sene çok iyiydi. Bu son 6 maçlık periyodu atlatır.
Şimdi aklıma geldi eğer olurda Melo sezon sonu giderse.Bence 10 numara tekrardan Necati'ye verilmeli.Kendisi Feldkamp'ın kurbanı olmuştu en iyi döneminde.