Bu arada Franco sonradan dahil olabilir kadroya. Escude iyi gibi sanki bu sene. Geçen sezon sonunda da sağlamdı.
Printable View
Bu arada Franco sonradan dahil olabilir kadroya. Escude iyi gibi sanki bu sene. Geçen sezon sonunda da sağlamdı.
Oğuzhan hazırlık maçlarında kötüydü. Antrenmanlarda bile kötü olduğunu yazan muhabirlere rastlamıştım. Hem 4-2-3-1'de Oğuzhan, Fernandes ikilisi çok yumuşak kalıyor. Ben Bilic'in ikisini bir arada sahaya süreceğini düşünmüyorum. Ancak Fernandes Valencia'da olduğu gibi geride oynamayı kabul edecek ki Oğuzhan'da önde on numara pozisyonunda oynayacak. Fernandes göbekteki ikilinin önünde oynamaya alıştı. Oğuzhan ve Fernandes'li yapı top bizdeyken iyi ama rakipteyken orta saha çabuk geçiliyordu. Atiba, Veli ile rakibe orta sahada sertliği hissettirirsin. Atiba top yapabilen bir oyuncu topu her türlü öne taşır. Bilic'in Veli'yi sıklıkla oynatacağını düşünüyorum.
http://u1308.hizliresim.com/1d/9/r9dbt.jpg
Sağ açıkta muhtemelen Gökhan Töre oynayacaktır ama sezon öncesinde beklentileri veremedi. Dentinho ise yabancı sınırlaması kurbanlarından diyebiliriz. Kimin oynadığına göre de solbekte ya yeni transfer ya da İsmail oynar.
UEFA'daki muhtemel rakiplerimiz:
FC Kuban Krasnodar (RUS)
Tromsø IL (NOR)
SV Zulte Waregem (BEL)
CS Pandurii Târgu Jiu (ROU)
FC Dila Gori (GEO)
Rumen veya Gürcü takımlarını tercih ederim. Diğerleri her an sürpriz yapabilecek takımlar.
Hangisi gelse farketmez. Eğer UEFA'da adam gibi oynayacaksak hepsini rahat geçmemiz lazım.
Rizespor maçını 1-0 kazandık, 90'da Pedro attı. Adamı defans aldık forvet çıktı. :D Takım kötü değildi, gayet iyiydik bugün. Topu ayağımızda tutuyoruz, top çeviriyoruz, pas yapıyoruz. En önemlisi takım halinde pres yapıyoruz. Ama gol sorunumuzun olduğu çok açık, Almeida ile gerçekten olmuyor. Hiçbir varlık gösteremedi bugün. Dentinho ve Mustafa girdikten sonra biraz hareketlendi ön taraf. Atiba 10 numara transfer, Cisse'nin upgraded versiyonu resmen. Artık defans ile orta saha arasında bir kopukluk yaşanmıyor, çünkü orada Atiba adında bir bağlantı var. Çok teknik ve akıllı oynuyor, takımı rahatlatıyor.
Son vuruş üstadı bir forvet ve vasatın üzerinde bir sol bek ile uçarız bu sezon.
Yahu şu maçı izleyemedim! Varmıdır geniş özeti falan bulamıyorum aramadığım yer kalmadı.
maçi izledim hemen hemen 70 dakika falan evet atiba baya iyiydi ama besiktas hucumda cogalamiyor hucum kombinasyonlarini gelistirmesi lazim yoksa ligde çok SIKINTI yasarlar.
Pedro Franco nasıl kafa vurmuş öyle resmen top mermi gibi gitmiş.
[YOUTUBE="NO2xgjfP2wc"]BJK-RİZE HAZIRLIK MAÇI[/YOUTUBE]
Ben Beşiktaşın yerinde olsam Almeida satardım.Bir Gs li olarak diyorum ki Pektemek-Eneramo ikilisi de çok iş yapar özelikle Pektemek Türk futbolu açısından da önemli
Bu arada kaptanlık bandı Ersan'da idi maçta değil mi yoksa ben mi yanlış gördüm ? Daha sonrada Necip girince kaptanlığı devraldı Ersan çıktığı için.
Ben Fernandes'in kaptan olmasını zaten saçma buluyordum. Sivok varken neden Fernandes?
cok erken ama bence tolga yada sivok kaptan olmali
Saçma değil gayet mantıklı bir hamle ama dün niye kaptan olmadı bende anlamadım. Bu kaptanlık konusu iyice sıkmaya başladı. Önder Özen madem futbolun tek patronu, çıkar söyler Beşiktaş takımının kaptanı bu oyuncudur diye ama yok işte. Takım profesyonel bir şekilde yönetilecek denilirken en basit konularda bile amatörce yanlışlar yapılıyor.
Bence biz -olaya dışarıdan bakanlar- bu olayları fazla büyütüyoruz. Akışına bırakmıyoruz, şu şöyle yapıyor, bu böyle yapıyor, şu şunu demiş, bu bunu demiş diyerek paranoya yapıyoruz. Ben bu tarz şeyleri dışarıdan tartışmayı pek sevmiyorum. Sezon başlar ve kaptan belli olur. Bu kadar net. Beklemek lazım bazı şeyler için.
BJK-TS Bilet fiyatları... Kuzey Kale Arkası 30.00 TL, Doğu Tribün 60.00 TL, Batı Tribün 90.00 TL, Batı VIP - 200.00 TL
Edit: Görkem yazmış. Fiyatlar fazla gibi geldi bana. O stadda, o saatte bir maça daha az rakamlar olabilirdi.
Katılıyorum. Gitmeyi düşünüyordum ancak o stadyumda kale arkasından maç izlenmez. Bende 30 liradan fazla veremeyeceğime göre gidemeyeceğim.
Haber yazısına dikkat. :D
http://img16.imageshack.us/img16/8590/qfn8.png
Hahah habere bak. :D vay bilic sen neymissin be :)
Almeida'da bel fıtığı bulguları çıkmış.
Öncelik sol bek sanırım ama ben Ersan'ın sol bekte idare edeceğini düşünüyorum. Bize acil olan, öncelikli transfer bence forvet ama eldeki forvetlerden biri gönderilmedikçe bu iş zor. Yani 6 aylığına olsa bile Gekas alınabilse var ya ilaç gibi gelir. Sadece 6 ay.
ALİ ECE: FB'nin, GS'nin sattığı kombineler ortada. Beşiktaş'ın sattığı kombine sayısı 7000. Sadece Twitter'da görüyorum Beşiktaşlıları.
Ali Ece: Artık olmuyor Sayın Başkan! Önümüzdeki hafta netleşecek. Kimdir bu NETLEŞECEK? Çek futbolcu mu?
ALİ ECE: Almeida'da fıtık riski varmış ya! Ne olacak, Almeida yüzünden Beşiktaş taraftarının % 90'ında fıtık riski var!
ALİ ECE: Bu sezon verilen sözleri tutma sezonu. Sen Ronaldinho ismini zikrediyorsan, Ronaldinho'yu getireceksin.
ALİ ECE: Sen Ronaldinho'yu getiremiyorsun söylediğin halde, bir de Fernandes'i satarsan taraftar tabii ki seni yerden yere vurur.
ALİ ECE: Adebayor'u da sen söyledin, aklına soktun, şartlandırdın taraftarlarını. Sonra, Eneramo'yu getirirsen tabii eleştirirler.
ALİ ECE: Beşiktaş yönetiminin yüzde 49'luk kısmına sesleniyorum; siz haber ajansı mısınız?! Sürekli demeç verip fiyat artırıyorsunuz!
ALİ ECE: Haziran ortası, Önder Hoca, Fernandesle konuştu. Fernandes'e planlarından bahsetti ve çok heyecanlandı Fernandes. Yıllık 2.5 milyon imza parası konusunda anlaşıldı, sonra 1 hafta geçti, Mendes devreye girdi ve imza parasını 3 milyon yaptı. Fernandes'e de 'sezon sonuna kadar bekle, Fb-Gs'yi birbirine düşürüp yıllık 4 milyon imza parasına anlaşırız dedi. Daha sonra Fernandes sözleşme uzatmaya ikna olmuşken vazgeçti.
ALİ ECE: O adamları (YD), Dortmund'a 8 sene yönetici yap, bak bakalım kaç kişi geliyor?! 2000 kombine satlırsa, Ali Ece değilim.
ALİ ECE: Twitter'de Beşiktaşlılık ne kadar güzel ya! Herkes çok güzel konuşuyor; ama kombine rakamı 7 bin. Sat tabletini, al kombineyi.
TRTSPOR - FUTBOL KEYFİ PROGRAMINDAN
1- Önder Özen
2- Ali Ece
3- Güntekin Onay
Sabaha kadar konuşsunlar, dinlerim. :)
@erginaslan
Ali Ece 2019 kongresinde Baskan adayi olacak. (Uyelikte 5 yili doldurmus olacak) O yuzden bagimsizlar uye olun...
Kombine konusunda diyeceğim şu ki Beşiktaş taraftarı gişe taraftarıdır. Yeni statla birlikte kombine satışı epey artar.
Önder Özen Yardımcısını Seçti!
Kendisine yardımcı olarak NTVSPOR'dan çalışma arkadaşı Fatih Baltepe'yı seçti.
Beşiktaş Yönetimi, 20 Ağustos Salı günü Vodafone ile herkes tarafından beklenen sözleşmeyi açıklayabilir..
İyice uzadı bu iş.
26 AĞUSTOS 2013 PAZARTESİ
KAYSERİ ERCİYESSPOR - BEŞİKTAŞ A.Ş. (KAYSERİ B.Ş. BLD. KADİR HAS - 21:45)
http://l1308.hizliresim.com/1d/h/rjggp.jpg
Off Off Off Formaya gel...Efsane...Yarından itibaren Kartal Yuvaları'nda.
@ErayEAydemir
Arkadaşlar Beşiktaş'ta sağlık ekibi ile yollar ayrıldı
Bu formalar bir harika dostum. :) Sağlık ekibi için verilen karar ise, geç bile kalınmış bir karar diyebilirim. Yeni sağlık ekibinin başında da, Ertuğrul Karanlık olacakmış.
★Önder Özen'in açıklamaları...
• Fernandes benimle yaptığı toplam 4 görüşmede, İstanbul'da ve Beşiktaş'ta mutlu olduğunu söylemişti.
• Benim Kolombiya'da şirketim olduğu, transferlerin buradan yapıldığı dedikodu değil ithamdır. Mahkemede hesaplaşırız.
• Atletik Performans departmanına önümüzdeki yıl İtalya'dan biri katılacak. Milan'ın yapısına benzeyecek.
• Sol bek transferi olacak. İstersek bugün de yaparız ancak oraya 'geçici' bir çözüm düşündüğümüzü daha önce söylemiştim.
• Zaman zaman aldığım yükün altında bocalamış olabilirim, hata yapmış olabilirim ancak ağzımdan 'istifa' kelimesi çıkmadı.
• İbrahim Toraman'dan kaptanlık alınmadı, kendisi de bandı iade etmedi zaten. Kendisi bu takımın kaptanıdır.
• Sportif direktörlüğün okulu yok. Türkiye'de daha önce yapan biri olsaydı, gidip ders alırdım.
• Ben verdiğim bütün kararları yarınları düşünerek veriyorum. Asla bugünler için yarınları ipotek altına almıyorum.
• Belki yapılması gerekenlerin, belki yapılmaması gerekenlerin örneğini veriyoruz. Bunları önümüzdeki yıllarda göreceğiz.
KAYNAK: @Medya_Besiktas
Yiyemeyecekler bu adamı.