Hemen güncellenmez yahu :)
Printable View
Niye sözleşmesini fesh ettik anlamıyorum Leo Franco piyasası olan bir kaleciydi 3-4 m € gibi bir bonservise yollayabilirdik bence.
"Serdar ve Hakan gidebilir!"
''HAKAN VE SERDAR'IN GİTMESİ SIKINTI YARATMAZ''
Düren, henüz sözleşme yenilemeyen kaleci Hakan Arıkan ile Serdar Özkan'ın, Galatasaray'a gitmesinin herhangi bir sıkıntı yaratmayacağını söyledi.
Bu iki oyuncuya teklif yaptıklarını ve kalmalarını istediklerini dile getiren Mete Düren, ''İki oyuncu Galatasaray'a giderse bu Beşiktaş'ta bir sıkıntı yaratır mı?'' şeklindeki bir soruyu da, ''Türk futbolu için hayırlı olsun deriz. Başka bir sıkıntı olmaz'' diye yanıtladı.
Beşiktaş'ın birinci kalecisinin Rüştü olduğunu hatırlatan Düren, sözlerini şöyle sürdürdü:
''Rüştü kariyerinin zirvesinde olan, ancak sonlarına da gelmiş bir kaleci. Dolayısıyla gelecek Hakan'ın ellerinin arasında ama bunu artık ellerinden kaçırır ya da kaçırmaz bu onun kararı. Biz Hakan'ın kalmasını istiyoruz. Kendisine, kulübün şartları elverdiği ölçüde bir teklif yapılmıştır. Buna rağmen 'başka bir ücretle de olsa başka takıma gidip birinci kaleci olmak istiyorum' derse onun şahsi kararıdır, buna da saygı duymamız gerekir.''
''FUTBOLCULARA PERFORMANSINA GÖRE DEĞER BİÇİLDİ''
Mete Düren, Serdar Özkan için de aynı şeyin geçerli olduğunu anlatırken, ''Futbolculara bir sezondaki veya bir sözleşme dönemi boyunca gösterilmiş performansa göre bir değer biçildi. Serdar da bu bunu beğenip beğenmemekte serbest. Kapımız ona açık. Eğer 'karar verdim, kalıyorum' derse, bizim oyuncumuz olarak kalacaktır. Hayır ben bu parayı beğenmedim, gidiyorum derse onun bileceği iştir'' şeklinde konuştu.
Beşiktaş'ın lisans konusunda bir takım belgelerinin eksik olduğunu kabul eden Düren, ''Bu konuda bir takım belgelerin eksikliğinin söz konusu olduğu doğru, bununla ilgili çalışmalar bu hafta içinde tamamlanacak ve söylenen son tarihten önce bu belgeler verilerek. Bu sorun aşılır. Bütün kulüplerde olduğu gibi bir anlaşma söz konusu, bu anlaşmaya göre davranacağız'' diyerek sözlerini tamamladı
LigTv
Fener ve Cim Bom onun peşinde!
Fransa'nın önde gelen spor gazetelerinden L'Equipe, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın; Valenciennes'de top koşturan Milan Bisevac'ı transfer etmek istediğini iddia etti.
Gazete, iki ezeli rakibin stoper mevkiine takviye yapmak istediğini ve sezon sonunda Valencienne kaptanlığı yapan Sırp futbolcuyu kadrolarına katmayı hedeflediğini öne sürdü.
2008'den beri Ligue 1'de Valenciennes forması giyen 26 yaşındaki defans oyuncusu, ülkesinde ve Fransa'da hava toplarındaki hakimiyeti ve zamanlamasıyla tanınıyor.
2007'de Kızıl Yıldız'dan Lens'a transfer olarak Fransız futboluna giriş yapan ve bu sezon Valenciennes'de başarılı bir performans sergileyen Bisevac için yaklaşık 4 milyon euro bonservis bedeli istenmesi bekleniyor.
LigTv
haber ne kadar doğru bilmiyorum ama eğer doğruysa Galatasaray Servet'i 4-6M€ ya Rusya'ya satıp ordan gelecek parayla alabilir Bisevac'ı...
Kötü kaleci olabilir ben acıkcası begeniyordum ama 1 degil 2 deigl yaptıgı hatalar hep bizi etkiledi olumlu yönde sonrasında sogudum ve begenmemeye başladık ama kesinlikle kariyeri olan bir kaleciydi taraftar her zaman arkasında durdu tribüne cagırdılar destek verdiler Fener macıda bardagı son tasıran damla oldu bize yakısan yine teşekkür edip ugurlamak , gerçi kurtardıgı bi macı hatırlamıyorum ama :) olan oldu umarım bu sene akıllı transferler yapıp star degilde mücadele eden tekmeye kafa sokan oyuncular alınır.
Herşey gönlünce olsun Leo
Leo Leo Leo Francoooo , Franco Franco Leo Francoooo...
Hakan Arıkan'ı pek istemem de Serdar Özkan'ı isterim gerçekten..
Hakan Beşiktaşla anlaşmaya varmış.
Bisevac kim ya antin kuntin adamlar buluyolar..
oh be hakan arıkan beşiktaşta kalacakmış. aykut-ufuk olsun kalemiz..
Bence yetersiz kalır o 2'li Avrupada..Hakan'a gerek yok tabii ki ama inş. yönetim bi hata yapıp yine yabancı kaleci almaz..Onur'u alsak hiç fena olmazdı ama TS bırakmaz :n:
Rinaudo iddiası!
http://www.sporx.com/images/1/29/9760_B_001.jpg
Galatasaray’ın, Arjantinli orta saha oyuncusu Andres Rinaudo’ya kanca attığı ileri sürüldü.
Transfer haberleriyle bilinen footballpress.net internet sitesi, ülkesinde Gimnasia Esgrima takımında forma giyen 22 yaşındaki genç oyuncunun Cim-Bom’un yakın takibinde olduğunu iddia etti.
Haberde, İngiliz devi Chelsea’nin de, bonservis bedeli 3 milyon euro olan başarılı futbolcuyu kadrosuna katmak istediği kaydedildi.
06.05.2010
Kaynak: Sporx
Gerek yok Güney Amerika'lı oyuncu almaya bize Avrupa'lı adam lazım..
Rijkaard'dan şok rapor!
http://i.milliyet.com.tr/YeniAnaResi...r--634965.Jpeg
Kadroyu yetersiz bulduğunu açıklayan Hollandalı teknik adam, şimdi de hepsi yabancı olmak şartıyla birer stoper, sol bek, forvet ve iki de orta saha transferi yapılmasını istedi
RAPOR FUTBOL ŞUBESİNDE
Habertürk'ün haberine göre, Galatasaray’ın “Kadromuz yetersizdi” açıklamalarıyla gündeme oturan teknik direktör Rijkaard, yönetime verdiği raporda transfer isteğini yineledi. Rijkaard’ın futbol şubesine ilettiği raporda, “Bir stoper, bir sol bek, iki orta saha oyuncusu, bir de forvete ihtiyacımız” var dediği öğrenildi. Ancak teknik adamın verdiği bu raporda alınacak 5 futbolcu için de, “Yerli değil, yabancı olmasını istiyorum” demesi ve bunda ısrarcı olması, yönetimi ikinci defa şoke etti.
YÖNETİM ARA YOL ARIYOR
İstanbul BŞB maçından sonra yaptığı açıklamalarla gündeme bomba gibi oturan Hollandalı teknik adam, özellikle Harry Kewell ve Milan Baros’un yaşadığı sakatlıkların ardından kadroda büyük bir sıkıntı yaşadıklarına dikkat çekmiş ve aynı kalitede oyunculara sahip olamadıkları için bu sonucun geldiğini vurgulamıştı. Rijkaard’ın bu isteğine karşılık olarak, gerek mali durumları sebebiyle gerekse yabancı kontenjanı yüzünden büyük sıkıntıya giren yönetimin, ara yol bulmaya çalıştığı belirtiliyor.
İSİMLERİ SEZON BİTİNCE BİLDİRECEK!
Rijkaard’ın yöneticilere verdiği raporda alınmasını istediği isimleri sezon sonunda bildireceği, şimdi yönetim kanadında merakla bu ikinci listenin beklendiği vurgulandı. Hollandalı teknik adamın özellikle savunmaya ve orta sahaya dünya çapında yıldızlar istemesi, yönetimi kara kara düşündürüyor. Rijkaard’ın istediği oyuncuların alınmaması durumunda ise ayrılmasından korkuluyor.
Kaynak: Milliyet
----------------------------------------------------------------------------
Gio, Jo, Kewell, Franco, Elano yollanıcak büyük ihtimal ya da Elano yerine Keita gidecek...
Franco gitti zaten :) Sol bek istediğine göre Caner de gidiyor.
Haber doğruysa eksik yerleri iyi tespit etmiş.Umarım ihtiyaca göre adamlar alınır.
5 yabancı istemiş habere göre. Neill, Keita ve Baros kalır gerisi gider o zaman.
Doğrusu da o olur bence .. Belki bi nebze Dos Santos da kalabilir ama onun haricindekiler gider.. Elano bana kalırsa dünden razı gitmeye hiçbir şey oynamadı bu sene .. Kewell da kalabilir aslında =)
Kewell kalmalı bence de.
Bu arada Leo Franco'nun feshi resmi sitede hala yok ??
Dünya Kupasındaki performansına göre Keita da gidebilir.
Bugun Fanatik te okudum ne kadar dogrudur bilmiyorum ama yanındaki adama pas atamayan stoper istemiyorum diyerek Servet'i kapının önüne koymuş Rijkaard ayrıca zırt pırt sakatlanan Gökhan Zan ve Emre Güngör'ü de istemiyormuş, Emre Aşık da aktif futbol yaşantısını noktalayacakmış.. Bu isimlerin tek ortak özelliği Euro 2008 kadrosunda bulunmaları ve tecrübeli olmaları..
Bence dogru seçimler yapılırsa bu isimlerden daha iyi adamlarla sağlam bir savunma kurulabilir özellikle Servet'in talibi çok gönderilmeli.. fakat gazetenin de söylediği gibi savunmada çok sağlam tecrübelerden yoksun kalacak takım bir kere de bir den çok defans oyuncusunu takıma adapte etmenin zorlugunu biliyoruz umarım Neill ile iyi bir ikili oluşturacak isim defasın ortasına alınır
İngiliz basınına konuşan Arda Turan'ın menajeri Ahmet Bulut, genç kaptan ile Arsenal ve Liverpool'un ilgilendiğini doğruladı.
http://media4.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNB...arij.widec.jpg
NTV Spor
Güncelleme: 10:47 TSİ 07 Mayıs. 2010 Cuma
Galatasaray'dan ayrılması gündemde olan kaptan Arda Turan'ın menajeri Ahmet Bulut, genç futbolcuya Avrupa'dan gelen teklifleri doğruladı.
Sport.co.uk'a konuşan Bulut, İngiltere'den Arsenal ve Liverpool'un Arda Turan ile ilgilendiğini doğrularken "Arda ile birçok kulüp ilgileniyor. Arsenal ve Liverpool da bu kulüplerin arasında yer alıyor. Şu ana kadar resmi bir teklif yok fakat ücret konusunda araştırma yaptıklarını biliyorum. Buna karşın futbolda hiçbir şey belli olmaz" açıklamasını yaptı.
Arda'nın menajeri Ahmet Bulut 23 yaşındaki genç futbolcunun milli takımla beraber Amerika'da kamp yapacağını ve son kararın bu kamptan sonra verileceğini kaydetti.
Arsenal ve Liverpool'un bugüne kadar yaptığı transferlere bir bakın Arda kadar formsuz bir adamı hiç transfer etmişler mi?
Arda'nın Premier ligte başarılı olacağını hiç sanmıyorum. Almanya veya İspanyayı tercih etmesi daha mantıklı olur.
Gitsin artık bence.Kim isterse gitmeli.Takımda ki dengeleri bozuyor.Oyun içerisinde bir kaptanın, bir 10 numaranın yapmıycağı sıklıkta bencillik yapıyor.Göre göre boş adama atmayıp topu geriye veren, ve bunu her maç yapıp Gio, Elano gibi adamlar dahil bir çoğumuzu çileden çıkaran birisi oldu Arda.
Böyle bir durum varsa Arda'yı tutmak çok çok zor artık ..
Keşke İspanya'ya gitse...İngiltere'yi kaldıramaz bana göre.
Arkadaşlar bu tür haberleri sabit başlıklar altında paylaşırsak sevinirim.
S.Özkan G.Saray'da gibi gibi...:)
Arda iyi topçu ama onun temposu ingiltereyi kaldırır mı bilmem..
hayırlısı olsun, umarım kendisi için en güzel takımı seçer bizimde avrupada bir gururumuz daha olur..
Arda bence İngiltere'yi kaldıramaz Torres'in bile zorlandığı Lampard, Gerard iki çok güçlü oyuncuların anca ayakta kaldığı bir ligi Arda'nı biyolojik yapısı kaldırmaz bence...
Arda İspanya'ya giderse orada kolay uyum sağlayabilir bence.Sevilla,Villareal veya Valencia'dan birine gitse çok güzel olur ya. :p
Benayoun gibi sıska bir oyuncu Premier Lig'e uyum sağlayabiliyorsa bence Arda da kaldırabilir tabi ki kendini çok geliştirmesi gerekir yaz kampında. Eğer öyle bir durum varsa hiç beklemeden gitsin Liverpool veya Arsenal'e.
Yanlışın var. Benayoun altyapı eğitimini Hollanda'da aldı. Arda'nın doğru düzgün altyapı eğitimi bile yok.
Bu konuda hep örnek verdim. Arshavin ilk gittiği zaman Premier Lig'e. İlk maçta sonra verdiği demeç " Oyundan çıkarken ciğerlerimin ağzımdan çıkacağını hissettim " Arshavin o oyuna alışmadı. Gücünü ekonomik kullanmaya alıştı. Ama yinede 10 km üstü koşuyo. Arda'nın böyle bir fiziksel yapısı ve mental yapısı yok. İspanya tam Arda'ya göre. Al ver futbolu.
Torres bile İngiltere liginden şikayetçi iken bence de Arda orada yapamaz.