haklısın bu ochoanın geleceği hepsinden parlak süper kaleci olacak
Printable View
Bir resim daha:
http://www.sporx.com/rGalerisi/bImag...a=10&total=19&
Diaz çok iyi bir savunmacı,Alexis ile La Liga'nın en sağlam savunma ikililerden birini oluşturabilir
Getafe harika 2 transfer yapmış.
Nedense bana Ustaride iş yok gibi geliyor dediğiniz gibi Ovhoa harika canlı izledim hem genç hem çok iyi bravo valla şu meksikalılara.
Malouda'yı nedense beğenmeyen tek insan benim galiba:), izlediğim hiç bir maçta beğenmedim.Robben bencede daha iyi olur ama bence hiç sol kanat almaya gerek yok Robinho orayı güzel götürür.
O zaman Alexis'in boşluğunu kapatmak için almışlar
Neden Ustari'de iş olmasın?Başka yorumlardan etkilenmiş olmayalım..:)
zaragoza milan ın brezilyalı yıldızı oliveira yı yaklaşık 10 milyon avro ya renklerine bağladı.
Kaynak nerede?
Birde şu başlıkları biraz özenle azsan olmaz mı?
yabancı dilim bu kadar dönüyor.ama kaynak sağlam.daha ne lazım işte transfer olmuş parası belli klübü belli.zaten haber sitelerinde verilince buraya eklenir ayrıntılı bilgiler.
18 milyon euro alış,10 milyon euro satış
kaynak fala ne böle damdan düşer gibi konu açmışın
Anladığım kadarıyla arkadaş yabancı siteleri takip ediyor ve haber Türk sitelerine düşmeden eklediği için kaynak belirtmiyor.Doğruluğu kesin olduktan sonra problem yok ama özel isimlerde büyük harf kullanılması daha uygun.
transfermarkt.de de girilmemiş transfer
Geçen yaz anlamıştım ztn hayal kırıklığı olucağını Oliveira nın... 10m€ valla iyi satmışlar... 8m€ zarar etmelerine rağmeN...
Bencede Milan 8M€ zarar etmesine rağmen karlı sayılır..
Haber Ligtv.com.tr'ye de düşmüş.Bende gördüm şimdi.Hayırlı olsun ne diyelim.
tabi bende eşşek yüküyle para kazansam Şampiyonlar liginden bende 8 milyon€'yu gözden çıkarırım takımım daha iyi olacaksa ;;)
İspanya'da 36 oyuncu serbest
İspanya Ligi’nde toplam 36 oyuncu sözleşmelerinin bitmesi üzerine serbest kaldı. Oyuncular arasında kimler yok ki.
Dünyanın üst düzey liglerinden olan İspanya Ligi’nde toplam 36 oyuncu sözleşmelerinin bitmesi üzerine serbest kaldı. Avrupa transfer piyasasında müthiş bir hareketlilik yaşanırken, gözler La Liga’da kontratı yenilenmeyen ve dolayısıyla bonservissiz takım değiştirebilecek isimlere çevrildi. Bu 36 futbolcu arasında en dikkat çekeni Santiago Canizares... Valencia’ya 10 yıl hizmet verdikten sonra veda etmeye hazırlanan deneyimli kaleci, Koeman döneminde kadro dışı kalmıştı.
Beş takım fire vermedi
Ancak listede Canizares’in dışında tanınmış futbolcular da bulunuyor. Özellikle her transfer döneminde Türk takımlarının gündemine giren Angelos Basinas, Mallorca ile kontratını yenilemedi. Barcelona’dan Ezquerro ile Thuram da serbest kaldı. Beşer oyuncusu serbest kalan Malaga ve Recreativo Huelva en çok fire veren iki takım olarak göze çarpıyor. Deportivo, Getafe, Real Madrid, Sevilla ve Nihat Kahveci’nin takımı Villarreal’de ise serbest kalan oyuncu bulunmuyor.
İşte liste:
ALMEİRA - Aitor, Melo
A.BİLBAO - Exposito, Aranzubia
A.MADRİD - Falcon
BARCELONA - Ezquerro, Thuram
R.BETİS - Fernando, Doblas
DEPORTİVO -
ESPANYOL - Moha
GETAFE -
MALAGA - Jesule, Sandro, I.Rosado,Hidalgo, Helder
MALLORCA - Basinas, Hector
NUMANCİA - Sietes, Alvaro Nunez,Jorda, Juliao Alvarez
OSASUNA - Elia, Izquierdo
R.SANTANDER - Ayoze
REAL MADRİD -
R.HUELVA - Barbosa, E.Moya, Gerard,Rosu, Congo
S.GİJON - Chus Bravo
SEVİLLA -
VALENCİA - Canizares, Mora
VALLADOLİD - Alberto, Rafa,D.Camacho, Manchev
VİLLARREAL -
Bence Zaragoza için çok doğru bir transfer.
Bana dediysen eğer
1-) Adamı izliyoruz herhalde, o Ustari'yi beğenmiyor diye ben beğenmek zorundamıyım? Fikirler aynı olunca, illaha birbirinden etkilenmemi olması gerek? İki siyasi parti aynı görüşü savunuyor sadece temsil eden kişiler farklı bunlar birbirinden etkilenmek zorundamı?Böyle birşeyi durupdururken neden demek istediğini anlamadım sanki laf dokundurma var gibime geldi ama yinede güleryüzlü olacağım:)
Adam gibi tanıdığımız yok ki:D
Milan'ın baştan Oliviera'yı almaması lazımdı küçük bir hedefti zaten onlar için.
Zararın neresinden dönülürse kardır mantığı
felipe melo 12 milyon euro karşılığında Fiorentina'ya transfer oldu.
geçen yılki liste daha bombaydı.
Barcelona'da kadro yavaş yavaş temizleniyor Ezquerro'nun da gidişi çok iyi oldu
Geçen sezon Galatasaray'ın almak için uğraş verdiği Basinas şimdi serbest :D:D
bence o diğer 2 yıldızdan birisi basinas. Hazır bonservisi elinde Galatasaray yönetimi kaçırmaz bu fırsatı.
Basinas'ı ne yapacağız, nerede oynayacak onu anlamadımda ? :)
ayrıca Basinas yıldız falan değil bana göre, yaşı ilerlemiş sıradan bir orta saha oyuncusu..
o kadar para edecek bir oyuncu değil milana gidişi bile hataydı
Canizares'de hala iş var alan takıma çok faydalı olur...
riquelme atletico madrid e giderse madrid iyice cosar aguero riquelme yanyana tamam ikisi tumer-alex gibi ama cok is yaparlar