Çocukcağız rahatla oynasın artık :D
Printable View
Neden 10 yıl bekliyor?
Bence acayip değil gelmez denilen birçok oyuncuyu getirdik Türkiyeye ... çabuk unutuldu
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Seni tanımadığım için yorumlarından nasıl bir anlam çıkaracağımı bilemedim sonuçta takımını veya görüşlerini bilmiyorum bundan dolayı sordum...
Coşkun kardeşim seni tanımasamda seninle daha öncede düşüncelerimiz uyuşmuştu müthiş bir yazı yazmışsın altına imzamı atarım tebrik ederim evet maddi problemi olan gs bizden daha iyi tansferler yapmıştır psikolojik olarak öne geçmiştir tek sevincim sercan gibi bir yıldızı biz almasakda onlarda alamamış olmaları.2 yıldır izlenen yanlış transfer politikaları yüzünden takım kim ne derse desin zayıflatılmıştır daha önceden bu takımda appiah,v.hooidonk.anelka lar yedek beklerdi aslında fener in yapacağı çok zor değildi oturmuş bir kadron vardı o kadroyu koruyup üzerine takviye yapmak lazımdı zaten Türkiye den alınacak oyuncular belli genç yetenekli ve takıma katkı sağlayacağına inandığın oyunlarlı sezon boyunca takip edip transfer sezonu geldiğinde dallanı budaklanmadan işi bitirmek gerekirdi,yabancı transferide aynı şekilde sezon boyunca takip altında tuttuğun oyuncuları eksik yerlerine göre hiç uzatmadan alınmalıydı mesela ön libero olayı belli bir paulsen tutruluşmuş gitti ondan önce x. alonso senna beklendi olmadığı zaman izlenen adam yok tombalan ne çıkarsa bu sene cristian çıktı kimi beğeniyor kimi beğenmiyor ben beğenmiyorum mesela adam etliye sütlüye karışmıyor emre ye yardımı sıfır .Bilica transferi zaten tam bir facia Edu gibi adamın tartışıldığı bir yerde Bilica nasıl alınır aklım almıyor.Şimdi artık Aykut var seneye daha iyi transfer yaparız inş. daha araştırmacı oluruz gelen adamlar illa yıldız olması şart değil ama tartışılmaması gereken herkesin kabul ettiği adamlar olması gerekir.Bu kadar uzun yazdığıma inanamıyorum:icon_biggrin: başınızı ağrıttım kusura bakmayın yazmaktan daha ziyade konuşmayı seven biriyim o yüzden anlatım tarzım kötü olabilir kusura bakmayın artık .Son bir sözde santos a çok farklı bir adam çok iyi diyeceksin öyle bir oynuyor iyi diyemiyorsun kötü diyeceksin neler yapıyor şaşıyorsun kötü değil ama kadroda olması gereken biri ama bekde daha iyi olacağı kanaitindeyim önünde çizgiyi daha iyi kullanabilcek devamlılığı olan biriyle daha iyi olur gökhan gibi geriden hücuma destek verirse hucüm zenginliğiyde artar özellikle maç sonları oyun riske edileceği zamanlar, carlos artık o işleri yapamıyor yapamadığı gibi o bölgeden gol yediriyor bize.
Yönetimin ve teknik heyetin bu sene hedefimiz Süper Lig açıklaması sadece taraftarı büyük bir beklentiye sokmamak içindir.
Hatırlayınız eski sezonları,Anelka'lı,Appiah'lı dönemde yöneticilerin demeçleri olmuştu Şampiyonlar Ligi'nde final oynamak istiyoruz diye.Ne oldu grupta sonuncu olduk,aynı sezon Denizli'de şampiyonluğu da kaybettik.
OLur ya başkan çıktı dedi hedefimiz Avrupa Ligi şampiyonluğu diye,futbolda herşey olabilir gruptan çıkamadık elendik o zaman ne olacak ?
Avrupa Kupası herkesin içinde olan bir hedef şu anda,ama bu kamuoyu yoluyla taraftarı ve camiayı büyük bir beklenti içine sokmadan gerçekleşecek.
Bu şekilde yazılar yazanlar 4 te 4 yaptığımızı biliyor mu?Son dakika golüne sevinmeyecek bir başkan gösterin,kötü oynamayacak bir takım gösterin?Türkiye ligindeki en iyi yerli oyuncuları aldığımızı da biliyor musunuz?Brazilya milli takımının 11 oyuncusu alındı bari şunu diyin Santos'u beğendim sadece.Yok o da :) daha ligin 4.haftasındayız bir tek geçen hafta kötü oynadık galip geldik ama şu karamsarlığa bak.Benim anlamadığım kim tuttuğu takımı kötüleyecek 2-3 tane bu kadar uzun yazar.Beğenmiyorsan söylersin burda takımını destekliyenleri ikna etmeye çalışmazsın.Bu kadar ısrarcı olmanın amacı nedir?Takım kötü transfer yapınca birden Fenerbahçe'li olanlar daha önce olduğu gibi takım başarılı olunca bu "bağlılık"larını sürdürebilecek mi acaba?
Sene sonunda Fenerbahçe takımı başarılı olduğunda aynı görüşteki insanlar ne diyecek çok merak ediyorum.
Vallah şahsım adına bu sezon en organize golleri izlediğimi düşünüyorum. Takıım bir maç kötüydü diğerlerinde bireysel anlamda bazıları vasata kadar insede takım olarak iyiydik. Santos attığı gollerile kendini gösterdi. Baroni henüz henüz üstündeki olumsulzlukları bırakıyor. Diğer transferlerimizi izlemeye bile fırsat yok.
Bugün Fotospor gazetesinde bir haber vardı biliyormusunuz bilmiyorum ama en pahalı yedek kulübesi diye.
Semih: 8 M €
M.Topuz: 11 M €
vs. diye gidiyor. Çok kaliteli bir kadromuz var ve ligde firesiz AVrupa Liginde ise gruplardayız. :)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ama ben bu sene UEFA'da başarı bekliyorum. Bizim gibi 20-25 milyon euro transfer yapan bir kulüp sadece ligde başarısı hedeflememeli. Çok kızacağım eğer o grubu firesiz bitirmezsek. Yada lider bitiremezsek..
Yahu noluyor sizlere bu başkan ve yönetim neler getirdi,hayal edilemeyecek adamlar aldılar...Bu sene yapılan bonservis ödemeleri Mehmet Topuz 9 mn euro,Cristian+Santos 12 mn €,Özer 4 mn €,Bilica 2 mn € açıkça belli oluyor ki seneye büyük meblağlar ödenerek alınacak adamlar olacak...Ben buna inanıyorum bi sene sonra,kalırsak-yaşarsak bu mesajımdan alıntı yaparsınız...
Hitap şeklim yanlış değil herhangi bir saygısızlık yapmadım.Birşey ispatlamaya çalıştığım yok herşey ortada zaten ispatlamaya çalışsaydım 2-3 tane uzun uzun mesaj yazardım.Gerek yok...
Santos niye oynamasın milli takımda yıllarca oynadığı süre içerisinde duran topları bile o kullanıyor kalitesi belli.O mevkide Marcelo varken o oynuyor.
Sezon sonunda şampiyon olamazsak her Fenerbahçe'li gibi üzülürüm.Ama sen üzülür müsün yoksa haklı çıktığın için sevinir misin orasını bilemicem.
Ben kimsenin Fenerbahçe'liliğini tartışmadım haddimi de biliyorum.Ama benim bildiğim Fenerbahçe'li geçen sezon gibi çok kötü bir sezonun ardından.Yapılan transferlere,takımına desteğini gösterir.
ben yönetimi eleştirenlerdenim ayrıca 4te 4 yaptık ama emre olmadıgı zaman futbolu beğenmiyorum yada gökhan olmadıgı zaman sağ kulvar tamamen aksıyo.ayrıca yönetimden istediğim sadece verilen sözlerin tutulması önceden verdiği sözlerin bazılarını tutmayan yönetim bu sene amacımız sadece lig diyerek çok büyük ayıp ediyodur.Bu takımın buralara gelmesinde yönetimin ne kadar payı varsa bizimde onlara verdiğimiz desteklerle bir o kadar payımız vardır.Biz her sene yeni forma alıyosak kombine sayısı 30bin civarı oluyosa yönetim de hakkını verebilmeli.Allah razı olsun gecmiste büyük transferler yaptılar ama su an yanlıs politikalar izliyolar transferde bu benim görüsümdür belki almamız gereken oyuncuları alıyoruz ama cok ödüyoruz bu yanlıstır.2010a kadar bir avrupa kupası sözü vermemiş miydi aziz baskan ben bu yıl sadece o avrupa kupasını bekliyorum 3 yıl üst üste şampiyonluk sözüne eski sözlerini tuttuktan sonra bakarız
F.Bahçe bu sene transfer dönemini starsız geçirdi bravo :)
Şimdi diyeceksiniz, Santos,Topuz falan ama Santos çok fazla isim yapmış birisi değildi tabii ki bizler biliyorduk ne olduğunu ama halkın gözünde bakmak lazım. Topuz'da geldiğinden beri doğru düzgün oynayamadı bile. Galiba Beşiktaş taraftarının ahı tuttu ona :)
Güzel bir sezon olsun ve artık bu konular da kapansın :D
Karışıklık olmuş pardon :D
Coşkun ban yediğim süreçtede burdaki konuLarı misafir oLarak takip ettim abi sen hiçbir transferi beğenmiyorsun veya bana öyLe geLiyor.Bir ara yahu dedim maiL faLan atsam mı acaba :) Takımda bu zamana kadar çok yıLdız gördük AneLka,Ortega,Kezman vs vs bunLarın hangisinden faydaLanabiLdik hiçbirinden.Yıldız transferi bize yaramıyor.Artık kendi yıLdızımızı yaratmamız Lazım ki bunuda Daum bence iyi yapacak gibi görünüyor.Bence GaLatasaray iLe birLikte en iyi takımı kurduk geçen senenin üstüne.Çünkü takımdan gitmesini istediğimiz oyuncuLarı yoLLadık yerLerinede iyi transferLer yaptık.Bu transferLere Kazım , Güiza , Emre ' de dahiL bence :)
Herşeyden önce Daum ile birlikte tekrardan agresif bir futbol oynamaya başladık.Takımda şu anda çok güzel bir hava var.Geçen yıl ilk 11'de düzenli forma giyen oyuncular bu yıl kulübede şans bekliyorlar.Artı olarak formunu yakalayan oyuncular oldu Kazım gibi Güiza gibi.Karamsarlığa gerek yok,iyi bir sezon geçireceğimizi düşünüyorum.
Tabiki iyi dönemde de takımın eleştirisini yapacağız ama haksızlık etmemek lazım.Bugün Türkiye'ye gelmez denilen birçok oyuncuyu getiren Fenerbahçe Spor Kulübü'dür.Bu yıl da Türkiye Liglerinde oynayan en kaliteli yerli oyuncular alındı.Brezilya'dan 2 transfer yapıldı.Andre Santos transferinin ne kadar isabetli olduğunu her geçen gün daha iyi anlıyoruz.Fakat Cristian için aynı şeyleri söylemeyebilirim umarım beni yanıltır bu futbolcu. :icon_smile:
Benim fikrimde Aziz Başkanın Santos gibi bir transferi gördükten sonra dünya yıldızı adı altında Carlos gibi bir veteran transferini bundan sonra yapmayacağıdır.
Eğerki gerçek anlamda dünya yıldızı diyorsak 27-28-29 en geç 30 yaşında almalıyız.
Artı Anelkalar, Ortegalar ve daha diğerleri dediğimiz gibi yararsız oldu. Dünya yıldızı erken yaşta gelmez gelirsede para için veya da daha iyi sıçrama yapabilmek için gelir oda anelka gibi olur. Bence Santos gibi oyuncular daha yararlı olur. Çünkü adam daha yeni başlamış gibi futbola, herşeyi kademe kademe yaşıyor. Avrupa ya ilk defa gelmiş, UEFA da gol atmanın sevinci ayrı türkiye de gol atmanın sevinci ayrı uefanın sitesine çıkmanın sevinci ayrı. Bunları yaşamak bir futbolcunun hayalidir. nasılki her oyuncu NBA sahnesini düşlerse her futbolcuda avrupa da ve avrupanın 7-8 büyük liginde oynamak isterler.Şimdi bizim alabileceğimiz dünya yıldızları bunları yaşamış olacaklar. Bir yıldız yapmak var birde sönmüş yıldızı almak var. Carlos Realde yıldız oldu Tıpkı Santos gibi Avrupaya adım attı daha sonra reale geldi ve tek tek çıktı. Tabi Santos bir örnek. Kısacası bu tip transferleri istiyorum. Olursada dünyaca ünlü yaşı çok geçmemiş ve oynayabilecek düzeyde 1 oyuncu alınabilir fakat veteran topluluğu şekline dönüşmemeli..
Dünya kupası, avrupa şampiyonası gibi organizasyonların olmaması nedeniyle sezon başında transfer yapmak daha kolaydı. Önümüzdeki sene dünya kupası olacağından dolayı oyuncuların fiyatları artacaktır. Günümüze dönersek; devre arasında oyuncu transferi zordur; kadroya katmak istediğiniz oyuncunun takımı belirlediği hedeflere yakın devam ediyor olabilir, oyuncu avrupa organizasyonlarında forma giymiş olabilir, devre arasında takım değiştirmek istemeyebilir vs.
Carlos'un kontenjan boşluğuna illa ki bir yabancı alınacaktır ve muhtemelen de öncelik forvet transferine verilecek. Andre Santos'la ciddi bir şekilde konuşulmalı. Eğer 2. devre de böyle devam edecekse hem bir sol bek hem de bir forvet alınmalıdır. Hatta duruma göre bir de sol açığa ihtiyacımız olabilir. Deivid gönderilebilirse çok güzel olur.
Bir konuya yorum yapmıştım ama konu kilitlenmiş.Aynı yorumu buraya da yazayım.
Klose ve Toni ikilisinden birinin geleceğine dair duyum aldım.Ne kadar doğru bilemeyeceğim.
Mehmet Batdal Fener'de!
http://image.tumspor.com/photos/612263419.jpg
Bucaspor'la her konuda anlaşmaya varıldı. 1.95'lik golcü Mehmet Batdal devre arasında Fenerbahçe'ye geliyor
Mehmet Batdal Fener'de!
Mehmet Batdal Fenerbahçe'de
Sezonun ilk yarısında en çok santrfor bölgesinde sıkıntı çeken Fenerbahçe, Bank Asya 1. Lig takımlarından Bucaspor'da forma giyen 1.95 boyundaki golcü Mehmet Batdal'ın transferini bitirdi. 23 yaşındaki futbolcunun devre arasında takıma katılacağı belirtildi. Transferin ne kadara mal olduğu konusunda bir açıklama yapılmazken, Şekip Mosturoğlu'nun görüşmelerde başrolü oynadığı öğrenildi. Mosturoğlu'nun, Bucaspor'da yöneticilik yapan bir avukatla temasa geçerek her konuda anlaşmaya vardığı ifade edildi.
Deniz Derinsu-Sabah
Gelirse fayda sağlayabilecek bir isim
Zaten Fenerbahçe'ye gelecekti sezon başında, acele etmeyelim diye anlaşılmadı, devre arasına bırakılmıştı. Kesinlikle faydalı olabilecek bir oyuncu, tabi yabancı bir forvet de alınırsa ne kadar şans bulur bilemem...
Güiza-Semih yanına gelecek bir yabancı forvet. Zaten tek forvet oynuyoruz, Semih'in bile çok zor forma bulabileceği bir kadroda Batdal'ın forma şansı çok az.
Çift forvet oynamadığımız sürece Mehmet Baddal'ın bize bir yararı dokunmaz. Çünkü ağır bir futbolcu. Ama boyunun avantajını iyi kullanır ve PVH gibi birisi olur. :)
Gelirse Furkan'a yardımcı olabilir.Tercihim hızlı,güçlü bir forvet olursa daha çok yardımcı olur
Zigic'e tercih ederim :p
Furkan İle bunu yanyana oynatmak var aslında :D
Daum gibi gençleri ve rotasyonu sevmeyen adamla ne yapacak çok merak ediyorum. Hayırlısı olsun yinede.
Carlos artık Corinthians'ta
Fenerbahçe Yönetimi ile yaptığı görüşmeden sonra takımdan ayrılacağı kesinlik kazanan Brezilyalı futbolcu Roberto Carlos, Corinthians ile anlaşmaya vardı.Brezilya Serie A takımlarından Corinthians'ın resmi internet sitesi aracılığıyla duyurulan haberde, Roberto Carlos'un 4 Ocak 2010 tarihinden itibren Corinthians forması giyeceği açıklandı.
Kulübün resmi internet sitesinde Ronaldo ile birlikte Brezilya Milli Takımı'ndaki bir fotoğrafına yer verilen Roberto Carlos'un 6 numaralı formayı giyeceği ifade edildi.
Roberto Carlos'un kariyerinden bilgilerin de yer aldığı haberde Brezilyalı futbolcunun görkemli bir törenle 4 Ocak'ta taraftar ve basın mensuplarına tanıtılacağı belirtildi.
http://img705.imageshack.us/img705/8031/45789780.jpg
Sporx
Hayırlı olsun Carlos için..
Bank Asya 1. Lig'de yer alan Bucaspor'un Ümit Milli futbolcusu Mehmet Batdal'ın transferi için Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un girişimlerinin olduğu bildirildi.
Bucaspor Kulübü Basın Sözcüsü Mehmet Bektur, Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor'dan bazı kişilerin bu futbolcunun transferine ilişkin olarak kendilerini aradığını kaydederek ''Bu üç kulüpten biri ile el sıkışacağız gibi gözüküyor''dedi.
Maraton
...
Roberto Carlos'tan boşalacak yabancı kontenjanını nasıl dolduracağı sorusuna Daum, ''Yeni bir oyuncu olacak mutlaka'' diye yanıt verdi. Daum, Brezilyalı futbolcunun kendisiyle konuşup, belki de son olacak maçı için bir şans isteyip istemediği sorusunu da ''Hayır, benimle görüşmedi'' şeklinde yanıtladı.
...
AA
Ben, C.Daum'un yerinde olsam R.Carlos gidince Dos Santos'u sol bekte kullanıp sol açığa ya da forvete transfer isterdim. :)
Süpriz bir şekilde, Deivid ve Güiza'da takımdan ayrılabilir.
Ben Forvet'e bir takviye olacağını zannetmiyorum açıkcası, olsa bile bu yabancı değil Mehmet Batdal olur. Eğer Güiza ayrılırsa takviye yapılır.
Santos için sol açıkta ısrar edecek gibi geliyor bana. Sol bek'e Brezilya'dan bir oyuncu alırız gibime geliyor yine.
Keşke Özer'i sol açık için düşünse, Sağ açık ve Forvet'e takviye yapılsa.
takım topu iyi taşıyor ileri ve benim fikrimi soracak olursan gönlümden sercan geçiyor... zaten tek forvet oynuyoruz iki yabancı hakkımız oraya kullanmak mantıksız. kaldı ki güiza'dan daha iyi bir adam alınmasını istediğimize göre güiza hiç yedek kalmaya dayanacak bir tip değil... sabretmesini bilen ve hırslı bir genç alınabilir. anlaşılan daum furkan da o ışığı görememiş, yoksa antrenmanda mehmet topuzu forvet oynatacağına en azından onu çağırırdı...