Printable View
Quote: Originally Posted by hayaticik Aleyküm Selam Mehmet iyi gidiyo senin nasıl gidiyo? :) ßenimde İyi İşte Yeni İdmandan GeLdim öLüyom öLe ßi TakıLayım Dedim..:)
Quote: Originally Posted by MehmeTopcu07 ßenimde İyi İşte Yeni İdmandan GeLdim öLüyom öLe ßi TakıLayım Dedim..:) Koşucaksın tabii koşmayan, yorulmayan futbolcu mu olur?
Quote: Originally Posted by hayaticik Koşucaksın tabii koşmayan, yorulmayan futbolcu mu olur? orasıda Doğru taßi Ama Yarında Maç var ßu kdr Yormaması Lazım Hocanın İdman nede oLsa..:(
Quote: Originally Posted by MehmeTopcu07 orasıda Doğru taßi Ama Yarında Maç var ßu kdr Yormaması Lazım Hocanın İdman nede oLsa..:( vay zalim hoca vay:( itiraz etseydiniz sizde deseydiniz yeter hocam bu kadar.:)
Quote: Originally Posted by hayaticik vay zalim hoca vay:( itiraz etseydiniz sizde deseydiniz yeter hocam bu kadar.:) Taßi Sonra Hocada Kafamızı Kırsın Zaten Minicik Beynimiz Var oda KaLmıcak Yarın Maçta Ne yapçaz..:D
Quote: Originally Posted by MehmeTopcu07 Taßi Sonra Hocada Kafamızı Kırsın Zaten Minicik Beynimiz Var oda KaLmıcak Yarın Maçta Ne yapçaz..:D Tmm sizde fark yersiniz maçta... hocada bakalım bi daha kafa kırabiliyo mu? :)
Quote: Originally Posted by hayaticik Tmm sizde fark yersiniz maçta... hocada bakalım bi daha kafa kırabiliyo mu? :) Fark Yedik mi Ne OLcak o zmn Daha Çok Kafamızı Kırcak Zaten Adamı Gördüğüm Yerde Ödüm Kopuyo..:D:D
Quote: Originally Posted by MehmeTopcu07 Fark Yedik mi Ne OLcak o zmn Daha Çok Kafamızı Kırcak Zaten Adamı Gördüğüm Yerde Ödüm Kopuyo..:D:D siz en az 15 20 kişisiniz hepiniz saldırın hocaya hastahanelik edin onu :D
Quote: Originally Posted by hayaticik siz en az 15 20 kişisiniz hepiniz saldırın hocaya hastahanelik edin onu :D Ne SaLdırması Hocayı görünce ELimiz Ayağımız Titriyo Adam o Kdr Korkutmuş ßizi ßişey Diyemiyoz..:D:D
Quote: Originally Posted by MehmeTopcu07 Ne SaLdırması Hocayı görünce ELimiz Ayağımız Titriyo Adam o Kdr Korkutmuş ßizi ßişey Diyemiyoz..:D:D İdmanlara,maçlara babalarınız gelsin bakalım o zaman sesi çıkıyo mu babalarınızı görünce sizin karşınızda titrer :)
Quote: Originally Posted by hayaticik İdmanlara,maçlara babalarınız gelsin bakalım o zaman sesi çıkıyo mu babalarınızı görünce sizin karşınızda titrer :) ßaßam ßiLse İdmanda NasıL Şımarıyoz Hocaya Çaktırmadan ßaßam Kızcak Zaten ondan Kimse Çağıramıyo Maçtan Maça herkezin AiLesi GeLiyo..:D
Selamun Aleykum Beyler Bakiyorumda Futbol havasi var sanki :)
Quote: Originally Posted by MehmeTopcu07 ßaßam ßiLse İdmanda NasıL Şımarıyoz Hocaya Çaktırmadan ßaßam Kızcak Zaten ondan Kimse Çağıramıyo Maçtan Maça herkezin AiLesi GeLiyo..:D Şımarmayın sizde o zaman :) :)
Quote: Originally Posted by ѕєянαт.01 Selamun Aleykum Beyler Bakiyorumda Futbol havasi var sanki :) ALeykum SeLam SerHaT GeL Kardeşim Muhabbet FutßoLdan..:D:D
Quote: Originally Posted by ѕєянαт.01 Selamun Aleykum Beyler Bakiyorumda Futbol havasi var sanki :) Aleyküm Selam Serhat Hoşgeldin konu tam sana göre :)
Quote: Originally Posted by hayaticik Şımarmayın sizde o zaman :) :) Şımarmadan İdman mı OLur bea Aygün Duramıyoz HeLe ßi tane okan die arkadaş var serhat ßiLir tam ßir Komedi:D:D:D
aygün bugün sen açabilirsin kuşluğu ben şahanı izlicem :D
Quote: Originally Posted by MehmeTopcu07 Şımarmadan İdman mı OLur bea Aygün Duramıyoz HeLe ßi tane okan die arkadaş var serhat ßiLir tam ßir Komedi:D:D:D Abi idman mı yapıyonuz Stand-Up show mu :D Hoca yakalarsa kötü olur valla
Offf nasiL kasikLarim agriyo :(
Quote: Originally Posted by hayaticik Abi idman mı yapıyonuz Stand-Up show mu :D Hoca yakalarsa kötü olur valla Hoca Görse ALtı Üstü Kafamıza PatLatıyo ßitane SerHatında KasıkLarı Ağrıyomuş Neden Acaba :D:D:D
Quote: Originally Posted by ѕєянαт.01 Offf nasiL kasikLarim agriyo :( geçmiş olsun serhat. bu arada 1.111 inci mesajını atmışsın :) . . . Birleştirilen Mesaj: Quote: Originally Posted by MehmeTopcu07 Hoca Görse ALtı Üstü Kafamıza PatLatıyo ßitane SerHatında KasıkLarı Ağrıyomuş Neden Acaba :D:D:D Hoca azıcık okşamıştır serhatı :D Hocaya sizde hocam niye vuruyonuz kafamıza maçlara konsantire olamıyoruz diyip kaçın :)
Quote: Originally Posted by hayaticik geçmiş olsun serhat. bu arada 1.111 inci mesajını atmışsın :) . . . Birleştirilen Mesaj: Hoca azıcık okşamıştır serhatı :D Hocaya sizde hocam niye vuruyonuz kafamıza maçlara konsantire olamıyoruz diyip kaçın :) Kaçsak Daha Kötü ßizi Sonra YakaLadım mı ne yapçaz Kesin Vurur bizi..:D
Quote: Originally Posted by MehmeTopcu07 Kaçsak Daha Kötü ßizi Sonra YakaLadım mı ne yapçaz Kesin Vurur bizi..:D belki silahını evde unutur o gün :D
Quote: Originally Posted by MehmeTopcu07 Hoca Görse ALtı Üstü Kafamıza PatLatıyo ßitane SerHatında KasıkLarı Ağrıyomuş Neden Acaba :D:D:D Sende Her ALLAH'in gunu idman sonra Agirlik calis gorurum seni ;;) ;) ;)
Quote: Originally Posted by hayaticik belki silahını evde unutur o gün :D ŞaK Kacııı :DİnşALLAH Unuturda ßizde KurtuLuruz Yarın Maç var Çok HistekLiyim A genç ßide..:D
Quote: Originally Posted by MehmeTopcu07 ŞaK Kacııı :DİnşALLAH Unuturda ßizde KurtuLuruz Yarın Maç var Çok HistekLiyim A genç ßide..:D Hocanın sana patlatmaması için hocaya hep sevimli görün en iyi yöntem bu :)
Quote: Originally Posted by hayaticik Hocanın sana patlatmaması için hocaya hep sevimli görün en iyi yöntem bu :) Hoca Zaten beni seviyo ama Kızdırmamak GereKiyo ßide Kızdığı zaman Küfür Etmekte Üstüne Yoktur..:D:D:D
Quote: Originally Posted by MehmeTopcu07 Hoca Zaten beni seviyo ama Kızdırmamak GereKiyo ßide Kızdığı zaman Küfür Etmekte Üstüne Yoktur..:D:D:D Sizde karşılık verin hocanın küfürlerine :):)
Quote: Originally Posted by hayaticik Sizde karşılık verin hocanın küfürlerine :):) Yaa OLurmu Aygün yaa Eger ßiz KarşıLık verirse Abartmıyorum ßizi Kesin öLdürür..:( :)
Quote: Originally Posted by MehmeTopcu07 Yaa OLurmu Aygün yaa Eger ßiz KarşıLık verirse Abartmıyorum ßizi Kesin öLdürür..:( :) İyi olur hapise girer hoca :D :D :D