12 verirler belki ama üstüne babel i vereceklerini zannetmiyorum
Printable View
12 verirler belki ama üstüne babel i vereceklerini zannetmiyorum
7+Babel vermişler. Muhteşem bir teklif bence. Arda-Galatasaray ilişkisi artık bitti zaten. Devam etmek daha fazla huzursuzluk verir. Galatasaray Arda'nın yerine Emre Çolak'ı hazırlamalı...
5+Babel'e bile verirdim ben Arda'yı ..
Serdar Özkan muhtemelen Galatasaray ile anlaşmış. :)
In Haldun We Trust. :D
7+Babel gerçekten süper olur ve biraz önce Adnan Polat'la Guti'yle görüşmediklerini belirtti,gelse çok sevinirdim ama neyse artık :)
Serdar Özkan zaten Arda'nın yerine alındı muhtemelen.
O yüzden Arda gitti diyebiliriz.
Yeni 10 numara da Serdar Özkan.
Serdar Özkan'ın Arda yerine değil Arda'nın alternatifi olarak alındığını düşünüyorum.. Eğer Arda'yı satacak olsaydık Adnan Polat hiçbir yere gitmiyor diye açıklama yapmazdı bence.
Serdar Özkan'la takım mı yürür ya?Bu adam takıma gelsin 1-2 kere as takımda kötü oynasın zaten tribünlerden yeterince nasibini alır.O yüzden bence de alternatif olarak alıyorlar.
Mehmet Topal Valencia'da
Galatasaray Mehmet Topal için Valencia ile anlaştı.
Valencia ile uzun süren pazaralıklar sonucu anlaşma sağlandı. Galatasaray'ın istediği bonservis ücretine İspanyol kulübün büyük ölüde yaklaştığı ve resmiyet kazanmasının an meselesi olduğu öğrenildi.
Mehmet için kapıyı aylar öncesinde 4 milyon Euro'dan açan Valencia, ilk etapta 4.5 milyon euro'ya çıktı. Daha sonra Galatasaray yönetiminin istediği 5 milyon euro'yu vermeyi kabul eden Valencia bu rakamdan sonra Mehmet'in Galatasaray'da biriken alacaklarının sorunu ile karşılaştı. Görüşmeler tıkanma noktasına gelirken , Mehmet Topal'ın sezon başından bu yana kulüpten alacağı yaklaşık 500 bin Euro'dan feragat edeceğini söylemesiyle anlaşma zemini hazırlanmış oldu. İki kulübün resmen anlaşması durumunda Valencia ile 4 yıllık sözleşme imzalayacak milli futbolcu yeni kulübünde de Galatasaray'da kazandığı yıllık ücreti alacak.
http://www.ntvmsnbc.com/id/25094065/
Hayırlı olsun.Kendini geliştirecektir M.Topal orada.Umarım daha da iyi yerlerde görürüz kendisini.Orta sahaya daha iyilerini alacağız inşallah.
Mehmet Valencia'da!
Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Mehmet Topal'ın Valencia ile kesin olarak anlaştığı bildirildi.
Detaylar birazdan....
Kaynak: Webaslan.com
Adnan Polat'tan noktayı koydu...
http://i.milliyet.com.tr/YeniAnaResi...u--644018.Jpeg
"GUTI İLE ALAKAMIZ YOK"
Divan Kurulu üyelerinden medyada yazılan her şeye itibar göstermemelerini isteyen Polat, "Guti ile alakamız yok. Bana bir dönem Alman ve İtalyan milli takımını aldırttılar. Bunları biliyor ve burada tartışma konusunu yapıyorsunuz" diyerek sitemde bulundu.
Yılmaz Özüak’ın görevine son verilmesiyle ilgili de açıklamalarda bulunan Polat, "Şunu herkesin bilmesi gerekir ki, gelişim ve değişim dünyanın kaçınılmaz kaderi. Bu, Galatasaray için de geçerli bir şey. Hiçbir kurum ve kuruluş verim aldığı kişiyi bünyesinin dışına çıkarmaz" diye konuştu.
Başkan Polat, farklı fikirlerin olabileceğini vurgulayarak, "Galatasaray Divanı’nın tartışma ve eleştiri üslubu beni burada üzdü. Galatasaray Kulübü’nde 30 senedir varım, bunlar bana bu şekilde öğretilmedi. Biz buradaki eleştirilerden gocunmuyoruz ama hiçbir kulüpte olmayan bu standardı lütfen koruyalım" diyerek sözlerini tamamladı.
Kaynak ve haberin devamı: http://www.milliyet.com.tr/adnan-pol...40/default.htm
Hem Mehmet hemde Türk futbolu için hayırlı olsun...
Mehmet'in La Liga'da başarılı olacağına eminim...
Yalnız 5 milyon Euro az,ucuza kapatmış Valencia...
2 sene önce satsak 5 Milyon € az diyebilirdim ama şu 2 senedir Mehmet Topal'ın formuna bakarsak normal bir rakam.. Mehmet için en hayırlısı buydu zamanında açıldı Avrupa'ya, Villa'ya bizden selam :D
Bir ManisaSpor'lu olarak şu Guti'yi ülkemde görmek isterdim takımı fark etmez.
Çünkü adamın Türkiye'de ki futbolculardan bir artısı var o da zekasını kullanması ve profosyonelliği.
Real'in Semih'i gibi birşey kaç yıldır hakkettiği halde üstüne transferler yapılarak oynatılmıyor.
Galatasaray'a iyi bir oyuncu transfer edilmiş kadar sevindim Mehmet'in Valencia ile anlaşmasına.Türk Futbolunun daha çok futbolcusunu Avrupa'ya göndermeye ihtiyacı var,Mehmet de bunun ilk adımı olur umarım.
Ayrıca 5 Milyon Euro fena para değil.Sonuçta bu adam klübe kar yaptırdı;ayrıca Avrupalılar,Türk Futbolculara fazla para vermez.
İnşallah Mehmet kendisine güvenenlerin yüzünü kara çıkartmaz ve yıllarca başarı ile Valencia'da top koşturur.
Mehmet Topal'ın Valencia'ya Transferi Hakkında Açıklama
Profesyonel futbolcumuz Mehmet Topal'ın İspanya'nın Valencia takımımına transferi için taraflar arasında her türlü konuda anlaşma sağlanmıştır.
Mehmet Topal'ın Valencia'ya transferi yapılacak olan sağlık kontrolü sonrasında gerçekleşecektir.
Galatasaray Futbol A.Ş.
yolu açık olsun. geldiği günden beri takımda en çok sevdiğim oyuncuydu m.topal. özleyeceğim onu.
Iyi paraya sattik bence 5 milyon euro az degil umarim Örümcek icin hersey iyi olur yolu acik olsun.
Yolu açık olsun, yenisini yetiştirmek dileğiyle.
bence de iyi paraya sattık çünkü 1M$'a geldi Galatasaray'a ve 5M€'ya gitti
Serveti de iyi bi paraya satarsak bu iki futbolcudan güzel kar ederiz.
Hayırlısı olsun.Seneye hem La Liga hem de Şampiyonlar Ligi gibi çok büyük 2 vitrinde birden mücadele edecek.Valencia Mehmet Topalın kendisini ve futbolunu geliştirebilmesi için harika bir yer.Durmadan çalışmaya devam ederse La Liga'da başarılı olacağını düşünüyorum Mehmet'in.
G.Saray M.Topal'dan kar elde etmiştir orası ayrı bir mesele...
Ben Valencia'nın Mehmet Topal gibi iyi bir oyuncuyu daha fazla ederi olan bir oyuncuyu çok cüzi bir miktarda kadrosuna kattığını söylemeye çalışıyorum...
Belki ben Tabata'ya 8 milyon € verdiğimiz için böyle olduğunu düşünüyorum...:)
Ama genel piyasaya baktığımız zaman daha fazla kar edebilirdi G.Saray...
Misal Valencia bundan 2 yıl önce M.Topal ile aralarında ahım şahım bir fark olmayan Manuel Fernandes'e 15 milyon € vermişti...
Valencia şu anda krizde değil miydi yahu ?
Her ne oılursa olsun Mehmet Topal adına iyi... Gerçi Gs'de aldığı maaşın aynısını alıcakmış.. Orada vergilerden dolayı net maaşı düşük olucak ama demeki kendisi öyle uygun görmüş..
Bir de oynamazsa, yazık olur..
Ön libero icin Grella adi geciyomus nasildir izleyen gören var mi bu adami?
Mehmet Topal gibi Jokeri çok arayacak Galatasaray..
İşte Anıl Mehmet dedigin gibi Mehmet Fernandes olsa ona da 15 Milyon Euro verirlerde hem kulübümüz hemde Mehmet için hayırlısı oldu ne kadar kızsakta onuda unutmayız , yolu acık olsun Örümcek Adam'ın...
yolun açık olsun örümcek ama keşke iki yıl önce everton 7,5 vermişti :D o zaman gitseydin
Hayırlı olsun.Umarım başarılı olur Mehmet..
Hakkında haberler çıkmaya başladığından beri futbolunda kıpırdanma vardı..bnce kalmalıydı ama kötü de olmadı gidişi
en azından 5mn Euro gibi bi bedel kazandırdı takımımıza
Turk futbolunun avrupada ne kadar ''degersiz'' oldugunu gosteren bir transfer bedeli ,
De jong hamburdan city e 15 m euro civarinda gitti
manual fernandes valencia ya 15 m euro civarinda gitti
bunun gibi bircok daha ornek var , aradaki tek fark almanya , fransa , portekiz , italya , ispanya dan oyuncu alindigi zaman orta duzey ustu bir adamsa bu paralara gidiyor fakat Galasaray gibi Turkiye'nin en iyi 3 takimindan birinin ilk 11 oyuncusunu alirken 4 milyon euro dan acip 5 milyon euro ya kapatiyorlar transferi , iddaa ediyorum ustte saydigim liglerden birinde kalbur ustu takimlardan birinin oyuncusu olsaydi Mehmet Topal pazarlik 10 milyon euro ile acilirdi ,
Bu yuzden ligimiz cok kaliteli , marka degeri yuksek diye atip tutarken tutarli olmakda fayda var , bir ligin marka degeri o ligdeki takimlarin avrupada gosterdigi basarilarla artar ve bir tutarlilik gosterir her yil , buna es deger olarakda iyi oyuncular ligine gelir ve ligin degeri artar
Topal için bundan iyisi Şam'da kayısı
Mehmet için de Galatasaray için de hayırlısı olsun. Bence 5 milyon euro çok iyi bir para, şikayet etmeye lüzum yok. Unutmayalım ki Mehmet'in futbolu 2 senedir geriye gidiyor (en azından yerinde sayıyordu) ve hala 2008'deki performansının ekmeğini yiyordu. Muhtemelen bu 5 milyon euronun ve Valencianın ısrarının arkasında da Mehmet'in Türkiyenin en iyi pazarlanan oyuncularından biri olması yatıyor (Aynı şekilde Servet de öyle). Gerek milli takım üzerinden, gerek menejerler aracılığıyla parlatılan bir oyuncu, yoksa 5 milyon euroluk bir performans sunamadı uzun zamandır. İnşallah yurtdışında gelişimine devam eder ve Türk futbolu daha genç, uzun yıllar faydalanabileceği 2. bir Tugay kazanır.
Mehmet Topal kalsaydı kendini geliştiremezdi. Zaten son dönemde eski çizgisini kaybedip, geriye gitmeye başlamıştı. Avrupa takımlarının Türk oyuncular için fazla parayı gözden çıkarmadıklarını da düşünürsek 5 m € güzel para. Umarım Valencia'da şans bulur ve Nihat gibi ülkemizi İspanya'da en iyi şekilde temsil eder. Hayırlı olsun.
2 sene önce everton teklif yaptığında da (ne kadar doğruydu bilemem) satılması taraftarıydım . o zaman söylenen fiyat 7 idi şimdi 5 . 2 sene önce olmuş olsa az diyebilirdim ama 2 senede çok düşüşe geçti topal . bu sezonun sonunda tekrar çıkıştaydı . eğer türkiye dünya kupasına gitmiş olsa yine 7-8 ederdi ama bence şu anki seviyesiyle kötü para değil . 2 taraf için de hayırlı olsun .