Fenerbahçeden önce bence pandevi alacak 20 tane takım vardır. Sanmıyorum bu transferin olacağını.
Printable View
Fenerbahçeden önce bence pandevi alacak 20 tane takım vardır. Sanmıyorum bu transferin olacağını.
Yine de şansımızı denemeliyiz,Maddi açıdan fazla sorun yaratmayacak bir transfer olması tabii ki birçok klübün ilgisini çekecektir,ama oyuncunun Makedon olması ve bonservis maliyeti olmaması[dolayısıyla bizden alacağı maaştaki olası bir yükseklik] Türkiye'ye gelmesinde etkili olabilir.
SON DAKİKA... Fenerbahçe yönetimi Önder Turacı ile yollarını ayırma kararı aldı.
Ntvspor
insallah bedavaya vermezler..
İyi karar bence.
Çok doğru bir karar..
Önder'i çok beğenirdim ama artık sınırı aştı. Zaten yine Daum dönemindeydi sanırım, ayrılmak istemişti hatta bir Rus takımıyla anlaşmıştı, sonra Zico gelince vazgeçmişti gitmekten.
Bekir'in son 2 maçta verilen şansı iyi değerlendirmesi de bu kararın alınmasını kolaylaştırmıştır. Bakalım Kazım konusunda nasıl bir gelişme olacak?
Önder yerine kimi almayı düşünüyolarki. Yollamışlar Önderi. Stoper kalmadı takımda : )
Bekir var.Ayrıca pek düşünlmez ama alt yapıdan Sertaç ve Hasan var..Olmadı Ali Turan'ın sözleşmesi bitiyor Kayseri'yi biraz yoklasak alabiliriz..
Kardeşim olduklarını bende biliyorum. Ama oynatacak adam yok. Sertaç'ın veya Serhat Hürriyet denen insan azmanının hiç olmadı Hasan Erbey'in A takıma çıkarılmasını bende çok istiyorum. Ama Abdül'e forma vermeyen Daum onlarımı oynatacak.
Bekir var ve gerekirse Deniz oynar stoperde. Bence kulübün ilkeleri oyuncudan daha önemli olmalı. Nasıl ki iyi olmasına rağmen formayı yere attı diye Tomas gönderildiyse, sakatım diye deplasmana gitmeyip dinlenmesi gerekirken gece kulüplerinde gezen oyuncuya da gereken yapılmalı.
Kazım'ın Topçu Olmadığı Biraz Geç Oldu Ama Anlaşıldı. O Adama 11 de Forma Veren Hocanın Aklından Şüphe Duyarım Ben. Kazım'a Gelene Kadar Fenerde O Bölgede Oynayacak Kimler Vardı Kimler Gitti Hem de Hiç Şans Verilmeden.
Fenerbahçe Önder ile yollarını ayırdı
Fenerbahçe yönetimi, Önder Turacı ile yollarını ayırma kararı aldı. Turacı’nın menajeri, kararın resmi olarak bildirilmesi ile birlikte yurtiçi ve yurtdışından gelen teklifleri değerlendireceklerini söyledi.
Fenerbahçe'de devre arasında gönderilecek ilk oyuncu Önder Turacı oldu. Sarı- lacivertli yönetim, Turacı ile yollarını ayırma kararı aldı. Bu karar Önder Turacı'nın menajerine iletirken, oyuncunun menajeri kulüpten konu ile ilgili resmi yazının gelmesinin ardından bir açıklama yapılacağını dile getirildi. Önder'e Türkiye'den iki, Almanya ve İngiltere ve Rusya'dan birer takımın kadrosuna katmak için girişimlere başladığı öğrenildi.
Fenerbahçe kulübü ile olan sözleşmesi 2011 yılının mayıs ayında sona erecek olan milli oyuncu için sarı- lacivertli yönetim bonservis bedeli belirleyip açıklaması gerekiyor.
2004-2005 sezonu başında Fenerbahçe'ye transfer olan 28 yaşındaki Önder Turacı, 1 ay önce bir gece kulübünde alkollü olarak görülmüş ve o gecenin ardından evinde geçirdiği kaza sonrasında el bileğinden ameliyat olmuştu.
Ntvspor
Kazım çok güçlü, tekniği de iyi bir oyuncu sadece biraz disiplin sorunu var. O da hallolursa ligin kalbur üstü oyuncularından bence.
Umarım G.Saraya gider.
Önder Turacı bana görede eskiden daha iyiydi. Tabiki sağ kanatta sürekli oynuyordu o zamanlar. Gökhan Gönül çıkınca kestiler. Stoper olarakta neler yaptığını gördük. Bekir İrtegün son maçlarda güzel oynadı. Bekir stoper olarak yeter bize. Genç takımdanda zahmet olmazsa 1 stoper çıkaralım artık..
Kazımdan Futbolcu Değilde Rugby'ci Olur Ancak Fiziği Ona Müsait:D
Kazım'a topçu değil diyorsan dahada dicek lafım yok.
Adama İngilterede top oynamış, gelmiş Türkiyenin en iyi takımında oynamış yetmemiş Türk milli takımda görev almış ve gelmişsin topçu değil diyorsun.. :)
hoş bu devirde topçu Messi ve Ronaldodan ibaret sanırım. :)
Kazım herşeyini karaktersizliğinden kaybetti, genç ama çok şey biliyor ama yanlış biliyor.
Kazım'ın Tek Artısı Sürati Oluşu Enerjik Oluşu. Tekniğinde Kapasite Var Ama Kullanmasını Bilmiyor.
Ee daha ne olsun? :) Kullansa zaten şu an çok çok daha iyi yerlerde olurdu. Kazım'ı iyi motive etmek gerekli. Bunu Daum'un yapacağını pek sanmıyorum. Daum yüzeysel olarak disiplini çok seviyor. Kazım'a uyan hoca tipi daha çok futbolcularla içli dışlı olan, onlara güvendiğin, arkasında olduğunu her zaman dile getiren bir hoca lazım. Yani şöyle diyim Mourinho tipinde bir hoca lazım. :) Türkiye'de bunu Abdullah Avcı çok iyi yapıyor...
Mehmet abi.. Kazımda her halt var ama onun disiplin sorunu yeteneklerini istikrarlı bir biçimde göstermesini engelliyor.. Bir kere Fiziğini iyi kullanıyor, top saklamasını iyi biliyor, çalım atabiliyor, hızlanması hızı iyi, orta ve şut bence harikaya yakın.. Ama işte savruk olduğu içinde başarılı olamıyor ve ben onun futbol yaşantısı boyuncada bir istikrar tutturacağını sanmıyorum. Ruh çıkar huy çıkmaz mı öyle bir atasözü var :D
Ooo Onun Oynamasını Uslanmasınımı Bekleyeceğiz. Başlarım Böyle İşe:D
Hiçde üzülmedim, darısı Kazım'ın başına...
Son dönemlerde basında hiç yer almadı (bildiğim kadarıyla) ama kulübe yakın 4-5 kişi, ki bunlar malum sitede duyum veren kişiler olarak adledilir, Frederico Chaves Guedes diyorlar. Bekleyip görmek lazım.
Yıldız beklemiyorum, Güiza gönderilmezse hele yabancı yıldız bir forvet hiç alınmaz. Güiza da bu aşamada gönderilmeyecektir. Dünya Kupası'na gidebilmek için hem Santos hem de Güiza 2. devre formunu arttıracaktır.
Gelecek oyuncu zaman zaman yedek oturmayı sorun etmeyecek biri olacak muhtemelen.
Bu arada küçük bir düzeltme yapmak istiyorum, Zico zamanında ayrılmak istemişti, Moskova takımı ile anlaşmıştı fakat Zico gidip Aragones gelince takımda kalmayı tercih etti. Hatta bu yüzden Moskova takımına borcumuz var ve ödemediğimiz için Avrupa Liginden gelen gelirlerimiz durduruldu. Derin.
Böyle bir olayı hatırlıyorum da ne olduğunu tam hatırlayamamıştım. Ruslara verelim işte komple, kurtulalım.:D
açıkcası ben Önder'e yazık değildiğini düşünüyorum. Takımın vazgeçilmezi iken bir anda kesildi haksızlık edildi bana göre.
Hala kaliteli bir sağ bektir benim gözümde.
bence yenetekli genç arjantinlileri almalıyız. U-20 U-18 takımlarından. Burada yedekten maçlara sokup yetiştirmeliyiz..
fm mi sandın sen hayatı :D
Yok ondan değilde, Avrupadaki Espanyol, Hoffeinheim gibi takımlar gidip genç arjantinli oyuncuları kaparken bende Fenerbahçede öyle yapmalı dedim.. Sonuçta yapılamayacak şey değil.. Hem yedek sorunu olmaz hem genç ama kaliteli ileride satabileceğimiz adamlarımız olur.
Trabzonspor istiyormuş sanırım Önder'i, yönetim biraz akıllı davranıp Giray'la Önder'i takas ederse çok iyi olur. Olmazsa Ali Turan transfer edilmeli diyeceğim ama Kayserispor'un iddialı olduğu bir ortamda takım kaptanını kolay kolay satmazlar.
Ali Turan'ın sözleşmesi bitiyor diye biliyorum. Önder'e verdiğimiz paranın yarısına çok rahat gelir. Giray'a hiç gerek yok.
Fenerbahçe'nin Brezilyalı oyuncusu Deivid, Yunanistan'ın Olympiakos takımı ile anlaşmaya vardı...
Sarı-lacivertli ekibin Brezilyalı oyuncusu Deivid de Souza eski çalıştırıcısı Zico’nun antrenörlüğünü yaptığı Yunanistan’ın Olympiakos takımı ile anlaşmaya vardı.
Yunan ekibinin Deivid’in bonservisi konusunda Fenerbahçe’den yanıt beklediği belirlendi.
Colin Kazım’ın babası Rodney Richards da kulübe gelerek Başkan Aziz Yıldırım ile görüştü ve oğlunun mutlaka takımdan ayrılacağını, takım aradığını duyurdu.
İnternetspor.com
Ankaragücü'ne gelseydin ya Deivid : p
Hadi hayırlı olsun. Yunan takımından Galletti alınabilir aslında.