Chelsea'da bir forvet daha var Ben Sahar diye o da İsrail'li
Printable View
Chelsea'da bir forvet daha var Ben Sahar diye o da İsrail'li
Ben Haim kaliteli bir yıldız ben Bolton'u takip ettiğim için biliyorum oyuncunun kumaşı iyi. Ayrıca Mourinho'nun bir bildiği vardır...
Tevez'den daha fazla katkı sağlar.Rooney ile birlikte iyi bir ikili olurlar.
M.City’den Diarra atağı
Manchester City’nin teknik direktörü Mark Hughes’ın, 8 milyon avroluk teklifiyle Portsmouthlu orta saha oyuncusu Lassana Diarra’nın talipleri arasına girdiği belirtildi.
Chelsea ve Arsenal’de çoğu zaman yedek beklemek zorunda kalan Diarra, geçtiğimiz sezon Porstmouth’daki performansıyla kendini yeniden kanıtlamıştı. Hatta bu başarısı Fransa’nın Euro 2008 kadrosuna çağırılmasına yetti.
News of the World gazetesinin haberine göre Manchester City Diarra için 8 milyon avroyu gözden çıkarmış. Brezilyalı süperstar Ronaldinho ile de ilgilenen Mark Hughes’ın işi, devreye Chelsea’nin girmesiyle zorlaştı.
Portsmouth teknik direktörü Harry Redknapp’ın 10 milyon avroluk bir rakama Diarra’yı satabileceği belirtilirken, Manchester United’ın da Fransız oyuncuyla yakından ilgilendiği bildirildi.
cok yararlı olur diarra...yenı makalele
City için güzel bir transfer olur.Fernandez ile birlikte ya da onun yerine.
İngiltere Premier Lig takımlarından Wigan, Hollandalı defans oyuncusu Mario Melchiot'u transfer etti. Melchiot'u Fransa'nın Rennes takımından transfer eden Wigan, bonservis bedeli ödemedi.
Wigan'ın patronu Chris Hutchings Melchiot transferi ile ilgili kulübün resmi internet sitesine; "O çok yönlü ve tecrübeli bir oyuncu, bizim kadromuza önemli bir katkıda bulanacak." ifadelerini kullandı.
30 yaşındaki futbolcu Melchiot daha önce İngiltere'de Chelsea ve Birmingham formalarını giymişti.
Kaynak : Sporx.com dış haberler
Chelseadan tanıyorum tekrar ingilterede görmek güzel:)
iyi oyuncu olabilir ama Alex , Terry , R.Carvalho , Boulahrouz varken alınması ilginç ve gereksiz oldu bence
Ben Haim iyi futbolcudur.Iyi bir alternatif olur Chelsea icin.
Ayrica Israilli diye futbol oynayamayacak mi?Birakin bu sacmaliklari.Futbol bir oyundur ve bu oyunu dünyadaki bütün insanlarin oynama,bu oyundan zevk almaya hakki vardir!
Diarra Anelka gibi olacak heralde gittiği her klüpte 1 yıldan fazla kalamıyor :p
Torres kulübünde memnun olduğunu bir yere gitmeyeceğini açıklasa da, News of the World'e göre Chelsea son bir şansını denemek istiyor.
İspanya'nın İsveç'i 2 - 1 yendiği maçta takımının ilk golünü atan ve oynadığı oyunla futbolseverleri büyüleyen Fernando Torres,
Euro 2008'deki performansı dışında transfer söylentileriyle de gündemi meşgul ediyor. Haberlere göre; Atletico Madrid'den Liverpool'a geldiği ilk sezonda muhteşem bir dönem geçiren İspanyol golcüyü transfer etmek için pek çok dev pusuda bekliyor.
Bu söylentiler karşısında sessiz kalmayan Torres ve Liverpool yöneticileri, haberlerin gerçekleri yansıtmadığını dile getirdiler. Özellikle El Nino, yaptığı açıklamada Liverpool'da olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu ve ayrılmayı aklının ucundan dahi geçirmediğini dile getirdi.
Chelsea kulak asmıyor
Scolari ile birlikte bu sezon kıl payı kaçan başarıları gelecek yıl yakalamak isteyen Chelsea, kadrosunu yıldız isimlerle güçlendirmek istiyor. Maviler'in listesindeki en önemli hedeflerden biriyse Liverpoollu golcü. Bu transge konusunda bir açıklama yapan çiçeği burnunda Chelsea Teknik Direktörü Luis Felipe Scolari şunları söyledi: "Torres'i Liverpool'dan koparmak bizim adımıza gerçekten çok zor bir sınav olacak. Yapılacak yüksek bir teklif Liverpool'un patronlarını ve Torres'i oturup düşünmeye itecektir. Bunun sonucunda da belki de hedifimize ulaşırız."
Torres istemedikten sonra bu transfer zor.
Sonradan değer yapıp pahalı olan futbolculardan ziyade gençlere yönelsek? Yada potansiyeli olan oyunculara?
satmaz L'Pool...
Tottenham genç yıldızın işini bitirdi
Köklü ada kulübü Belçika’nın yükselen yıldızı Paul-Jose Mpoku için verdiği transfer savaşını kazandı.
Geçtiğimiz sezon denenen ve başarılı bir grafik yakalayan 16 yaşındaki oyuncu Manchester United gibi ünlü kulüplerin ilgisine rağmen Tottenham ile 4 senelik profesyonel sözleşme imzaladı.
Standard Liege’den yapılan açıklamada genç futbolcunun Tottenham U17 takımında top koşturacağı ve gönüllü bir aile ile kalacağı açıklandı. Mpoku Euro2008’in sona ermesinin ardından hazırlık kampına katılacak ve yeni takım arkadaşlarıyla tanışacak.
Ramos dört bir yandan bastırıyor valla genç , yıldız , gelecel vaadeden vs. piyasadaki tüm gençleri topluyor :D
inşallah gönüllü aile ona gerçek ailesinin sıcaklığını hissettirir sıla özlemi çektirmez mpokucuğumuza:zuhaha
Hayırlı olsun velet kçük yaşta tottenhamda :)
Ben Sahar da orda, vatandaşı olduğu için sıkıntı çekmez zaten. Premiership'ten gelme bir futbolcu, kolay alışır.
Kulübeyi genişletmek adına iyi bir transfer. Gören de Chelsea'yi fakir kulüp sanacak, bonservisi olmayanları transfer ediyor :)
Sidwell, Pizarro ve Tal ben Haim... :)
Geçen sene Terry'nin sakatlığıyla çok sıkıntı çekmişti defansta Chelsea, bu sıkıntıyı önümüzdeki sene de yaşamamak adına defansa takviye yaparak akıllı davranıyorlar.
Hayırlı olsun ama bence saçma bir transfer.O kadar oyuncu varken şans bulması zor.Anca kolay maçlarda oyuna sonradan girer belki.
Bu sene avrupa da büyük takımLar arasında cheaLse kadar gereksiz transfer yapan takım yok bence.
hayırlı olsun
Hiç bilmiyorum bakalım nasıl bir oyuncu..Hayırlı olsun...
Avrupa'da transfer döneminin başlamasıyla birlikte tüm gözler Eidur Gudjohnsen'e çevrildi.
Bu sezon başında Chelsea'den 12 milyon Euro'ya Barcelona'ya transfer olan Gudjohnsen Katalan kulübünde fazla forma şansı bulamadığından dolayı kulüpten ayrılmak istediğini açıklamıştı. Transfer söylentileri arasında Fenerbahçe'yle de adı geçen Gudjohnsen'in talipleri her geçen gün artıyor.
İzlandalı oyuncuyu kadrosuna katmak için Ada'da büyük bir mücadeleye içine giren Manchester United,Newcastle United, Sunderland, Middlesbrough, Aston Villa ve Portsmouth arasından Barcelona'ya en ciddi teklifi yapan takım 10 milyon Euro ile bu sezon İngiltere Premier Lig'de şampiyon olan Manchester United oldu.
Manchester United'lı yetkililerin bu transferi bitirmek için İspanya La Liga'nın bitmesininin ardından Barcelona'ya hareket etmesi bekleniyor.Katalan kulübünden yılda yaklaşık 2.5 milyon Euro alan Gudjohnsen'in de yeniden Ada'ya dönerek Manchester United formasını giymeye sıcak baktığı kaydediliyor.
Geçen sezon başında Chelsea'den 12 milyon euroya transfer olduğu Barcelona'da 24 lig, 8 Şampiyonlar Ligi maçında forma giyen İzlandalı yıldız 8 gol kaydetti.42 kez İzlanda Milli Takımı forması giyip 17 gol atan 1.85 boyundaki tecrübeli futbolcu geçen Ocak ayında Manchester United'ın gündemine gelmişti.16.06.2007
Kaynak : Sporx.com dış haberler
Gudjohnsen barcaya transferi yanlıştı zaten ingiltereye geri dönecek galiba...
Bu adam için tek savaş yapılır,o da takımdan yollama savaşıdır
Bu adam bu kadar büyük kulüplerde nasıl oynuyor, aklım almıyor bir türlü..
Gitsin Sunderland'a...
Ben Gudjohnsen i çok beğeniyorum.Çok iyi bir goLcü özeLLikLede çok serin kanLı.BarceLona kıymetini biLemedi.Gitsin daha fazLa forma şansı buLacağı bir kLube.
Bu adam çok yavaş.Büyük klupler nasıl alıyorlar anlamadım!
Tecrübeli bir oyuncu.Wigan için faydalı olacaktır.
hayırlı olsun
bende anlamıyorum nasıl oynutor bu adam chelseade barcelonada falan:S
Neden yav ben Chelsea'deyken beğenirdim Gudjohnsen'i..
Tottenham iyi işler yapıyor genç yetenekleri alıyor seneye başarılı olabilirler.
Liverpool satmaz Torres'de gitmez.
Beşiktaş'tan ayrılan Fransız teknik adam Jean Tigana'nın Ada ekiplerinden Manchester City ile görüştüğü öne sürüldü. İngiltere'nin ünlü tabloid gazetelerinden The Daily Mirror'un haberine göre, eski Fulham ve Beşiktaş çalıştırıcısının sürpriz bir şekilde M.City yönetimiyle görüştüğü belirtildi.
14 Mayıs'ta takımın deneyimli hocası Stuart Pearce'in görevine son veren Manchester ekibi Manchester City yeni sezon öncesi hoca arayışlarını hızlandırmıştı. City'nin başına geçmesine kesin gözüyle bakılan eski Juventus teknik direktörü Didier Deschamps'ın yanında Ada ekibiyle Claudio Ranieri, Juande Ramos ve Ronald Koeaman'ın da adı geçmişti.
Kaynak = sporx.com
tigana bence iyi menajer değil belki burada başarı yakalar