Director Camera ve saha kenarından maç izleme.
Arkadaşlar Selamlar;
Director Camera ile oynarken bazen (özellikle frikiklerde) görüntü saha kenarından maç izleme şekline dönüyor.Frikiği atanın yanında hissediyorsunuz kendinizi. Bu da çok hoşuma gitti. Tüm maçı böyle izlemek istemek için maç izleme şekillerine bakınca bu görüntü seçeneğini bulamıyorum.Acaba atladığım bir nokta mı var bunu sormak istemiştim..
Bir de artık az çok FM ingilizcesini öğrendik ama saha içi yeni komutlar ve oyuncularla konuşmalarda yeni söylemler var..Bunları da bizi rehberler bölümünden açıklayacak-paylaşacak arrkadaşları görürsek çok mutlu olacağız.. :)
İyi oyunlar diliyorum.. (Herzaman ki gibi genelde küçük takımları almaya başlamadan önce bir fenerbahçe kariyeri yaparım ama takımın kalitesinde bir yabancı forveti bulabilmek bile başlı başına sorun gerçekten kolay gelsin! )
Fm 2012 Multiplayer Merak Edenler
Öncelikle herkese merhaba ilk postum bu.
Bildiginiz gibi FM 2012 cıkmasıyla korsan oyun alanlar hayal kırıklıgı yasadılar.Bizde unide ev arkadası 3 Fm sever genciz.Multiplayer Fm oynamak en büyük zevkimiz.Oyunu almadan önce çok araştırdım ama kesin bilgi bulamadım.En sonunda dayanamadım ve steam üzerinden satın aldım oyunu.İnternet baglantısı acık oldugu halde 3 kisi Fm oynıyabiliyoruz.Nasıl oldugunu anlatıyım hemen.
-İlk kişi Steam den Fm yi cekicek ve yuklıcek.Offline Moda gecis yapıcak.
-Ardından diger kisi aynı Steam hesabı üzerinden yuklemeyi kendi bilgisayarına yapıp online mod da kalıcak.
-Kişi sayısına göre bunu bu sekilde tekrarlıcaksınız.Dikkat etmeniz gereken nokta son yukleyen kisi Online modda olacagı icin diger kisilerin offline moda gecmeleri gerekiyor.
Kısacası 1 Orjinal oyun üzerinden 3 arkadas oyun oynıyabiliyoruz.Hemde aynı anda ve internetlerimiz acıkken.Dikkar edilmesi gereken nokta gruptan 1 kisinin Online mod digerlerinin Offline mod da olması gerek.
İyi Oyunlar...