Selim teber Kayseri nin orta sahasını toplar kumaşı kaliteli.
Printable View
Selim teber Kayseri nin orta sahasını toplar kumaşı kaliteli.
selim teber saglam oyuncudur kayseri'ye faydasi dokunur.
Alman basınında Wolfsburglu Jonathan Santana ile anlaştığımız yazıyormuş faydası olabilecek bir youncu gibi geldi
Jonathan Santana Kayseri'de
Kayserispor, Arjantinli orta saha oyuncusu Jonathan Santana ile 2 yıllık anlaşmaya vardı.
Goal.com Türkiye
12 Tem 2010 12:13:00
http://u.goal.com/3000/3023_news.jpg
Kayserispor'un Bundesliga takımlarından Wolfsburg'da forma giyen orta saha oyuncusu Jonathan Santana'yı renklerine bağladığı bildirildi.
Kayserispor Kulübü Asbaşkanı Şaban Miraboğlu, AA'ya yaptığı açıklamada Santana ile 2 yıllığına anlaştıklarını belirtirken, "Transfer çalışmalarımız sürüyor. Yabancı bir santrafor alıp transferi tamamlayacağız" diye konuştu.
28 yaşındaki Santana, geçtiğimiz sezon Arjantin takımlarından San Lorenzo'da kiralık olarak forma giymiş ve 10 maça çıkmıştı.
Kayseri ortasahasını epey sağlama aldı hücum hattınıda kaliteli yaparlarsa seneye iyi yerlerde olabilirler.
Merak edenler icin Kayserispor'un yeni transferi Santana'nin profili
http://i31.tinypic.com/jj7n9l.jpg
Taraftar forumunda Mido ismi geçiyor sıkça ama ne kadar doğru şuan bilemiyorum
Mido çok sorunlu bir oyuncu. İnşallah gelmez Türkiye'ye.
Bende pek istemiyorum bu transferin olmasını ama Mido Şotanın eski takım arkadaşıymış belki onunla iyi bir uyum sağlar
Mido transferinde sona yaklaşılmış Süleyman Hurma son görüşmeler için İngilteredeymiş iyi bir Mido bu ligi salllar Şota ile daha önce aynı takımda oynamış olması biizm için bir avantaj olabilir
Mido Kayseri'ye doğru!
Forvet transferini Avusturya kampında tamamlamak isteyen Kayserispor, Middlesbrough'un Mısırlı yıldızı Mido'nun transferini gerçekleştirmek için İngiltere'ye çıkarma yaptı. Sarı kırmızılılar geçtiğimiz sezonu, Premier Lig'de West Ham United formasıyla kiralık olarak geçiren Mido'nun bonservis bedeli için pazarlığa oturdu.
Kayserispor Asbaşkanı Şaban Miraboğlu, Mısırlı golcününün transferinin bir iki gün içinde gerçekleşebileceğini söyledi.
Miraboğlu, Roma, Tottenham, Ajax, Celta Vigo, Marsilya, Wigan gibi takımlarda ve üst düzey liglerde forma giyen, asıl adı Ahmed Hossam Hussein Abdelhamid olan Mido'nun transferinde sona yaklaştıklarını, kulüp menajerinin halen İngiltere'de olduğunu belirtti.
Şaban Miraboğlu, "Mısır milli takımının da 51 kez formasını giyen, 27 yaşındaki Mido'nun transferi için Middlesbrough kulübüyle iki gündür pazarlıklarımız sürüyor. Bu oyuncunun borservisi için İngiliz ekibinin önerdiğimiz rakama gelmesini bekliyoruz. Sanıyorum Avusturya kampımız bitmeden önce bu oyuncuyu renklerimize katarız" dedi.
Adı, Fenerbahçe ve Galatasaray'la da anılan, Middlesbrough, Roma, Tottenham, Ajax, Celta Vigo, Marsilya, Wigan gibi takımlarda forma giyen Mido, Mısır Milli Takımı formasıyla da 51 maçta 19 gol kaydetti. Halen Kayserispor'un forvet hattında Cangele, Ömer Şişmanoğlu, Moritz, Troisi, Semih Aydilek gibi futbolcular bulunuyor.
Mido transferinin bugün yarın bitmesini bekliyoruz oyuncunun geçmişine bir göz attımda çok önemli takımlarda forma giymiş çok büyük ücretlerle transfer yapmış bir oyuncu kalitesi buradan anlaşılıyor.Makukula tarzında bir oyuncu çok başarılı olacağını umuyorum.İnşallah gerçekleştirirz bu transferi
Şu Selim'i bir türlü anlayamadım ve beğenemedim , vakti zamanında Denizlispor'da oynadı fakat çok silik görüntüsü vardı Almanya havası yaramış adama :D.
Selim'i bir kaç ay öncesine kadar Bundesliga'da izliyordum gayet kaliteliydi..Bence iyi iş yapar..
Selim Hoffenheim kariyerinden itibaren büyük çıkış yapan bir isim en azındans saidoudan daha fazla katkısı olacaktır
Clemente se puede ir a Turquía pero Boca insiste
El ex defensor de Estudiantes, Clemente Rodríguez, podría continuar su futuro en el fútbol de Turquía.
El lateral, que no renovó con el Pincha, estaría viajando en las próximas horas al mencionado país para firmar con el Kayserispor.
De todas formas, no hay que descartar un regreso a Boca, club que podría utilizar el dinero por una posible venta de Fabián Monzón a Udinese o Nápoli.
Tarih ; 2010-07-23 20:01:00
http://www.cielosports.com/index.php?ver_nota=23877
Arjantin basınında Clemente Rodriguezle ilgilendiğimiz yazılmış zor gibi görünüyor ama alırsak çok iyi olur o bölgede sıkınıtmız var şuan
2 Forvet oyuncusu alacaklarmış. Mido gelirse çok büyük iş başarır Kayseri. :)
Mido konusunda görüşmelr olumlu ama imza yok şuana kadar
Mido Ajax 'ta .. Bügün netlesir..
Yahu bir işin içinden çıkamadılar yine niye mukulayı yollarsın anlamam ki madem bu sorunları yaşacaktık
Arjantin basınında Estudiantesli Clemente Rodriguezle imzanın an meselesi olduğunu yazıyormuş sanırım.Alabilirsek süper transfer olur.
http://www.ole.com.ar/boca-juniors/K...305969456.html
Forvet adaylarından Mallorcalı Webonun ismide geçiyor.Bitiremedik bir forvet meselesini içimden bir ses yine makululayla kiralık anlaşılacak diyor ama bakalm:)
Fenerbahçe'den Kayseri'ye!
Kayserispor, Fenerbahçe'nin milli stoperi Önder Turacı'yı kadrosuna katmak üzere...
Forvet arayışlarına tam gaz devam eden Kayserispor yönetimi, bu arada Fenerbahçe'nin savunma oyuncusu Önder Turacı'yı Kayseri'ye getirdi. Ve Kayserispor Önder Turacı konusunda mutlu sona bir adım daha yaklaştı. Geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe yönetimi ile temas kuran sarı-kırmızılı yönetim tecrübeli oyuncuyu dün akşam Kayseri'ye getirdi. Geceyi Kadir Has Tesislerinde geçiren Turacı, büyük olasılıkla bugün kendini sarı-kırmızılı yapan mukaveleye imza atacak.
Büyük bir titizlikle yürütülen transfer çalışmalarında Fenerbahçe'nin savunma oyuncusu Önder Turacı'cı sessiz, sedasız Kayseri'ye getiren Kayserispor yönetiminin, her konuda anlaşma sağladığı tecrübeli oyuncu ile 2 yıllık sözleşme imzalayacağı öğrenildi.
Kadir Has Tesisleri'ni gezen Önder Turacı'nın Kayserispor'un güçlü bir ekip olduğunu, yeni sezonda sarı-kırmızılı formayı giymek için sabırsızlandığını söylediği ifade edildi.
Faruk AYDEMİR - Kayseri
Sporx
Önderi fb transfer formunda paylaşmıştım defansta kadro derinliğ açısından iyi olacaktır eren ve amisulashviliyi pek keseceğini sanmam ama sağbekte oynayabilir inşallah gökhdanlada anlaşırız tekrardan
Hayırlıs olsun kayserıye kurtulduk sonunda
önder su anki oyunuyla en fazla amatör kümede oynar bir adam 2 sene icinde nasil bu kadar gerileyebilir anlayamiyorum insan biraz hayatina ceki düzen verir hergece barlarda gezerse olacagi buydu yarin öbür gün kayseriden de ayrilacak amatör kümeye kadar yolu var önderin.
Önder ne kadar bonservis ile transfer olmuş bilgisi olan var mı?
Daha resmi bir imza yok ortada. Olunca açıklanır Kayserispor klübü tarafından.
DUYURU
10.08.2010
Kulübümüz profesyonel futbolcu Önder TURACI ile prensipte anlaşmıştır. Bundan sonraki aşamalarda kulübüyle görüşmelere devam edeceğiz. Kamuoyunun bilgisine arz ederiz.
http://www.kayserispor.org.tr/tur/hdetay.asp?id=863
Bu arada ne kadar etik davranmışlar. Önce klüp ile anlaşılması gerekiyordu, bir zamanlar ortalığı birbirine katmışlardı. :)