fotoğraflar bence de montaj :(
Printable View
fotoğraflar bence de montaj :(
la ne iğrenç maçtı ya. Hakem zaten ayrı bi dünya Bjk'li futbolcular ap ayrı bi dünya.
bu videoya bakarsak agiz hareketlerine gore motta selcuga tukuruyor
https://www.youtube.com/watch?v=ApQzr-T3YJs
Fotoğraf montaj, Motta herkesi tahrik etmiş beyefendi selçuğa tükürmüş, Melo yanlışlıkla kaymış. Hepiniz masum. De hadi gidin işinize be
Yalnız Gs de çok kötü futbol oynuyor ne oynadığı belli değil. Sistemsizlik içersinde ve bireysel yeteneklerle kazanmaya çalışıyor umarım böyle devam eder. Bjk ise seyirci desteği olmadan zor tutunur şampiyonluk yarışında.
Resmi bir açıklama bu hafta içinde gelecektir. Herkesin yorumlarına aldanmaya gerek yok.
Olanlar oldu. Beşiktaş olarak bundan sonra yaşananları motivasyon olarak kullanarak önümüze bakmamız gerek. Sonuçta hala lideriz ve zor maçların 3 tanesini geçtik. Üstümüze oynasalarda, bizi bitirmeye çalışsalar da birlik olarak bundan sonra ki hedefimize yürümeliyiz.
yuh selçuk o başparmakla oklava diye gözleme yapar o ne öyle
aslında boğaz sıkan motta montajla yer değiştirmişler
Onu bunu tartışmayı bırakın da şu Lig TV'nin 34. dakikada sesi kısıp eski maçlardan ses ekleme yaratıcılığına ne diyorsunuz :D
Boşuna tartışma içinde herkes. Olanlar oldu ve maç bitti. Galatasaray taraftarı arkadaşlar Beşiktaş taraftarı bizlerden objektif olunması için haykırışlarda bulunurken bir tane Galatasaray taraftarının da evet geçen yıl hakem sayesinde 1 puan bu yıl da 3 puan aldık dememesi çok çelişkili. Bir şeyi talep ederken, kendinin ne kadar verdiğine bakmak gerek.
daha ne yapacakti tff anlamis degilim besiktasin hakemini atadilar maça.
Neyse tartışmıcam o kadar boş yapan insanlar varki canımı sıkıyorlar. Ben ne söylesem herkes lafı başka tarafından anlıyor. Ben orada penaltı var kırmızı kart var, motta sert oynuyor diyorum. adam bana diyorki objektif olacaksın. ulan daha napıyım :D
http://www.youtube.com/watch?feature...Qzr-T3YJs#t=23
Mottanın tükürük videosu
Hükmen kazanırsak goller geçersiz kartlar da geçersiz doğal olarak melo ceza almaması gerekir aynı şekilde selçuk'un da
Kim akıl ettiyse müthiş bir buluş. Format yurt dışındaki diğer yayıncılara satılabilir aslında. Hep yabancı programların formatını alıyorduk şimdi övünebileceğimiz bir formatımız oldu. Bu fikirin ARGe kısmını merak ediyorum. Doğaçlama mı yoksa önceden mi planlı burası önemli. Eğer önceden planlıysa puanım düşük olacak, doğaçlama bir icat ise 10 puan veriyorum.
Maç esnasında ben düşündüm bunu. Çünkü 34. dakika oldu baktım ses yok taraftardan. Daha sonra dikkatli bi şekilde baktım. Aklıma böyle bir şey yapabilecekleri geldi ancak ataklarda seyirci sesleri artınca "yok artık bu kadar da uğraşmazlar" dedim. Ancak hakikaten uğraşmışlar.
34. dakikada gelecek protesto muhtemel birşeydi. 34. dakikada zaten hep gezi sloganı atılıyordu. Yani adamlar bildiğin Lig TV 34. dakikalarda yayın sesini kısıyor demesinler diye, bir önceki akşam montaj hazırlamış ve 34. dakikada başka bir ses koymuş. Harbi alkışlanacak bir emek. Şaka demiyorum. İyi emek yani, çok değerli. Öyle böyle değil..
@firatgunayer
Ahmet Çakar, Galatasaray otobüsünün stattan geç çıkartılmasını, etraftaki tepelerden el bombası atılabileceği ihtimaline bağladı..
Haddeeee cannııııım :D :D
Bu adamı atacaksın bir kuyuya. Kalsın orada.
Desibel rekoru işi n'oldu ?
Benim baska ulkeye gitmemle bunun alakasi yok ki.
Bana ters gelen koru korune ille de bir tarafi tutma ihtiyaci, o tarafin resmi gorusunu savunma ihtiyaci.
Halbuki her zaman en gucluler ve kalici olanlar hic bir tarafa bagli olmayanlardir. Bilgileriyle, becerileriyle ayakta kalanlardir. Bu insanlar her tarafin (veya istersen siyasi partinin) ihtiyaci olan tipte insanlardir.
Taraf tutmak insani kisitlar. Taraf tutmayan ise bazi konularda bir tarafa, diger konularda baska tarafa yakin olmakta ozgurdur. Siyasi partiler hic bir zaman her insanin butun goruslerini tamamen temsil etmez. Ama meseleler gorusler uzerinden degil, siyasi partiler veya kisilerin destek verdigi siyasi partiler uzerinden tartisildigi surece bir yere varilamaz.
ilginc olani selcuk niye gozlerini kapatiyor ve surati burusuyor...
http://i.imgur.com/glUNLT5.jpg
Tükürdüğü zaten belli de, maç içinde hakem kart vermediyse maç dışı ceza verilebiliyor mu? Gerçi teknik olarak maç hala bitmedi ama :P
Apaçık bir şekilde tükürdüğü belli oluyor.Selçuk boğazını sıktığı/tuttuğu için,Ramon'da tükürdüğü için ceza almalı.
Şöyle net bir açıdan;
https://pbs.twimg.com/media/BU6Szn0CAAAZwL0.jpg
Resimde açıkça belli tükürdüğü. Ramon'da futbol oynamadan çok psikopatlık heveslisi çıktı. Daha yeni gelmişsin tanımadığın herife niye tükürüyorsun.
Bakıyorum da yine ortalık karışmış forumda arkadaşlar merak etmeyin sizin burada yazdıklarınızdan veya eklediğiniz görsellere göre ceza vermiyor TFF.
Ha şu da bir gerçek Motta bu çok tanımadık ama 2-3 maç izlememiz yetti yapabilir mi bu hareketi yapabilir. Selçukta sütten çıkmış ak kaşık değil. Tanıdığım Selçuk İnan yoktu sahada ben daha centilmen bir oyuncu beklerken saha içinde rakiplerine çok sert giren bir oyuncu vardı. Canlı izlemek baya bir değiştiriyor insanı oyunculara bakış açısı olarak.