yedek kadroyu biz çıkarmadık heralde...5 sene sonrada olsa kazandık...
Printable View
yedek kadroyu biz çıkarmadık heralde...5 sene sonrada olsa kazandık...
PAF Ligi | Beşiktaş: 2 - Galatasaray: 3
Galatasaray PAF Takımı, PAF Ligi'nin 23. hafta maçında deplasmanda, en yakın takipçisi Beşiktaş'ı 3-2 mağlup etti ve 6 puanlık farkla liderliğini sürdürdü.
tutma arkadaşım neden susayım öyle yeter artık bi susu falanda deme.....yedek kadronun çıkması bahane değil yani...
Paf da zaten bize rakip yok.Ilk macta besiktas paf takimini 6-1 yenmistik.
Umarim gerets hemen istifa eder.Onun yerine bülent korkmaz gelir.
maçın hakkı beraberlıktı sanki bjk çok iyi oynadı
arkadaşım sen söylemeyeceksin bana susup susmamamı tamam mı????hayır biz bayram yapmıyoruz sadece kazanmamız gerekn bi maçı kazandık ve bunun için mutluyuz....
Tebrıkler Besıktas
susmamı gerektirecek bişey olduğunu sanmıyorum...
Ortamı gerecek mesajlar atmayın!
beşiktaş taraftarıyım ve takımımın kazanmasına seviniyorum neden susmamı gerektiriyor bu anlamadım???geretsin yanlış yaptığını herkes yazıyor benim yazmam mı sorun oluyor????site yöneticisi olduğun için o kanaattesin ve ben korkup susoyorum öle mi hayır ama bugüne kadar hep saygılı davrandım bugünde öle olacak saygısızlığımdan birşey kaybetmeyeceğim.ama biraz hazmetmeyide bilmek gerekiyor.
Şampiyonu olmayan bir lig istiyorum.
Türkiye'de hiç bir takım Şampiyonluğu haketmiyor çünkü.
Başa baş dişe dişe bir mücadele yok , ne diyelim kalitesizliğimiz.
sayfada bir sürü korkak gerets defol git yazan var ama ben bu konuda senin tarafından uyarılıyorum buda çook ilginç....bende taraftar sitesi olduğunu savunmuyorum ama takımım kazandı ve herkesin birşeyler yazdığı foruma bende tamamen kurallara uyarak mesajlar atıyorum ama...ve bana saygısızlık yapılıyor yater sus artık deniyor ama yine ben uyarılıyorum...cidden üzüldüm bunların hepsine :(
ha bide hazmetmek demişsin en baş sayfalara bakarsan ben yenilcez umarım fark yemeyiz demiştim
lafım sana değildi...
Beşiktaşı tebrik ediyorum Galatasaraya geçmiş olsun diyorum.
birde şu link yollayan arkadaşlar pclerindeki sorunu düzeltmeden msj atmasınlar lütfen!
Kapatsanız Artık ?
bencede eğer mesajlarımdan dolayı üzülen yada TAHRİK olan varsa herkesten özür diliyorum.ama bu akşam buradan böyle ayrılıyor olmak istemezdim :(
sebebini söylemiştim zaten "Tahrik edici mesajlar atıyorsun"
tamam arkadaşım üzülcek kavga edicek bişey yok biz sinirliyiz siz mutlusunuz olur böyle tartışmalar :D takma bu kadar
Konu tartışmalara yol açtığı için ve yeteri kadar yorum yapıldığı için kilitliyorum.
Konu tekrar açıldı , Futbol iyi olmasada , yorumlar iyi olsun.