:D ok nasıl istersen Medyum Emiş :D
Printable View
:D ok nasıl istersen Medyum Emiş :D
ayy akşam akşam can sıkıntımı aldınız valla ben falıma geri dünüyorum:D
fal merkezimi açtım beklerim adresi daha sora vericem:D:Daçık adres kahve 25 YTL tarot 50 YTL kuru fasulye 60 YTL Çay 10 YTL :D:D
Ohhaa bu fiyatlar ney böyle:D kimse gelmez söliim daha ucuza bak :D
çay falıdamı oluyo yaa :D:D:D:D
ohooo ne pahalısı ya dandirik cafeler 15 YTL ye kahve falı bakıyo:Dbiz dandik miyiz:)bakınız yeni bi fal geliştirdim sakız falı sakızı 5-10 gün muhafaza edip getirin geleceğiniz geçmişiniz hepsi ortada:D:D
onudada geliceğimizi diş şekillerimizdenmi anlıcan
eee burda tecrübeliyis:Dher neyse ee nasılsınız herkese yakşamlar yarın hiç bitmesin .Cumartesi dersane var:(:(
merhabalar..
merhabalar enjoy ;;)
Naber
selam millettt... bu gece uzun olacak gibi ;)
yrn dersane de allahtan öğlenciyim yaw... kim kalkacaktı sabah ?
ya bişe sorcam aranızda microsoft'un eğitimlerini bilen war mı ? bilen warsa bnmle özel mesaj yoluyla iletişime geçsin pls...
ya benim canım çok sıkıldı ya :S
wala bu sıkıntını msnde ben çok ii çektim şahsen :D
bu arada microsftun kursuna ben gitmeye hak kasandım web tasarım için :D ama red edecem
selam millet
niye leyn ? verdikleri sertifika gayet iyiymiş duyduğuma göre ? yani 7 kuruda tamamlarsan! neden reddediyon? bende bi gircem! bakiim nolcek ?Quote:
Originally Posted by umutcanerkut
çağrı abi bası şahıslar kalbimi çok kırıd onlar biliolar herşeye burnunu sokanlar!!
wala baba böle fırsat bulmuşun tepiyon daa ne diim? Allah akıl fikir versin :D
çağrı abi kalbimi gerçekten kırdılar yuzume diil arkamdan konustular madem ismiola rbizde gideriz
walla kardeş sen bilirsin.. ama gerçekten güzel bi fırsatı tepmişin yane! peki nası kazandın ? yani snva fln mı girdin ? açıklasana biraz.. malum bende girmek istiyorum.. ben bi araştıriim didim ama böyle bilge adam vs. vs. gibi dersaneler var hep!
upss herkese yakşamlar ve selamlar..
sanada iyi akşamlar yarın sinamaya gidicez okulla karagöz ve haci vat neden öldürüldü ye ama gidenlere sordum güzelmiydi diye hiçbiri beğenmemiş hepsi yarısında çıkmış sizce yarın 6 milyon verip sinemaya gitsemmi???
münihe git derim.. ;)
cifaa ben ce yarısında çıkmak gibi bir hata yapma.çok güzel bir film.eğer kurtlara gittiysen buna 6 milyon vermek dokunmaz...
iyi akşamlar
. . .
Selamlar
. . .
senin o arkadaşların çok abartmış..Öyle bir film beğenilmez mi?Haluk bilginer ile beyazıt Öztürk ün oynadığı her filme giderim ve bu filmede gidicem hatta gitmek zorundayım(ödev konusu eleştiri yazıcam:D)Quote:
Originally Posted by cifaaa
selam arkadaşlar.
selam maymuncuk.
ben bugün gideyim dedim vizyondan kalkmış münih, çok çabuk kaldırdılar nedense...Quote:
Originally Posted by fanatikadnan
neyse yaa gitmedim :D:D:D ewede bilgisayar oynarım daha iyi:D:D
herkese merhaba buraya belkide ilk mesajım çok heycanlıyım......