al al süper işler yapıyo bende özellikleri de çok iyi olduQuote:
Originally Posted by kkanke
Printable View
al al süper işler yapıyo bende özellikleri de çok iyi olduQuote:
brezılya lıgını acmazsanız yada brezılya oyuncularını cıkmaz
bırı portoda bırı japon lıgınde sanırım
peter cruch liverpool da oynyor ve alin cok uzun boylu kaflarda cok iyi
Quote:
Originally Posted by murat67
Sağol dostum Tavsiyen için :D
gercekten cok iyi oyunco eger onu alirsaniz yanina da iyi golco alin øyle semih ne degil daha iyi forvet mesalla vieri
Herkes görsün diye Genel Konular bölümüne yazamazsınız!
Konuyu oyuncu platformu ile birleştiriyorum.
bu konu SABİTLENMİŞ niye ki ?
Arkadaşlar LYN den Bi Adam Aldım - Tomas Sokolowski Yaş 21 İlk Yarıdaki Performansı Fena Değil - Ara Transferdeyim Oyuncu Genç - Antremanda Fazla Gelişme Göstermedi - Sizce Satayımmı - Takımım Galatasaray Deneyen Varsa yorumları Bekliyorum
Eywallah saolasın kardeş - Nadson Haricindekileri Tanımıyordum Bakalım Nasıllar
arkadaş adamın fiatı zaten 7,5 erdemerok normal takımlarla alınacak futbolcuları yazmış peter crouch u 20 Mn ye zor alırsın:D:D:D:D:DQuote:
Originally Posted by murat67
Evt Yazamazlar - Saolasın Sende Sabitlemişsin Genel Konulara - Mantığa Bak ;)Quote:
Originally Posted by ABOOO
ama gercetn ben almadim suan fenerbahceyi liverpoola hazirlik maci oyandim bana 2 gol ati ve ayrica ben adami takibe adlim
defansın sağına ve soLuna iyi oyuncuLar aranmaktadır.. fenerbahçe için iLk sezondayım ve 40MN bütçem war aciLdir :) teşekkürler
saga borre,magno,rafinhaQuote:
Originally Posted by LoVeRBoY
sola fathi(ben getiremedim ama dene), m.polat
not :m.hanefi cok gelisiyo iyi bir ant programı hazırla
sağ:Iran'lı oyuncu Kaebi 19 yasında ben de çok iyi oynuyor tavsiye ederim
sol:dede veya felipe:ilk sezonda boşta
Quote:
ozy antreman programı var onla gelişir demi :)
gelisir gelisirQuote:
Originally Posted by LoVeRBoY
lobo süper trabzona aldım harikalar yaratıyorum:D
Konuyu taşıyorum diye sabitlemişim muahuehau :D
Arsenale kaleci aranıyor lehman geleni geçeni alıyo bıktım kovalığından 34 m euro bütce war
o kadar övdün fenerbahçe aldı sonunda :DQuote:
Originally Posted by demirhan1984
Stekelenburg yada polat keseri dene hem gelecek yıllar içinde kaleci değiştirmen gerekmez çünkü ikisida genç;;)Quote:
Originally Posted by jay-jay
ozy antreman programı var onla gelişir demi :)[/B][/QUOTE]
bişey sorcam bu antreman programları nereye save ediyon bide oyunda nerden buluon
arkadaslar silva diyorum baska bisey demiyorum.
kardeş kaleye stekelenburg'u al mükemmel adam hemde genç
almanya milli takım kalecisi ve profili iyi diye almıştım adamı eski takımımda ama adam bi potansiyele erişemedi sizce nedeni ne olabilir hatta profilinde yükselmeler bile var
ant. tesislerinden olabilir.
tesisler en yüksek seviyede
arkadaşlar galatasarayla 2.sezon maxi lopez satılık listesinde ve 7 M$ bütçem var maxi lopezde o para banada bi tane forvet şart oldu alsammı?_performansı nasıldır?oynatan arkadaşlar varsa bi yardımcı olursanız sevinirim
50 karakter az olmuş bişey yazılmıyor... KARDEŞ BEN MAXİ LOPEZ İ PORSTMOUTH E ALDIM GERÇEK TEN SÜPER HIZI VE HIZLANMASI ÇOK DÜŞÜK AMA ODA SANIRIM BARCELONADA YEDEK KALDI İÇİN BEN ANTREMANDAN BİRAZ ONA AEROBİK YANİ HIZ VE HIZLANMASI İÇİN YOĞUN Bİ PROGRAM BİRDE TOP KONTROLÜNÜ YOĞUN YAPINCA BENDE ŞU AN 28 MAÇTA 26 GOL 9 ASSİT YAPTI YİNE KARAR SENİN
arkadaşlar fabio santosu ben sol bek oynatıyorum ama so açık da oynuyo sanırım hangi mevkide daha yararlı olur sizce. kullanan varsa anlaabilir mi..