Olmayacak bu transfer...
Printable View
Yaktın türkiye'yi kara oğlan. :)
Eto'o bitmemiş
http://fotocdncube.fanatik.com.tr/im...015%2013:52:06
Antalyaspor, yıldız futbolcu Eto'o ile yapılan transfer görüşmelerine ara verildiğini açıkladı. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
"Başkanımız Sn. Gültekin Gencer, As Başkanlarımız Levent Aydın ve Okan Alanyalı, Yönetim Kurulu Üyelerimiz İrfan Erdoğan ve Emin Özgür Kasapoğlu ile birlikte 22.06.2015 Pazartesi günü İtalya' nın Milano kentine Samuel Eto ile görüşmeye gitmişlerdir.
Milano şehrinde futbolcu ve menajeri ile görüşülmüş olup aynı gün akşam heyetimiz, futbolcunun davetlisi olarak yemekte tekrar bir araya gelmişlerdir.
Ertesi günkü görüşmelerde ekonomik şartlarda futbolcu ile yıllık 3 milyon Euro ve menajerleri ile de 300.000 bin Euro olmak üzere toplamda yıllık 3.300.000 Euro ile anlaşma sağlanmıştır.
Ancak ekonomik şartlar haricinde diğer bazı detaylarda anlaşma sağlanamamıştır.
Antalya şehri ve Antalyasporumuz için bir proje transferi olarak düşünülen Samuel Etoo, her ne pahasına olursa olsun transfer edilmesi değil, kulübümüzün menfaatleri de gözetilerek hareket edildiğinden dolayı detayların netleşmesine kadar üzerinde düşünülmesi için görüşmelere ara verilmiştir.
Heyetimiz 24.06.2015 (bugün) TSİ saat 15:00'da Milano dan şehrimize hareket edecektir.
Kamuoyuna önemle duyururuz."
Antalyaspor A.Ş
Başlı başına saçma bir transferdi. Şuan Eto'ya 500Bin Euro bile verilmez. Mourinho Eto'o için Drogba'dan daha genç ama sahada bastonla geziyor demişti.
Eto'o Anji'den sonra tamamıyla bitti. Gerçek yaşıda muhtemelen 36-37 diye düşünüyorum. Afrikalılar da bu durum çok var malumunuz. Eto'ya 2 sene boyunca toplam 6.6 Milyon Euro boşa para verilecek. Onun yerine git 3 tane genç forvet al elbet biri tutar. Satarkende kar edersin.
Eto'o sonunda bitti. :D
http://i.hizliresim.com/7kGE1W.jpg
Yıllık 4 milyon euro olunca tabi ki biter. Yıllık ücreti Belediye'nin zorlamasıyla yerel firmalar tarafından karşılanacakmış ama kaç yıl? 1 yıl mı 2 yıl mı yoksa hepsi mi karşılanacak?
Gerçi 3 milyon da diyorlar...
3.3 milyon yıllık toplam 9.9 milyon 3 yıllık sözleşme tamamı sponsordan diyorlar
Tamamı sponsordan ama 3.3 her yıl degil.300 bin euro bir defalıgına menajerlerine verilmis.3 mn Eto'nun alacagı.Onun da hepsini sponsor karsılayacak diyorlar.
Hayrılı olsun.
Tamamını sponsor karşılayacakmış.
Hayır o değilde neden 3 yıllık. Abi bu sponsor bu parayı verebiliyorsa seneye versin yahu 1 adama bağlanır mı tüm para.
https://pbs.twimg.com/media/CIRmRCXUwAAifB6.png
Hayır madem sponsor da niye sponsorun adı yok? Sponsor reklam karşılığında vermeyecek mi bu parayı? İmza töreninde belli olur her şey.
[MENTION=193955]sentugo[/MENTION]
Sponsorlar İATİ ve Antalya Mermer.Ayrıca önceki mesajında yazdıgın gibi kimse kimseyi zorla sponsor yaptırmadı.Bu İATİ ve Antalya Mermer'in sahipleri Antalyaspor'da yönetici.Kendi istekleriyle yaptılar bu transferleri.Aynı şekilde Ronaldinho transferi de olursa onu da yöneticiler kendi ceplerinden alacaklar.
Benim bildiğim onlar Ronaldinho'nun sponsorları. Eto'o nunkiler Antalya Belediyesi'nin talimatıyla yerel kurumlar firmalar...
Valla Ülkeye yazıkya şu transfer yapılanmasını adam akıllı yapan 1 tane kulüp olmaz mı? Kendi takımıma bakıyorum. Krasic, Kezman gibi zamanının sükse oyuncuları Şampiyonlar Ligi ön eleme kaybedilince
alındı sırf taraftara şirin gözükmek için Ortega 3. ytıldız sonrası şimdi Nani 4.yıldız sonrası, Öbür tarafta BJK yaptığı transfer hataları sonrası kulüp batağa sürüklendi ha keza TS'de aynı şekil, GS'de bunlardan aşşağı kalır yanı yok... Şimdi Antalyaspor Tatil yapması için Eto ve Ronaldinho'ya dünya beri para veriyor.
Eniyi ihtimalle Turizimi tanıtmak için ekstra bir reklam olur. Başka da bir cacık olacağını düşünmüyoruım.. Ama inşallah yanılırım çok faydalı işler yaparlar
http://store.donanimhaber.com/c4/82/...A5C189B831.jpg
Eto'o bitmiş dedikleri kadar varmış. :)
Eto'o Bence Verilen Para Az Değil 3M Euro Eto'o Gibi Bir İsme Az Bile Bu Parayı Kat Be Kat Çıkartır Antalya. Ayrıca Fizik Olarak da 1 Sene Hatta 2'yi Bile Çok Rahat Zorlayarak Oynar.
Bu Arada Bielsa Haberleri de Bayağı Çoğaldı Eğer Bielsa'da Gelirse Antalya Şampiyonluğa Oynar Tabi Tutarsa.
Bielsa gelir Antalya coşar :)
Eski Trabzonspor'lu Ondrej Celutska ile sözleşme imzalandı.
Ronaldinho'da yolda :)
futbolu degistiren adam geliyor. 2002 Dunya kupasindan sonra hepimizin begeniyle izledigi adam, bence cok guzel bir transfer
Evet, Mersin-Antalya maçına akarız bu sene. Hiç kaçarı yok. :)
Bende Gençler-Antalya Maçını İple Çekiyorum Fikstürün İlk Haftalarda Olmasını Temenni Ediyorum.
MP Antalyaspor Transfer Haberleri | Samuel Eto'o ve Celutska
Şu Eto'o'nun yanından Celutska'yı silin ya :D Drogba, Sabri gibi durmuş :n:
Arshavin kolo toure fekanda geliyo deniyo oyleyse iyice veteranspor olacak antalya
Maaliyetlere baktığım zaman tüm para Eto'o ve Ronaldinho'ya yatırılıyor herhalde. Takımın geriye kalan kadrosunda da kalede Zülküf, defansta Baki Mercimek olur. :)
ronaldinho askiya alinmis diye okudum.. yüksek ücret talep etmis..
Valdes'de bitmiş.
Valdes Yalan Haberdir. Cezayirli Kaleci M'bolhi ile Anlaşılmıştı.