Oğuz o değilde, ben bu kadar adam ile sinemaya gitmem. :D
Printable View
Oğuz o değilde, ben bu kadar adam ile sinemaya gitmem. :D
Benide yazın gelceeeem :D
Şişko sen ayarla organizasyonu ben gelmeye çalışıırım uygunsa. belki Tarık da gelir.
halı sahaya kimse gelmiyor anladığım kadarıyla o zaman ben fikrimi yeniden söyliyim gidelim sinemaya Elm Sokağında Kabus'u izleyelim Freddy Krueger'la korkalım TSI olarak sonra Tophane ya da başka bi yere gidip muhabbet edelim :D
En son,son yaptığımız buluşmada top oynadım.O derece futbola açım.Bu haftasonu değil sonraki haftasonu mutlaka bir halısaha organizasyonu yapalım diyorum ben.
mümkünse pes oynayamalım. sıkılıyorum çünkü. bensiz birkaç turnuva yapmışsınız, aranızda birkaç haylaz şampiyonum falan diye geçinmiş ama ilk 2 turnuvanın şampiyonu kim onu unutmasınlar.
Bir şeye karar versek nasıl olur?
Gençler hade ayarlayın bir şeyler.
Biz ehtiyarlara da katılmak düşer.
biz ihtiyarlarin bir zamanlar organizatoru olarak bu taksim i$ini genc arkada$lar oldugundan oturu rafa kaldiriyorum $imdilik. bi de kullanici adlari degi$mi$ kimin kim oldugundan haberim yok uzun zamandir siteye girmedigimden oturu. :)
hepinizle $u finalleri bitirip i$e ba$ladiktan sonra tek tek ileti$ime gececegim. en azindan o eski tayfayi alip bi ak$am taksimde bi yerlere icmeye gideriz. artik asmali mescite mi gideriz yoksa ba$ka yere mi gideriz onu bilmem. ama bi ak$aminizi bana ayirin ;) ozellikle de sen ku$um. tarik'imizi da aliriz. oohh mis gibi...
genc arkada$lar yanli$ anlamasinlar ama sakin. katilmak isteyen o yapacagimiz organizasyona da gelebilirler. ama araya iyi kaynamalari gerek. o tayfa baya eski cunku. :)
O değilde biz bu buluşmayı yarına mı ayarlıyoruz?
sınavları bi atlalım, haftaya cumartesi ayarlarız bişiler.
haftaya,haftaya.
İki hafta sonra buluşma olabilir, olursa bilgilendirileceksiniz. :) Herkesin finali var o yüzden 2 hafta sonra.
Bir karara bağladınız mı ? 12 Haziran'da okul gezisi var.Ama eğer o gün buluşma olacaksa geziye gitmeyip sizinle gelme ihtimalim yüksek :) Gelme ihtimalim de bir hayli yüksek (:
Buradan karara varılacak.Başka yerde konu yok buluşmayla ilgili.Sanırım bu haftasonu da olmayacak.Hiç bir hareket olmaması bunu gösteriyor.
12 haziranda doğum günüm hani.
Ooo pasta alıp kutlayalım :D
Halısaha için yeterli sayıda eleman toparlayabilecekmiyiz bakalım.Ben gelebileceklere özel mesajla ulaşmaya başladım şimdi.
Siz ayarlayın tarihi falan bana uyarsa ben de gelmeyi çok istiyorum bu kez. Askere gitmeden bir göreyim sizleri de öyle gideyim. :)
Ben buluşmanın akşam yapılmasını öneriyorum, öğlen güneş altında zor olur. Zaten stajada başlayacam, 14 Haziran'da, haftasonu uyumam lazım. :D
Haftasonları 15:00-19:30 arası kursum var arkadaşlar, saatletin dışında ise bana uygun :)
Akşam olursa olmaz :D
pazartesi finallerim başlıyo ama halı saha maçı yaparsak katılırım bende
Akşamüstü oynarız halısaha maçını zaten havaların sıcak olması sebebiyle.Daha öncesinde buluşuruz.Maç saatinde de maçımızı yaparız.
Gop-Bayrampaşa arası oturan varmı?
Ben tam gelirim diyemem ama eğer bizim okuldaki arklardan birini veya burdan birini bulursam onla gelirim başka türlü maalesef:)
Var var oLmazmı (: Ben katılırım, tarih biraz daha yaklaşsın kesin olarak yazarım (:
Dünya Kupası başlamadan yapalım yahu...:)