Prensip nedir?
prensip denilen ağızdan çıkan sözdür,imza değildir
ben futbolcu olarak prensipte klübe gelirim derim,sabah başka klüpe giderim.
Ben 2,5 milyon euro istiyorm derim ,veriyormusunuz derim,prensibim gereği fiyattan aşağı inmem,veriyoruz derseniz evet derim.Şu gün gelin derim görüşelim,yani imza yoktur.Ze Roberto prensip olarak şampiyonluğa oynayan ,avrupa da mücadele eden ve istediği parayı veren klüplerle görüşür,bu prensiplere cevap veren klüplerden biri de Beşiktaş'tır ancak bu Ze'nin Beşiktaş'a geleceği anlamına gelmez.
Ze Roberto şartları sunuyor,atıyorum işte; avurpada oynaycak olmalı, büyük kulüp olmalı,stadı 20 000 kişiye oynamalı,maddi sorun olmamalı,şehir güzel olmalı,istediğim parayı verebilmeli, prensiplerim bunlar der, Beşiktaş şartları kabul eder çünkü görüşmede şartlarını sorarlar futbolcuya,kabul ederse kulüp buna prensipte anlaşma denir,bu anlaşmalar menajeriyle yapılır genelde,şimdi diğer klüplerlele de görüşecek menajeri ve Ze roberto dicek ki ben şu klübe gidicem,gelsinler görüşelm ve büyük ihtimal anlaşacak,umarım BEŞİKTAŞ içinde böyle olmuştur,yoksa bu prensip olayını bende duymştum,bu önemli değil,önemli olan Ze Roberto'nun kimi sececeği...
Ze Roberto 1 ay önce aynen şöyle demişti,tv'den de izlemiştim hatta;
HELE BİR KUPA BİTSİN!
Galatasaray'ın geçtiğimiz yıldan bu yana kendisiyle ilgilendiğini kaydeden 32 yaşındaki Brezilyalı oyuncu, "Türkiye'ye gitmem demiyorum. Galatasaray, Avrupa'nın en önemli takımlarından biri. HakanŞükür'ün büyük bir golcü olduğunu biliyorum. Avrupa'nın değişik ülkelerinden ve Ortadoğu'dan da cazip teklifler var. Dünya Kupası'nın bitiminde kesin kararımı vereceğim" yorumunu yaptı.
Katar klüplerini ve Olympiakos'u kastediyor,araya As Roma ve Milan'da girebilir onu belirtiyim,Olympiakos çok ciddi çünkü,özellikle Rivaldo ve Giovanni devrede...