Aynen abicim artık su cafercanı özgürcanı takımda görmek istiyorum ben yaaaQuote:
Originally Posted by dick
Printable View
Aynen abicim artık su cafercanı özgürcanı takımda görmek istiyorum ben yaaaQuote:
Quote:
sonuna kadar katılıyorum gençlere daha çok şans vermemiz lazım genç bir oyuncunun bi takımda yıldız olması kadar beni mutlu eden bişey yok...
bobo için neler söylendi ama adamın peşinde bayern var bence bernardda böle olur
Ben de haketmeyen yabancılara olanca para verileceğine takımımda gençleri görmek istiyorum, iyi ya da kötü...
Takımda kaliteli yabancı da olmalı tabiki ama olamıyorsa illa yabancı oyuncu almak için almak yanlış, hele GS'de buna hiç gerek yok; bir sürü genç var, seç birini oynat, kazan, GS kazansın, Türk futbolu kazansın...
Ama nerde sırf yabancı olsun diye son 4 yılda dengesız transferler yaptık petre tomas bratu heınz vb. ßakalım ßu Sezon Sırf yabancı oLsun dıyemı yoksa yararlı oLsun dıyemı Transferler yapılacak ßekleyıp gorucez.
Dedigin dogru aslında ama bence Özhan Canaydın dersini aldı tabi biraz uzun sürdü :DQuote:
Originally Posted by SaMaNYoLu
Eger Adnan Polat a güvenirsek bence bu transfer döneminde iyi yabancılar gelcekmis gibi duruyor.eee Robert ten dolayı ortalıgı karıstırdı kolaysa iyi futbolcu getirmesin:D
inşallah ne diyelim başka...
Galatasaray, transferdeki ilk bombasını Juan Sebastian Veron'u kadrosuna katarak patlatmak istiyor. Bu konuda girişimlerini başlatan Sarı-Kırmızılı yönetimin, görevlendirdiği menajerler aracılığı ile tecrübeli futbolcuya tatil için bulunduğu ülkesinde transfer teklifi götürdüğu belirtildi. Arjantinli yıldızın, gelen teklife 'Evet' cevabını verdiği öğrenilirken, bunu üzerine Cim Bom'un Veron'un formasını giydiği Inter Kulübü'nün kapısını çalmaya hazırlandığı ifade edildi. Inter'in orta sahada görev yapan 31 yaşındaki futbolcuyu gözden çıkardığı ve bu nedenle bonservisinde kolaylık sağlayabileceği ileri sürüldü.
MİLLİ TAKIM'A ALINMADI
Arjantİn futbolunun yetiştirdiği en büyük yetenekler arasında gösterilen ancak özellikle son dönemdeki Avrupa macerasında kendisinden beklenen peformansı sergileyemen Veron, geçtiğimiz sezon da Inter'de hayal kırıklığı yaratınca Arjantin Teknik Direktörü Jose Pekerman tarafından Dünya Kupası için milli takım kadrosuna alınmadı. Futbol kariyerine Arjantin Ligi takımlarından Estudiantes'de başlayan daha sonra sırasıyla Parma, Lazio, Manchester United, Chelsea ve Inter'de top koşturan tecrübeli oyuncu, kulüpler tarafından en çok bonservis bedeli ödenen futbolcular arasında yer alıyor.
Kaynak: Akşam
Haber: Yasın Yıldırım
ARKADAŞLAR BU ARADA GRAVESEN VE ZE ROBERTO İLE İLGİLİ OLUMSUZ HABERLER VAR YER KAPLAMASIN DİYE EKLEMEDİM :(
onlar gelmez zaten veron da kaliteli ama çok yaşlandı en başında söyledıgım gibi transfer listesindeki en iyi iisimler Geremi ve Vander meyde
geremi ve vander myde hakkındada herhengi bir gelişme yok kaç günden beri
Andy G.Saray'a gitmez"
Galatasaray'ın transfer telifinde bulunduğu Everton'ın Hollandalı yıldızı Andy Van der Meyde Galatasaray'ın bu teklifini redderek bir yıl daha Everton'da kalmaya karar verdi.
Hollandalı futbolcunun menajeri Cheil Dekker ise 'The Ecco''ya "Onun Türkiye'ye gitmesine imkan yok. Galatasaray'ın Andy'yi istediğinden haberim var. Fakat Andy Türkiye'ye gitmek istemiyor. 1 yıl daha Everton'da kalacak" açıklamasını yaptı.
Sezon başında ağır bir sakatlık geçiren Andy Van Der Meyde geçtiğimiz sezon sadece 11 maçta forma giyebilmişti.
yahu Şimdiye kadar adam yedekte oturuyordu ev sezon Sonunu beklıyordu ayrılmak için Kime el attıysak Altın kesildi.
Bence bu dediğiniz isimlerden biri alınacaksa Gravesen gelsin.Tam ihtiyacımız olan adam.Sol tarafta buluruz paftan birini ama birisinin ortasahayı düzenlemesi lazım.
G.Saray Celtic savaşı
Galatasaray'ın transferi için uğraş verdiği Real Madrid'in Danimarkarlı futbolcusu Thomas Gravesen için İskoçya'nın Celtic kulübüde devrede. Danimarkalı oyuncunun menajeri John Sivebaek, SKY Sports yaptığı açıklamada İskoçya'nın Celtic kulübünün de Gravesen ile ilgilendiğini ifade ederek, "Celtic çok köklü ve güçlü bir takım. İngiltere'deki kulüpler kadar önemli bir kulüp. Gravesen'in Celtic gibi bir takımda oynaması için bir engel bulunumuyor. Gravesen'in İspanya'dan İskoçya'ya gitme konusunda da herhangi bir endişesi bulunmuyor. Celtic'in Gravesen ile ilgilendiğini biliyoruz. Ancak ortada atılmış resmi bir imza yok. Önce Real Madrid'teki başkanlık seçimlerin ne olacağını görmemiz lazım. Ondan sonra net bir şey söylebiliriz" diye konuştu. Sky Sports ise Galatasaray ve İskoç Celtic'in Thomas Gravesen'i transfer etmek için mücadele ettiğini Galatasarayın'da Danimarkalı oyuncunun transferi için girişimlerini hızlandırdığını yazdı.
celtik le yarışırsak ßizim şansımız yok onlar iskoçyaya amborgo koymuslar fazla para harcamadan şampıyon oluyorlar ve maddi güçleri ortada yazıda oldugu gıbı gravesenın celtıge gıtmemesı için hiç bit sebep yok onlar isterse bonservısıyle alır ßiz ise kiralamak ıcın uğraş verıyoruz. SOnuç ßenlli başka futbolcu bulalım ßiz :)
Quote:
Originally Posted by SaMaNYoLu
ama kariyer açısından düşünürsek türkiye ligi ve galatasaray,iskoçya ligi ve celtic takımına göre daha üstün bence...
bence gravesen celtic den once bizi secer
Ben bu Gravesen denen futbolcunun transfer hikayesinden sıkıldım açıkcası ve "Al( a )masak daha iyi olacak galiba." izlenimi doğmaya başladı bende.
Bence
GALATASARAY CELTİC'e göre agır basar ama İş Maddiyata gelince AFRİKA takımları ile aynı grupta degerlendirebiliriz GALATASARAY'ı
CELTİC gecen sene slovak ARTMEDİA'dan deplasmanda 5 yiyerek elenmisdi ahh ulen benim Kuponumda yatmısdı.
bu olayda bence biz biraz gerideyiz okuduğum bir yazıya göre kendisine yöneltilen soruya "ben hala R.Madrid'in oyuncusuyum ve şu an için bir yere gitmiyorum" cevabını vermiş
Benim okuduğum yazıda "Neden olmasın; Dünya Kupası'ndan sonra düşünürüm" diyordu :)
Gravesen CeLtic yeRine Gs a geLse daha iyi oLuR onun için. ama Ben gRavesenin Türkiyeye geLeceğini düşünmüyoRum.
Quote:
Originally Posted by Maymuncuk
Galatasaray, Gravesen'de harekete geçmek için Real Madrid'in kararını beklerken, Danimarkalı futbolcu ise bu transfere sıcak bakmıyor. Bu oyuncuya Celtic de talip oldu
Gravesen'den gelen haberler, Galatasaray Yönetimi'nin canını sıkacağa benziyor. Danimarka Milli Takımı ile birlikte Fransa'da bulunan Real Madrid'in ünlü futbolcusu, sarı - kırmızılı takım hakkında çıkan haberlerden ve kendisine sorulan sorulardan sıkıldı.
'Kolay iş değil'
Fransa'da gazetecilerin Cim - Bom'a yönelik sorularına sinirlenen Gravesen, "Şimdi bu sorulara ne gerek var. Nereden çıktı bunlar. Ben Real Madrid'in futbolcusuyum" yanıtını verdi.
Danimarkalı oyuncunun Menajeri John Sivaback ise şu anda hiç bir gelişme olmadığını vurgularken, "Ben de Galatasaray'ın bu konuda Real Madrid ile anlaştığını duyuyorum. Ancak böyle bir şeyin olacağını sanmıyorum. Çünkü İspanyol kulübünde şu anda bir karmaşa var. Ne başkan belli, ne de yönetim... Bu yüzden Galatasaray'ın herhangi bir yöneticiyle konuşması çok zor. Ayrıca Madrid ile de sözleşmemiz var" diye konuştu.
Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Polat ise Gravesen ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Bu öyle kolay olacak bir iş değil. Ama takipteyiz ve çalışıyoruz."
Gravesen için Real Madrid'in kararını bekleyecek olan sarı - kırmızılılar, öncelikle bu futbolcuyu kiralama yoluna gidecek. Ancak bunu yapabilmek için öncelikle futbolcunun ikna olması gerekiyor.
İngiliz basını yazdı
Can sıkıcı diğer bir haber de İngiltere'den geldi. Ada basını, İskoçya'nın ünlü kulübü Celtic'in Gravesen'e resmi teklifte bulunduğunu yazdı. İskoç yöneticilerin, milli takım kampından sonra bu oyuncuyla masaya oturmaya ve ikna etmeye hazırlandığı öğrenildi.
Van der Meyde istemiyor
Galatasaray Teknik Direktörü Eric Gerets'in sol kanat için düşündüğü Andy Van der Meyde, Everton'da kalmak istiyor. Geçen sezon fazla oynayamadığı için İngiliz kulübüne karşı kendini borçlu hisseden Hollandalı futbolcunun, menajeri aracılığıyla yönetime başvuruda bulunduğu öğrenildi. Sarı - kırmızılıların teklifinin, ünlü oyuncu için cazip olmadığı vurgulandı.
Kaynak: Milliyet
Haber: İrfan Kurtulmuş
Dediğin gibi olmasını bende isterdim
celtıkden galatasaray daha başarılı elbetteki fakat futbolcular artık hangı takımda başarılı olurum demiyor hangı takımda daha çok kazanırım diyor bu yüzden celtıkden daha az şansımız dedim.
ya arkadaşlar Galatasaray ın elle tutulur alabileceği bi futbolcu var mı???:confused:
transfer haberlerine bakıyorum hep yıldız futbolcular bu futbolcular 19.000 ali sami yen de maç oynamaya futbolcularına parasını zar zor veren bi kulübe gelirler mi???:confused:
benim tahminimce Galatasaray yıldız futbolcu alamayacak....
bunun sonucunda burada gravesen i ze roberto yu alacakmış , alsa nasıl olur tartışmalarına gerek yok.....:)
gidecek bi zamanlar tamas pratu petre heinz iliç gibi adı sanı duyulmamış bir iki futbolcu gelecek.....belki ağustos ayında normal bi sol açık gelir....(oda kombine satışları sonucu ve şampiyonlar ligine katıldığınız için alacağımız para sonucu...)
oLabiLir bencede böyLe oLacak.Geçen sene ne oLdu ? Piresi gaLLardosu Hamiti ze RobeRtosu gündemden düşmüyoRdu..Ama geLen oyuncuLar HEİNZ İLE İLİÇ OLDU..Quote:
Originally Posted by Aslan41
heinz için sözüm olmaz türkiye'ye uyum sağlayamadı ama ilic bu takımın şampiyon olmasında büyük etkendi bence tamam isim yok sadece yapılan iş var Avrupaya bu oyuncularla gidersek (çalışırsak) bizi fena tokatlarlar bu da su götürmez bi gerçek
ya bi günde galatasarayda trasnfer sorun olmasada keske halledebilse türkiyeye hagi gibi bi futbolcu daha gelse kötümü olur..1 popescu daha gelse :}
O iş zoR be .. BiR Popescu Bir hagi ..
Fresco Gravesen'i getiriyor
G.Saray, transferdeki gözdesi Thomas Gravesen için girişimlerini aralıksız sürdürüyor. Danimarkalı futbolcuya müthiş teklifler sunan sarı-kırmızılı yönetim, Gravesen üzerinde çeşitli kanallar vasıtasıyla baskı kurmaya da devam ediyor. Sarı-kırmızılı kulübün transfer çalışmalarında devreye girmesiyle tanınan Başkan Canaydın'ın yakın arkadaşı Haim Fresco, Gravesen'i Türkiye'ye getirmek için de çalışmalara başladı. Fresco, dün Fransa ile özel maçta karşılaşan Danimarka milli takımının Lens şehrindeki kampına gitti. Ünlü iş adamı, Gravesen'le baş başa bir gönüşme yaptı. Fresco'nun bu buluşmadan olumlu sinyaller aldığı ve izlenimlerini vakit kaybetmeden Canaydın'a ilettiği öğrenildi. İstanbul'a davet edilen Gravesen'in hafta sonunda geleceği de sarı-kırmızılı kulübe yakın kaynaklardan sızan bilgiler arasında.
01.06.2006
Kaynak : Sabah