Selim'le Teber diye 2 ayrı topçu yok beyler :D
Printable View
Selim'le Teber diye 2 ayrı topçu yok beyler :D
sağol aydınlattın bizi iftarda çok yedik anlaşılan ben biraz yatim:zuhaha
Selim Teber'i ne zaman okusam iki ayrı futbolcu zannettim :D
Bidaha selim yazarım:D
http://www.haber3.com/amisulashvili-...da-585196h.htmQuote:
Kayserispor, Alexander Amisulashvili ile Fenerbahçe ile sözleşmesi biten Ali Bilgin'i transfer etti.
bu çok eski haber burda paylaşıldı
Hayırlı olsun :)
Şimdi tek eksik sol bek o konudada silvestre ile giirşimlerimiz olmuş hatta imza aşamsına gelmişiz ama menejeri ortalığı karıştırmış heralde hala görüşmeler var
silvestre iyi topcu tecrübeli.. manchesterda oynarken cok begenirdim kendisini.
Zalayeta Antremana başladı
http://foto.aa.com.tr/getFileServlet...&arcId=1398587
Zalayeta hakkında nedense şüphelerim var. :)
Zalayeta ismi olan bir oyuncu.Bakalım Makukula'nın yerini doldurabilecek mi? Hayırlı olsun.
Zalayeta büyük bir transfer. Makukula'nın yerini rahatlıkla doldurabilecek bir forvet.
Adaptasyon sürecini geçtikten sonra gollerini sıralamaya başlayacaktır.Çok kaliteli bir forvet,Kayserispor büyük bir transfer yaptı.
Zalayeta Kayseri için gerçekten büyük transfer. Forvet ihtiyacını kökten çözdü Kayserispor. :)
Sol bek için portodan emidio rafael isimleri geçiyor basında kiralama yöntemi uygulanacakmış galiba olursa
Kayseri'de Grosso bombası!
Sarı-Kırmızılılar transferin son gününde yine flaş bir isme imza attırmaya hazırlanıyor. Zalayeta'yı kadrosuna katan Kayserispor, Juventuslu yıldız oyuncu için tüm şartları zorluyor.
Geçtiğimiz sezonun ardından birçok oyuncusuyla yollarını ayırmasına rağmen önemli takviyeler yapan Kayserispor, bugün sona erecek olan transfer dönemi öncesi bombayı patlatmaya hazırlanıyor. En son golcü futbolcu Zalayeta’yı renklerine katan Sarı-Kırmızılılar, Juventus’ta forma giyen Fabio Grosso için harekete geçti. Geçen sezon İtalya temsilcisinde 26 maç oynayan ve rakip fileleri iki kez havalandıran sol bek oyuncusu için tüm şartlarını zorlayan Kayserispor, bugün mesai saatinin bitimine kadar tamamlanacak olan transfer dönemi öncesi bu oyuncuya imza attırmayı planlıyor. Bu arada milli maçlar nedeniyle verilen araya rağmen Kayserispor 4. haftada oynayacak Fenerbahçe maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı.
M.Ali Sabuncu
Yok artık:)
olabilir bence grosso transferi :)
Cok kaliteli transfer olur gerceklesirse
Saidou, Sivasspor'a gitmiş :)
Quote:
tribundergi Son Dakika Transferleri: Saidou Sivasspor'da, Yasin
Çakmak Denizlispor'da
14 minutes ago via TweetDeck
Grosso isi ne oldu?
Grosso bu takıma sınıf atlatır.Sol bek için alınabilecek en iyi isimlerden birisi.Son durum nedir bilmiyorum ama yattı herhalde 15 dakika kaldı transferin bitmesine :)
Wikipedia'da şu yazıyor ama yalanda olabilir tabiki...
Quote:
Fabio Grosso (d. 28 Kasım 1977) İtalyan futbolcu. Geçen sezon Palermo takımının formasını giyen Grosso şu an Türkiyenin köklü takımlarından Kayserispor SK'nın formasını giymektedir.
En son 2006'da Palermo formasını giymişti. Umarım Kayseri elini çabuk tutup bu işi bitirir.
Kayserispor'un Shota ile birlikte iyi bir kadro kurduğunu düşünüyorum. Özellikle Zalayeta'yı almak çok iyi oldu Kayseri için,Makukula'yı aratmayacaktır bence.
Grossodan pek ümitli değildim zaten solbeke gençlerle idare ederiz artık
Devre arası için Emir Kujoviçle anlaşmışız forevete iyi bir alternatif olur uamrım emirin fm prfilini koyabilecek olan varmı acaba?
Fatih Tekke ile adımız sıkça anılıyor umarım gerçekleşir bu transfer tecrübesiyle çok katkısı olur
Bende Fatih Tekke'nin Kayserispor'a gidebileceğini düşünüyorum. Zaten çok faydalı da olur Kayseri'ye,çok kaliteli bir oyuncu Fatih Tekke...
Buyur Kardeşim:) Biraz Profili Vasat Geldi Bana Ama Bilemiyorum?
http://www.yukleresim.com/images/949...6445171211.png
http://www.yukleresim.com/images/320...8964938669.png
Boyuna Rağmen Hızlı Bir Oyuncu, En Önemli Özelliği Ofsayt Tuzaklarına Düşmemesiymiş:)
Teşekkürler kardeş oyundakine göre daha bitirici bir forvetse iyi bir pivot olabilir gibi
Kayseriden açıklama:Tekke ile ilgilenmiyoruz.
kezman boşta keşke ilgilense kayserispor.
orta sahaya alternatif isimler lazım bizde mehemt eren her zaman aynı performansı gösteremiyor ali bilgin yetersiz ömer şişmanoğlu henüz 11 oyuncusu değil gibi 2 tane kanat oyuncusu alsak rahat ederiz zalayeta ve troisi ikinci yarı takıma dönüyor zaten kujoviçte var ömerde bence forvette daha etkili oyunuyor sıkıntı yaşamayız ilerde bu arada forvet konsuunda boydla görüşmele tekrara başlandığı yazılıyor yerel gazetelerde boyd middlesbroughta mutsuzmuş
Eren yine sezonu kapamış kayserinin 1-2 transfere ihtiyacı var devre arası
PSVden Nordin Amrabat ile anlaşamaya çok az kalmış sanırım çok iyi bir genç olduğu söyleniyor kanatlarda oynuyor ayrıca Polonyalı Kamil Grosicki ielde anlaşılmış sanırım ama ikisimi alınacak yoksa birimi tam bilemiyorum